Boşandık maalesef. Soramazdımki kırar, döker, bağırır, çağırır ya da yok bişey der ya da evi terkederdi.Boşandınız mı? Küsünce sormaz mıydınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşandık maalesef. Soramazdımki kırar, döker, bağırır, çağırır ya da yok bişey der ya da evi terkederdi.Boşandınız mı? Küsünce sormaz mıydınız?
Boşandık maalesef. Soramazdımki kırar, döker, bağırır, çağırır ya da yok bişey der ya da evi terkederdi.
Ay ne güzel hep küsüyor hem işinden de geri kalmıyor mikrropYa ben böyle uzun süre küs kalan karı kocaları anlamıyorum benim de dayım böyle bi küser aylarca barışmaz yengemle abartmıyorum bi kere 6 ay küs kaldılar yengem cıldırıyor küs diye düzelteme di dayımın küsme huyunu dayım küs olunca yengemi sadece seks kölesi gibi kendi ihtiyacı için kullanıyormuş yengemin boşalmasını bile beklemiyor muş bu yüzden yengem hep ayrılmayı düşünüyor umarım sizin kocanız düzelir
( yengemin bana özel hayatıyla ilgi bu tarz ayrıntılar vermesi çok garip biliyorum bana da garip geliyor çünkü
Ya ben böyle uzun süre küs kalan karı kocaları anlamıyorum benim de dayım böyle bi küser aylarca barışmaz yengemle abartmıyorum bi kere 6 ay küs kaldılar yengem cıldırıyor küs diye düzelteme di dayımın küsme huyunu dayım küs olunca yengemi sadece seks kölesi gibi kendi ihtiyacı için kullanıyormuş yengemin boşalmasını bile beklemiyor muş bu yüzden yengem hep ayrılmayı düşünüyor umarım sizin kocanız düzelir
( yengemin bana özel hayatıyla ilgi bu tarz ayrıntılar vermesi çok garip biliyorum bana da garip geliyor çünkü
Küs oldukların da Yatmıyor zatwn ama dayım zorluyor öyle biliyorumYengeniz de dayinizla yatmasin o zaman. Ne saçma şey hem kullanılıyosun hem seks yapmaya devam ediyosun
Başak burcuydu. Şimdi düşündükçe bazı şeyleri daha iyi anlıyorum. Ancak içindeyken bu evliliğin ne kadar da ürkekmişim diyorum.Aynı benimki..akrep burcu muydu
Benimkisi kediye bile küserdi bana küstüğündeAy bu benim babam ya. Küser, haberin olmaz. Barışmaz. Asla konuşmaz. Telefonunu açmaz. Anneme küserse, bana da küsmüş sayar kendini... Çok zor valla.
Benimkisi kediye bile küserdi bana küstüğünde![]()
Evet çok zor oldu benim için. Hala toparlanmış sayılmam. Çünkü öz güven ve öz saygısını kaybediyor insan.Ne zor ama böyle yaşamak değil mi? Psikolojik olarak çok yıpratıyor.
Tedavisi yok bunun. İmkanlarınız varsa boşanmak tek çare.Benim kocamda aynı.
Küser.
Telefondan milletle konuşur yalan iftira ediyor sun der.
En sonki evden kovması ama gitmeme izin vermemesi
Orspunun bana bin çektiğini ifade etmesi yüzünden konuşmuyorum
Birgün çocuk hatrına yanında oturdum aynı odadayız diye bana ne peşinde kosuyosun dedi defol odadan dedi uyku saatiydi .
Ayrı yatıyoruz zaten.
Başak burcuydu. Şimdi düşündükçe bazı şeyleri daha iyi anlıyorum. Ancak içindeyken bu evliliğin ne kadar da ürkekmişim diyorum.
Davranışlarının nedenlerini daha iyi anladım. Narsizm konusunu çok araştırdım çünkü. Kendime yaptığım ve yaptığı haksızlıkları daha net görüyorum.Bu kişilik bozukluğunun tedavisi olmadığı için, bu tür kişileri hayatımızdan çıkarmak kendimize yapacağımız en büyük iyilik bence.Neyi daha iyi anladın? Sabote etmiş gibi oldum konuyu ama faydası da olur herhalde