Küsen sevgili ve Hep adım atan olmak

Siz kendinizden cok odun veren birisniz her iliskide boyle dediginize gore. Ayrica tepenize cikarmissiniz kufur trip ne ararsan var aman ayrilmak akliniza bile gelmesin boyle atlanmaya devam edin. O kufurbaz aileye girmek icnde elinizden geleni yapin cocuklarinizda onlar gibi olsun

Ben onu çığrından çıkarmışım o da bana toksik ilişkimsin diyor. Haksız olduğumu kabul etmezsem bunları hakediyormuşum.. aynı annem gibisin ikinizde de mercimek kadar beyin var diyor.
Öfkesi geçince de seni bırakamam çok aşığım san de beni bırakamazsın çok mutlu olaçağız ben çok iyi bir eş ve baba olurum biliyorum diyor
Bunları yaşayıp da öfkelenen neden sen olmuyorsun? Bunları bize anlatmanın bir faydası yok ki. Ben sana bunları sormadım. Ne yapacağın ortada, sen yapmıyorsun. Bunu hak ettiğini düşünüyorsan bunu yaşamaya devam edersin. Sen izin veriyorsun o da bu şekilde davranıyor. Haddini bil bana böyle davrananamazsın, çık git hayatımdan diyemiyorsun. Geçmiş olsun, fragmanı izliyorsun, bu ilişkiye devam edeceksin ve artan psikolojik ve fiziksel şiddet nedeni ile bugünleri mumla arayacaksın. Nerden mi biliyorum, sürekli ona bahaneler bulup aklamaya çalışmandan biliyorum.

Çevremde sevgili iken küfür, hakaret ve şiddet görüp evlenince düzelen daha görmedim daha kötüye gitti ama daha iyiye gitmedi.
Son zamanlar da tutturmuşlar bir öfke problemi gidiyor sorunun olduğunu biliyorsan tedavi olursun kapı duvar tekmelemezsin. Şimdi böyle davranan biri evlenince nasıl iyi bir eş yada baba olacakmış. Evliliğin sorumluluğu artı çocuk sorumluluğu olunca nasıl bünyesi kaldıracak.

Sana küfreden adamla neden ilişkini devam ettiriyorsun ki? Küsmek, trip atmak, ilk adım beklemek falan yine tolere edilecek şeyler ama o kim ki sana küfür ediyor?

Çevremde sevgili iken küfür, hakaret ve şiddet görüp evlenince düzelen daha görmedim daha kötüye gitti ama daha iyiye gitmedi.
Son zamanlar da tutturmuşlar bir öfke problemi gidiyor sorunun olduğunu biliyorsan tedavi olursun kapı duvar tekmelemezsin. Şimdi böyle davranan biri evlenince nasıl iyi bir eş yada baba olacakmış. Evliliğin sorumluluğu artı çocuk sorumluluğu olunca nasıl bünyesi kaldıracak.
Aynen öyle, kendine hayrı yok iyi eş ve iyi baba olacakmış. Önce insan olsun da gerisi eksik kalsın.

İlişkinin başlarında kızgınlıkla bir şey söyler telefonu yüzüme kapatır bir saat geçmeden geri kendisi arardı ama artık hep trip intikam. Ne oldu da değiştin djyorum. Önceden seni sahiplenmiyordum şimdi sahipleniyorum diyor.

Çok gereksiz oldu o da bozuldu bir sürü küfürler etti sonra araya başka şeyler girdi ve o gün görüşemedik.

Sahiplenmenin karşılığı buysa kocam beni sahiplenmiyor.

Sevgili arkadaşım size söylenen sevgi sözcüklerine cümlelerine değil davranışlara odaklanın. Bu adam çekilir gibi değil. Hani insan anneyi, babayı, ülkesini seçemez evet ama eşlerimizi, sevgililerimizi biz seçiyoruz ve bu kadar kötü bir seçenekte ısrar etmek hiç rasyonel bir davranış değil.

