• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küslük

seda_aaa

MEVLAM;Bİ BEBEK VER BANA
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
310
0
46
36
İstanbul
mrb arkadaşlar benim bi sorunum var
yaklaşık 1 sene önce telefonuma bi msj geldi yok seni beğeniyorum maviş gözlerine ölürüm bi bakişın beni hayata bağlar gibi şeyler .bi 2 dakka sonra bi daha işte şurda buluşalım felan.böyle 3 &4 tane msj geldi ama benim korkudan elim ayağim titredi hemen eşimi aradım numarayı verdim dedim bana böyle msj atıyo ama km olduğunu bilmiyorum dedim.eşimin sesi bile değişti sonra eşim
hemen aramiş.eşimin köylüsü bi kadınla benim bi ara muhabbet kurup tlfn nmarmı verdiğim ayrıca eşimn akrabası olan kişiymiş.eşim sen kimsin eşime mesaj atıyomuşsun demiş oda ya ben nihatın eşiyim sedaya şaka yapmak istedik demiş ama ben evde dokuz doğuruyorum bide ist.da kimsem yok.sonra eşim bunlara kızmış siz kimsinizde saka yaparsınız felan diye.neyse eertesi gün muhabbet kurduğum kadınla karşılaştık ve sonra bana dün iyice morarmış recebi aramışsın dedi ama benim hey heyler geldi ağzımı açtım gözümü yumdum ve şura bura 1yıldır konuşmuyorum ve ikisiylede hiç konuşmuyorum ama bana uzun uzunbakıyolar ve konuşmak ister gibi bakıyolar şimdi ben bbunca şeyi yapan kişilerle konuşuyumu yoksa konuşmuyumu karasızım bi mahallede oturuyoruz ve birinin mahallede bakkalı var ve o kadını görünce hiç konuşmadan çıkyorum kararsızım ne yapıcam bilmiyorum yardımınızı bekliyorum kızlar....
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Öyle şaka mı olur ?
Bence,yüz vermemekle doğru davranıyorsun.

tabiki konuşma boyle saçmalık duymadım ya. yuvanızda gözleriimi var nedir, o mesaj bi aile faciasınada yol açabilirdi. bence şaka değil kasıt var siz hala barışayım mı diyorsunuz yapmayın sakın

yaklaşık 1 sene önce telefonuma bi msj geldi yok seni beğeniyorum maviş gözlerine ölürüm bi bakişın beni hayata bağlar gibi şeyler .bi 2 dakka sonra bi daha işte şurda buluşalım felan.böyle 3 &4 tane msj geldi ama benim korkudan elim ayağim titredi hemen eşimi aradım numarayı verdim dedim bana böyle msj atıyo ama km olduğunu bilmiyorum dedim.eşimin sesi bile değişti sonra eşim
hemen aramiş.eşimin köylüsü bi kadınla benim bi ara muhabbet kurup tlfn nmarmı verdiğim ayrıca eşimn akrabası olan kişiymiş.eşim sen kimsin eşime mesaj atıyomuşsun demiş oda ya ben nihatın eşiyim sedaya şaka yapmak istedik demiş ama ben evde dokuz doğuruyorum bide ist.da kimsem yok.sonra eşim bunlara kızmış siz kimsinizde saka yaparsınız felan diye.neyse eertesi gün muhabbet kurduğum kadınla karşılaştık ve sonra bana dün iyice morarmış recebi aramışsın dedi ama benim hey heyler geldi ağzımı açtım gözümü yumdum ve şura bura 1yıldır konuşmuyorum ve ikisiylede hiç konuşmuyorum ama bana uzun uzunbakıyolar ve konuşmak ister gibi bakıyolar şimdi ben bbunca şeyi yapan kişilerle konuşuyumu yoksa konuşmuyumu karasızım bi mahallede oturuyoruz ve birinin mahallede bakkalı var ve o kadını görünce hiç konuşmadan çıkyorum kararsızım ne yapıcam bilmiyorum yardımınızı bekliyorum kızlar....

kendinden eminsen neden mesaj gelince elin ayağın titredi anlamadım...bu şaka değil resmen kaka olmuş eşinle aranı bozacak kadar hemde yerinde olsam asla konuşmam

Son düzenleme:
Konuşma canım bence..

Düşüncesizce bir şaka bu..

İnsanın eli ayağı titrer..

