Salata Tarifi Kuskus Salatası

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Sarımsaklı makarna tadını seviyorsanız bu salatada sizin damak tadınıza hitap edecektir.

Malzemeler
1 su bardağı kuskus
2 su bardağı kaynar su
1 su bardağı suyu süzülmüş hazır garnitür
1 kase yoğurt
2 diş sarmısak
istenilen miktarda küçük doğranmış salatalık turşusu
4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
Damak tadınıza uyar ise 4-5 adet küçük sosis
dereotu
tuz

Yapılışı

Kuskusun üzerine kaynar su koyup, tuzunu ekliyor ve kısık ateşte makarna gibi haşlayıp suyunu çektirip, ocaktan alıyoruz.
Sarmısakları ezip yoğurta katıyoruz. Garnitür, salatalık turşusu ve sarmısaklı yoğurdu, soğumuş olan kuskus ile karıştırıyoruz. Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.Ben kız yeğenimin doğumgünü için haşlanmış mısır ve salatalıkla aşağıdaki gibi süslemiştim.

ne güzel süslemişsiniz ellerinize sağlık...ben çok seviyorum kuskus salatasını

Teşekkür ederim cnm bende çok seviyorum zaten yemek topiğinede hep sevdiğim lezzetleri ekliyorum :)

teşekkürler.. eşim bayılıyor buna .. o yüzden sık sık yaparım

Mısraa'm senin mamalarını çok seviyorum ben sunumun da çok hoş.
Maşallah ellerin dert görmesin.
samimi söylüyorum.
bir gün hepsinin tadına bakmak isterim ..
olar mıdelikafadulden

Oyyy oyyy oyyy asıl üstad sensin Libyana cım bende seninnkileri yemek istiyorum.
Mamaları çekim tarzınada hastayım çokkkkkkkkk profesyoneller adeta bir fotoğrafçı çekmiş gibi.
Sen gel buraya tatile ben sana neler yaparım neler.

cokacimcoookkuskusa bayilirimcokacimcoook
harika lezziz görünüyo canim
ellertine saglik
heleki sunum süsleme
süper olmus
cocuklarada hitab edicek sekilde
mutlaka denicem canim saolasin paylasdigin icin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yogurt sarimsak makarna , bu üclünün müptelasiyim
Tarifin cok sirin tskler :)

çok güzel görünüyor ellerine sağlık salatadan çok arkadaki püremi kurabiyemi o dikkatimi çekti nedir o oda çok güzel görünüyor

m.joYy ,aşk meleği ziyaretiniz için teşekkürşer canım.
Aşk meşleği sanırım soldakini soruyorsun patatesten civcivler.Patatesi haşlayıp süzme yoğurtla karıştırdıktan sonra civciv şekli vermiştim.

Mısracım bunu gördükten sonra hemen yapmıştım. Gerçekten çok hoş ve pratik. Hatta arada yapıp öğle yemeği için işyerine götürüyorum.opuyorumnanaktan

Ellerine sağlık canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…