onlar sıze kusunce kesınlıkle adım atmamayı yuz vermemeyı denesenız mutlaka sıze ıslerı dusecektır ,
bu davranısları duzeltmenın yolu sabırlı olup tavız vermemek galıba
yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi oldum küsen kocayı sinir etmenin yolu mutlu görünmek yanından geçerken şarkı mırıldanmak arkadaşlarla uzun uzun tlfnda görüşmek ve asla ilk adımı atma ne kadar uzun sürerse sürsün.... yenilen herzaman ikl adımı atacaktır unutma ne kadar direnirsen diren vazgeçme birde senin mutlulugun onun elindemi yaa bunada kızıyorumahh ahh küslük hoş bişey değil ama
sen dayanacaksın ve ilk konuşan olmayacaksın
hatta onla küsken öyle mutlu görüneceksin ki onu çatlatackasın
telefonla arkadaşlarınla konuşacaksın
güleceksin
yani senin küskünlüğün bana bişey ifade etmiyor mesajını vereceksin
o evdeyken bile o yokmuş gibi davranacaksın
belkim akıllanır
bizimki başta küserdi ama umursamadım
bizim evde ilk barışan eşimdir
çok nadir ben barışırım oda hata hakikatten bendeyse
ama o sarılır sarılmazda barışıyorum
benim sorunumda bu biraz çektirmek istiyorum ama yok işte:26::26:
Eşim çok inatçıdır. Ama ben de inatçıyım. Öyle kavgada filan inat eder yüzüne bakmam. Illa ki o gelecek, yoksa barışmam. Eskiden hep o küserdi. Uyuz olurdum. Sonra ben küsmeye başladım o geri adım atmak zorunda kaldı. Ama bir şey daha var ki, eşim özür dilemese de gönlümü almak için uğraşır. Zaten ben özür dileyen insanlardan pek hazetmem. Çok azı verdiği sözü tutar. Neyse. Kocam gönlümü almaya çalışınca fazla uzatmam. Çabuk barışırım...
He bir tane daha aklıma geldi: biz eşimle pek yüz göz olmuyoruz. Saygıyı muhafaza etmek adına güzel bir şey. Vıcık vıcık mıç mıç şeylerden pek hoşlanmıyoruz ikimiz de. Kavgalarımız da gürültülü olsa da sınırları belli oluyor. Örneğin biz birbirimize kızgın da olsak "şapşal" bile demiyoruz. Sınırlarımız belli, haddi aşanın cezası belli.
Arkadaşım sana da tavsiyem, küs olmadığın zaman çok içli dışlı olma. Hatta her zaman nasıl davranıyorsan tam tersini yap. O zaman panikliyorlar.
Amanın bende sazan sazan yazdım5 sene olmuş barışmıştır artık herhalde
esinizin huyu cok degisikhuy edinmiş bunu artık.benim eşimde o şekilde nefret ediyorum küsmek erkeğe yakışmıyor afedersinz ama kadın gibi naz yapıyor falan.bizde küstüğümüzde raht bir hafta konuşmayız aynı sofrada yemek yemeyiz beraber yatsak bile arkamızı döner yatarız.neymiş onun gönlünü alacakmısım hatalı olsada onu pofpoflıcam öyle istiyor.bizim küslük uzayınca benim eşyalarıma zarar veriyor ben uyurken sabah işe geçirmeye kalkmadığımda falan çöpe atar aklına eseni telefon kılıfımı falan yırttı havlu yüzünü çizdi die dantelini kopartmış çöpe atmış çeyizlik havlumu.konuşmuyorum ya onunla beni kızdırcak şeyler yapıyorki beni fişeklicek ben patlıcam olay benim üstüme kalcak.sonra hemen aradım neden eşyalarıma zarar veriyosun die hangi eşyalarına diyor bana.. delirtmeye çalışıyor beni.halbuki hatalı olan o olayı bana maletmek için beni kızdırıyor.ne kadar akıllıca dimi.sözde benim gönlümü alcak hatasını bilip bana yaklaşmaya çalışcak beni fişekleyip delirtiyorki olay bana patlasın ne kadar sinsi.bence artık huy edinmiş onu o şekilde alışmış.yapcak bişey yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?