Küs kalın ömür boyu, barışmayın . Senin için en hayırlısı bu olur
:( zaten dediğim gibi ben barışmadan barışmıyor. Çok konuştuk bu konuyu senden bir mesaj bekledim sadece dedi

1 yılı aşkın süredir devam eden ayrılmalı barışmalı bir ilişkim var. Ailesi ve arkadaşları ile tanıştım çok da iyi anlaşıyoruz. Ama gelin görün ki aşırı kıskanç ve tripli. Sürekli küsüyor ve ben adım atmadıkça da adım atmıyor. İlişkinin başlarında kızgınlıkla bir şey söyler telefonu yüzüme kapatır bir saat geçmeden geri kendisi arardı ama artık hep trip intikam. Ne oldu da değiştin djyorum. Önceden seni sahiplenmiyordum şimdi sahipleniyorum diyor.
Son tartışmamızda ben haksızdım,bir konuyu anlatıyordum onun rahatsız olacağı bir şeydi. Çok gereksiz oldu o da bozuldu bir sürü küfürler etti sonra araya başka şeyler girdi ve o gün görüşemedik. Mesajlaşıyorduk sen normal değilsin tartışman bitip normale dönünce haber ver :)) dedi
Ben de bunun üstüne ne aradım ne yazdım günlerdir konuşmuyoruz. Hep adım atan taraf olmaktan sıkıldım bütün ilişkilerimde böyle oluyor. Neden bilmiyorum.
Offf kaprisli tripli bir adam. En sevmediğim

:KK43: zaten dediğim gibi ben barışmadan barışmıyor. Çok konuştuk bu konuyu senden bir mesaj bekledim sadece dedi
Çok konuştuk bunu demişsin ya konuş a değildir o, konuşma olsa kafasına bişeyler girerdi. Senden beklemeye devam etsin, arkana bakma bile.

Çok konuştuk bunu demişsin ya konuş a değildir o, konuşma olsa kafasına bişeyler girerdi. Senden beklemeye devam etsin, arkana bakma bile.
Umarım yine yalnızlık duygusuna yenilip onu aramam.. ne diyeyim.

Umarım yine yalnızlık duygusuna yenilip onu aramam.. ne diyeyim.
Sadece yalnız kalmamak için bu davranışlara maruz kalmak ciddi bir probleminiz olduğunu gösterir. Yalnız kalmamak için bu derece aşağlanmayı, üzülmeyi göze alıyorsanız kaostan besleniyorsunuz ve psikolojik sorununuz var demektir.
İnsan sıkıntılı bir durumdan çıkınca oh der, sevdiği şeyleri yapar, dostları ile vakit geçirir, kendi ile başbaşa olmanın tadını çıkarır. İnsanın kendisi ile olmasını yalnızlık olarak anlıyorsanız bu ilişkiniz gibi pek çok ilişki yaşarsınız. Önce birey olduğunuzun, bu hayatı yaşamak için herhangi birine ihtiyacınız olmadığını anlayın sonra ilişki yaşayın. Siz gerçekten kendinize hiç saygı duymuyorsunuz.

1 yılı aşkın süredir devam eden ayrılmalı barışmalı bir ilişkim var. Ailesi ve arkadaşları ile tanıştım çok da iyi anlaşıyoruz. Ama gelin görün ki aşırı kıskanç ve tripli. Sürekli küsüyor ve ben adım atmadıkça da adım atmıyor. İlişkinin başlarında kızgınlıkla bir şey söyler telefonu yüzüme kapatır bir saat geçmeden geri kendisi arardı ama artık hep trip intikam. Ne oldu da değiştin djyorum. Önceden seni sahiplenmiyordum şimdi sahipleniyorum diyor.
Son tartışmamızda ben haksızdım,bir konuyu anlatıyordum onun rahatsız olacağı bir şeydi. Çok gereksiz oldu o da bozuldu bir sürü küfürler etti sonra araya başka şeyler girdi ve o gün görüşemedik. Mesajlaşıyorduk sen normal değilsin tartışman bitip normale dönünce haber ver :)) dedi
Ben de bunun üstüne ne aradım ne yazdım günlerdir konuşmuyoruz. Hep adım atan taraf olmaktan sıkıldım bütün ilişkilerimde böyle oluyor. Neden bilmiyorum.
Küsmek nedir? Kim küser? Çocuk. Çocuk mu, yetişkin mi, bu nedir böyle?
Bir de küfür etmiş.
Iliskideki en önemli şey saygı ve doğru iletişimdir. Ikisi de yok sizde.

Sevilmeden yaşayamam gibi geliyor.. doğru
Zaten sevilmiyorsunuz. Eskiden aynen böyle bir sevgilim olmuştu. Tekmeyi bastım iyi de etmişim. Sonra evlenip 1 yıl geçince boşandı. Mesleği ne? Aynı kişi olmasın? 😆Böyle erkek kaç tane vardır, bana denk geldi sanıyordum bende..

Back
X