baya oldu ya bı kaç ay var yani , evet yetişkin aldım alıştı bana aslında elimde özellikle yeşillik varsa geliyo şimdi adamı dinlerken delirdi kendi kendine saçma sapan sesler cıkarıyor ama öyle düzgün konusur mu bilmem canımdan başladım canım ı dinliyone zamandır öğretmeye çalışıyosun, 1,5 yasında ve yeni aldıysan pek öğreneceğini sanmıyorum. bebekken öğreniyolar
dinliyosa konuşma potansiyelide vardırbaya oldu ya bı kaç ay var yani , evet yetişkin aldım alıştı bana aslında elimde özellikle yeşillik varsa geliyo şimdi adamı dinlerken delirdi kendi kendine saçma sapan sesler cıkarıyor ama öyle düzgün konusur mu bilmem canımdan başladım canım ı dinliyo
pür dikkat dinliyo hemde inş. bakalım bu videodaki adam konuşturcak herhalde :)dinliyosa konuşma potansiyelide vardır
hadi inşallah. bi konuşmaya başladımı çenesi düşüyo, susuturamıyosunpür dikkat dinliyo hemde inş. bakalım bu videodaki adam konuşturcak herhalde :)
öyle bir dezavantajı var dimi amanın birde dili açıldı mı evde benım söyledigim bazı şeyleri de ezberlerse :) bazı akrabalara lakap takar öyle konusruum o kelimeleri ezberlerse ayy rezillik :)hadi inşallah. bi konuşmaya başladımı çenesi düşüyo, susuturamıyosun
bilmem bn öyle bi durum yaşamadım. onun için papağan olması gerekiyo sanırımöyle bir dezavantajı var dimi amanın birde dili açıldı mı evde benım söyledigim bazı şeyleri de ezberlerse :) bazı akrabalara lakap takar öyle konusruum o kelimeleri ezberlerse ayy rezillik :)
seninki konuşuyomu pekibilmem bn öyle bi durum yaşamadım. onun için papağan olması gerekiyo sanırım
eşli benimkiler. eş olunca konuşmaz deniyo ama maşallah eşiylede ilgileniyo çeneside hiç susmuyoseninki konuşuyomu peki
Kedi ve köpekleri uyutmak şartıyla taşıma kafesiyle alıyor otobüs firmaları, kuşu da alırlar, zaten kafesi vardır, kafesinin içinde götürürsünüz, yolculuk esnasında sesi çıkmasın diye üstünü örtersiniz, yemlik ve suluğunu doldurursunuz sorun çıkmaz diye düşünüyorum, bilet alacağınız firmayla görüşün yine de.Selam kızlar ben memleketime taşınıyorum evde muhabbet kuşum var ben şehirler arası otobüsle gidicem acaba muhabbet kuşumu yanıma alabilirmiyim sizce izin verirlermi acaba nasıl götüreceğim kafesle mi yoksa geniş bir kutuya mı koysam sizin fikirlerinize ihtiyaçım var yardımcı olursanız sevinirim
Bazı firmalar kabul etmiyor bagaja alıyor.Bir de şu sorun var ; otobüslerde klima yazın çok soğuk üflüyor ve bu hayvanlar hava akımından ölebilir bileSelam kızlar ben memleketime taşınıyorum evde muhabbet kuşum var ben şehirler arası otobüsle gidicem acaba muhabbet kuşumu yanıma alabilirmiyim sizce izin verirlermi acaba nasıl götüreceğim kafesle mi yoksa geniş bir kutuya mı koysam sizin fikirlerinize ihtiyaçım var yardımcı olursanız sevinirim
Pardon ya taşınıyormuşsunuz o zaman kafesi büyük kalın ama hava alabilecek şekilde kutulayıp sarın..Hava alsın zavallı.Molada yem ve su da verirsiniz..İnş sağ salim gidersiniz :)Bazı firmalar kabul etmiyor bagaja alıyor.Bir de şu sorun var ; otobüslerde klima yazın çok soğuk üflüyor ve bu hayvanlar hava akımından ölebilir bileGüvendiğiniz iyi bakabilecek bi yakınınız varsa bence hava değişimine hiç girişmeyin riskli..
Kedi ve köpekleri uyutmak şartıyla taşıma kafesiyle alıyor otobüs firmaları, kuşu da alırlar, zaten kafesi vardır, kafesinin içinde götürürsünüz, yolculuk esnasında sesi çıkmasın diye üstünü örtersiniz, yemlik ve suluğunu doldurursunuz sorun çıkmaz diye düşünüyorum, bilet alacağınız firmayla görüşün yine de.
Teşekkürler bende kafesiyle görütücem yani mecburum buna almak zorundalarPardon ya taşınıyormuşsunuz o zaman kafesi büyük kalın ama hava alabilecek şekilde kutulayıp sarın..Hava alsın zavallı.Molada yem ve su da verirsiniz..İnş sağ salim gidersiniz :)
Ya bana göre hayvanı hiç kutuya koymayın stres yapar.Kafesi bildiği ortam olursa bence daha iyi derim.Mesela ben bizimkini hep kafeste götürürüm hiç sıkıntı yaşamadım.Evden çıkmadan önce iyice yemeğini yesin vitaminde bir gün önceden içsin derim.Hava değişikliğinden çok çabuk etkileniyorlar çünkü.Çıkmadan öncede ayaklarına vazelin sürün çünkü sarsıldıkça sıkı tutmak zorunda kalıyor tahriş olmasın.Evet çok düşünüyorum valla kıyamıyorum hiç mubişlere. :)Teşekkürler bende kafesiyle görütücem yani mecburum buna almak zorundalar
Ama vazelin bana riskli geldi şu açıdan ; kuşlar ayaklarını ağızlarıyla temizler ve vazelini yutması tehlikeli..Diğer söylediklerinize katılıyorum tabi :)Ya bana göre hayvanı hiç kutuya koymayın stres yapar.Kafesi bildiği ortam olursa bence daha iyi derim.Mesela ben bizimkini hep kafeste götürürüm hiç sıkıntı yaşamadım.Evden çıkmadan önce iyice yemeğini yesin vitaminde bir gün önceden içsin derim.Hava değişikliğinden çok çabuk etkileniyorlar çünkü.Çıkmadan öncede ayaklarına vazelin sürün çünkü sarsıldıkça sıkı tutmak zorunda kalıyor tahriş olmasın.Evet çok düşünüyorum valla kıyamıyorum hiç mubişlere. :)
Birde son olarak teyzem bir keresinde kuşunu götürmek istemişti almamışlar kuşu.Bende çok şaşırdım.Başka birine bırakmak zorunda kalmışlar tabii hayvanla ilgilenemedikleri için veya teyzeme çok bağlıydı kuş ondan heralde iki güne ölmüş.Sizde bence sormadan gitmeyin derim.Hayvancağız elinizde kalır bir şey de yapamazsınız.Oyüzden firmayı arayıp teyit ettirin. :)) İyi yolculuklar size geç kalmadım umarım :)
Ama vazelin bana riskli geldi şu açıdan ; kuşlar ayaklarını ağızlarıyla temizler ve vazelini yutması tehlikeli..Diğer söylediklerinize katılıyorum tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?