Boşver bence yapacakları başka şakalarla eğlensinler..

bence cok abartmıssınız saka yapmak istemisler küslük yapacak derecede birsey gibi gelmedi bana aranızdaki samimiyet ne derece onu bilemem ama kızsanız bile küsülcek birseyde degilki

Son düzenleme:
ya eşiniz size inanmasaydı, ya onlar bu saçmalığı uzatsalardı

amaçları farklıymıış bence...

ya eşiniz size inanmasaydı, ya onlar bu saçmalığı uzatsalardı

amaçları farklıymıış bence...

ya bilmiyorum ama insan bu kadar kötü kalpli olabilirim bilmiyodum ki eşim acayip kıskan taktığım eşarba kadar karışır anlayın yani bide ben eşki eşim sandim ve dahada kortum yoksa benm gocunacak bi şeyim yok şimdi bana bakmaları felan beni üzüyo:2:

bu konu eğer sizi çok etkiledise konuşmayın bence hiç gerek yok.
ama önemli değil diyorsanız bir iki yüzlerine bakarsınız ve onlar zaten konuşmaya hazırsa konuşursunuz.

o nasil saka ya oyle nabiz yoklar gibi kötü bir saka olmus,bence küs kalmayin konusun cunku din kardesiyle 3 gunden fazla küs kalmak günah,selam verirsin samimiyet kurmassin...:34:

konuşma derim.
hem küçük beyinliler hemde senin ahlakından şüphe ediyorlar.
küçümsemen gerekir böyle tipleri pardon camım yani.
bana da bir ara böyle mesajlar armalar olmuştu demekki yabancı olmuyorlar.
huzurum kaçmıştı yoktan.
neyse ki eşim beni suçlamadı.
lütfen konuşma derim.

Konusma bence. Bu tip bir saka yapılamaz evli bir kadına. Hayatında gereksiz yer kaplarlar.​

Ne Dengesiz İnsanlar Var.. :ssz:

lise arkadaşımymşınz da şaka yapmş...
yapacak başkaşaka bulamamşmı
kesinlikle konuşmayn hadsiz insan çok ne yaparsn:19:

ne gerizekalıca şaka.:22:.ya eşin psikopat biri olsa..aile faciası çıkartacaklar..:47::47:

kesinlikle görüşme,o kişinin tarafına bile bakma..:19:

boyle saka mı olur yaa
evlı barklı kocaman olgun ınsanların yaptıgı sakaya bak .
hıc normal degıl .hele kı sakayı yapanın bayanın esı olması
hıc ama hıc normal bır durum degıl .
cok cıddı bır laubalilık soz konusu .
lıseye gıden ergenler bıle boyle saka yapmaz.
her turlu yanlıs anlasılmaya cekılebılrdı o mesaj .
allahtan esınız anlayıslı bır ınsanmıs .
sahsen ben boyle bır sakanın oluruna asla ınanmam.
altın da bırseyler arardım .
cunku kocaman ınsanların boyle sacma bır hareket yapacagını dusunmem .
kesınlıkle muhattap olmayın .
cok bos ınsanlar .bunlarla muhattap olsanız ne olur olmasanız ne olur

böyle şaka mı olur ya saçmalık. kaç yaşında insanlar bunlar ? lisede bile yapmıyolar artık böyle şakaları.
böyle insanlardan zarar gelir. fırçanı at muhabbetini kes derim :44:

boyle saka mı olur yaa
evlı barklı kocaman olgun ınsanların yaptıgı sakaya bak .
hıc normal degıl .hele kı sakayı yapanın bayanın esı olması
hıc ama hıc normal bır durum degıl .
cok cıddı bır laubalilık soz konusu .
lıseye gıden ergenler bıle boyle saka yapmaz.
her turlu yanlıs anlasılmaya cekılebılrdı o mesaj .
allahtan esınız anlayıslı bır ınsanmıs .
sahsen ben boyle bır sakanın oluruna asla ınanmam.
altın da bırseyler arardım .
cunku kocaman ınsanların boyle sacma bır hareket yapacagını dusunmem .
kesınlıkle muhattap olmayın .
cok bos ınsanlar .bunlarla muhattap olsanız ne olur olmasanız ne olur

haha mesajı yazdıktan sonra yukarıya baktımda aynı şeyleri yazmışız :3:

muhattap bile olmayın bence..arkadaslık kuracak çizgide değillermiş

Back
X