küsen koca

çok ilginç kadınlar genelde küser demek böyle erkeklerde var .şimdi bence tartışmayın eşinizle küsüyormuş hemen çünkü ..inatçı adamla uğraşmak çok zor ya ben kadındada adamdada inadı hiç sevmem ne öle çocuk gibi konuşmamak .annemde bazen bana küser bir iki gün konuşmaz .birşey sorsam ters cevap verir yani biliyorum çok sinir bozucu birşey ne yani neyi paylaşamıyorsunuz ki .bu zannadersem huy .çocuk gibi küs sonra barış .dengesiz hareketler bir öyle bir böyle .çok sıkıcı cidden allah yardımcınız olsun .

oy oyyy...benimki de aynı...annesinden öğrenmiş küsmeyi...kayınvalidem de aynı...zırt bırt küsüyolar...ben de erkek küsmez diye biliyodum ama naz bile yapamıyorum ben trip yapsam o hemen küser...bıktım ben de...

dikkat ettim küs kal sende diyen pek çok kişi var. küs kalmak için gerekli malzemeler:
1-bırakıp gidebileceğiniz biri mümkünse evlenmemiş olacak yani kocanız olmasın
2-inatçı olmayan biri
küs kalan biri artık onu davranış haline getirdiği için sizin küs kalmanız kesinlikle davranışı pekiştirir.
bence ters etki yaratın ki sizden öğrensin.
inatçı biri karşısındaki kişiyi daha fazla zorlar. küs kaldıkça o üste çıkmaya çabalar ama siz küslüğü kendi hayatınızdan çıkarırsanız o da inatlaşıp yarışacak bir durum bulamaz.
tabii ki unutmayın ama güzel bir günde yüzüne alttan vurun. sen böyle yapmıştın ne kadar kırılmıştım keşke o gün böyle deseydin de kalbim kırılmasaydı gibi şeyler söyleyin.yolu öğretin.

çok ilginç,genelde kadınlar naz yapar ya da küser ama sizde tam tersi olmuş.galiba eşinizin yetiştirilme tarzı bu şekilde.anneside küsen,kırılan biri olduğuna göre çocukluğunda anne ve babasının bu tür durumlarına çok şahit olmuştur ve şimdi aynısını sizin evliliğinizde uygulamaya çalşıyor bence.birde bu küslüğü devam ettirmesi çok kötü.hepimizin evinde tartışmalar oluyor ama kendi adıma söyleyebilirim biz küs kalamıyoruz.zaten eşimin öyle küsme gibi bir huyu da yoktur.bece alın karşınıza,birazda sinirli ve ciddi bir tavır takınıp konuşun eşinizle.öyle çocuk gibi küsmeler,bunu devam ettirmeler falan hiç hoş değil ya.

onlar sıze kusunce kesınlıkle adım atmamayı yuz vermemeyı denesenız mutlaka sıze ıslerı dusecektır ,
bu davranısları duzeltmenın yolu sabırlı olup tavız vermemek galıba

benimkine o da sökmez. adam gider maç izler, keyif yapar, beni de hiç takmaz. ben de böyle ahları vahları oynarım. suçlu da olsam suçsuz da gider ilk adımı ben atarım. öyle pis inadı var ki...

kendi mutluluğun için git barış artık gururunu kenara koy vallahi bunlar öldürsen gel barışalım demez :S

Aksine eşim deyil ben cok inadım ben küserim suçlu ben olsamda olamasamda.ama esim hiç kus kalamaz barışmak icin sirnasir durur.bence sen kendinden cok taviz vermişin bırak sende barışma hiç ilgilenme.ne kadar sabredecek bakalım.

ben haksızsam ve sürekli biri haklı olduğu halde bile gelip, ben ona küsmüşsem birde yinede gönlümü alıp barışmaya çalışsa, bende takmazdım o kişiyi ve hatta gitgide soğurdum...kişiliği zayıf gelirdi o kişi bana saygı duymazdım

biri haklıysa hakkını savunacak ezik ezik sürekli gönül almaya çalışmayacak...

vur masaya yumruğunu şaşırt bi kere adamı alışmış sana ...9 sene az değil...

yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi oldum küsen kocayı sinir etmenin yolu mutlu görünmek yanından geçerken şarkı mırıldanmak arkadaşlarla uzun uzun tlfnda görüşmek ve asla ilk adımı atma ne kadar uzun sürerse sürsün.... yenilen herzaman ikl adımı atacaktır unutma ne kadar direnirsen diren vazgeçme birde senin mutlulugun onun elindemi yaa bunada kızıyorum

Böyle sürekli kus kus nereye kadar hep kadınlarmi alttan alacak.birazda erkekler gönül almayı kadınların ruhunu okşamayi öğrensinler.

Benim babamda cok kuserdi eskiden hemde 1 ay falan konusmazdi ama oyle kendi yemegini yapmazdi yani ne piserse yerdi ama agzini bicak acmazdi gozler duvardaydi sabit Tv de istedigi yere bakmak istemedigimizde bile kuserdi bize

Annem artik aldirmamaya basladi bu sefer daha az küserdi babam yani mesela 2 haftaya dustu Sonra biz buyudukce artik yaptigi seyin ne kadar anlamsiz oldugunu anlata anlata anladi nihayet artik kusmesi en fazla 1 saat surer

Allah sabir versin canim, insallah cabuk duzelir senin e$in de :)

Son düzenleme:
Eşim çok inatçıdır. Ama ben de inatçıyım. Öyle kavgada filan inat eder yüzüne bakmam. Illa ki o gelecek, yoksa barışmam. Eskiden hep o küserdi. Uyuz olurdum. Sonra ben küsmeye başladım o geri adım atmak zorunda kaldı. Ama bir şey daha var ki, eşim özür dilemese de gönlümü almak için uğraşır. Zaten ben özür dileyen insanlardan pek hazetmem. Çok azı verdiği sözü tutar. Neyse. Kocam gönlümü almaya çalışınca fazla uzatmam. Çabuk barışırım...
He bir tane daha aklıma geldi: biz eşimle pek yüz göz olmuyoruz. Saygıyı muhafaza etmek adına güzel bir şey. Vıcık vıcık mıç mıç şeylerden pek hoşlanmıyoruz ikimiz de. Kavgalarımız da gürültülü olsa da sınırları belli oluyor. Örneğin biz birbirimize kızgın da olsak "şapşal" bile demiyoruz. Sınırlarımız belli, haddi aşanın cezası belli.
Arkadaşım sana da tavsiyem, küs olmadığın zaman çok içli dışlı olma. Hatta her zaman nasıl davranıyorsan tam tersini yap. O zaman panikliyorlar.

E Esbaze
Arkadaşım sana da tavsiyem, konulara cevap yazmadan önce açıldığı tarihe bak.

Ben bir yıllık evliyim eşim benden 11 yaş büyük ikinci evliligim. Evlenmeden önce eşim maddi manevi bir sürü vaatte bulundu evlenince de hiç birini yerine getirmedı. Üstelik te sürekli her bahaneyle küsüyor aynı evin içinde günlerce küs kalıyoruz ayrı odalarda yatıyoruz. Ben çok üzülüyorum. Çok yipraniyorum. Çok çaresizim çünkü huzursuzluğa katlanamiyorum

Kıssasa kıssas
Alıştırmışsınız haklıda olsanız özür dileyip gönlünü almaya.nasıl olsa tıpış tıpış gelecek diye ego tatmin ediyor
Umursamayın kaçan kovalanır

esinizin huyu cok degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…