Arkadaşlar üniversite son sınıftayım çok yakın bir arkadaşım var birinci sınıftan beri okuldaki en yakın arkadaşımdır kendisi.Ama sürekli her şeye küsüyor.Sadece benimle değil ortak yakın olduğumuz arkadaşlarımızda var onlarla da bir küsüp bir barışıyor ben anlamıyorum ki.Birinci sınıftan beri sürekli küs barış son sınıfa kadar geldik işte.şimdide benimle küstü küsme nedeni de facebook şifremi istedi 10 daklığına hiç bir şey sormadan direk verdim özel mesajlarımı silerek şifremi verdim aradan iki saat geçti şifremi değiştirmek istedim ve değiştirdim sonuçta 10 daklığına istemişti benden başka kimsenin bilmesine gerek yok diye düşündüm.vay efendm neden değiştirmişim şifremi ben ona güvenmiyormuşum falan filan fıstık o kadar rahatsız oldum ki hiç bir şekilde cevap bile vermek istemedim.bugün bir baktım twitterıma beni takip etmekten bırakmış, birde ortak bir arkadaşımız var o da takibi bırakmış çok sinirlendim bende sadece takibi bıraktım.Hiç bir şey söylemedim.bu olay olmadan bir kaç saat öncede telefonda konuşmuştuk benim babamın sıkıntılı bir dönemiydi yüksek bir miktarda para kaybetmiş ailecek huzurumuz yok bitik durumdayız resmen.Anlatıyordum böyle böyle oldu diye.Düşünün babam adam öldürmeyi düşünüyordu Allah korusun o derece kötü durumdayız bana gelmiş diyor ki içimi kararttın anlatma böyle şeyler moralimi bozuyorsun.Sonra tamam dedim ve onunla beraber gülmeye başladım.Yaşadıklarım bunlar.Artık bu arkadaşımdan o kadar bıktım ki küsmelerinden görüşmek istemiyorum ama okulda tek başıma kalacağım.Birde iki yakın arkadaş olarak iki yakın arkadaş olan çocuklardan hoşlandık belkide birbirimizi bu zamana kadar ondan idare ettik bilmiyorum.Durum böyle benim yerimde siz olsanız ne yaparsınız.Tavsiyelerinizi, en objektif yorumlarınızı bekliyorum.Yorum yapan okuyan tüm herkese teşekkür ederim.
Son düzenleme: