küsmek

Sunay9876

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
1.203
1.479
83
Mrb kadınlar klubunun guzel uyeleri...Benim sıkıntım şu memurdum saglik sorunları sebebiyle malulen emekli oldum.Emekli ikramiyemi katıp ustune kredi cekip ev aldık ancak sevdigim bir aile borc istedi bende cok cüzzi miktarda param var istersen vereyim dedim ancak cevap bile vermedi sonrasında kardesimden borc istediler 9 bin tl kadar kardesim oldugu halde vermedi ama watsaptan falan beni sildiler, bana kustuler.ben uzuldum bu duruma sizce kurban bayramında arayıp benim durumum yok diye aciklama yapayim mı?Tersleyip kapatabilirler de telefonu..bilemedim ne yapacagimi yakinda dugun var karsi karsiya gelecegiz..kardesim borc vermiyor diye bana kusuyorlar anlamadim da neden boyle oldugunu

Küsmek isteyen küssün. İnsanlar küsmesin, mutlu olsun, herkesle aram iyi olsun diye düşünürsek bu hayat bitmez. Kendiniz ne istiyorsanız onu yapın. Millet küsmeye yer arıyor. Boşverin. Hiç düşünmeye değmez

Ne kadar iyisiniz
Size anne diyebilir miyim?

Arkadasim sen neden boylesin?

Borc vermek zorundamisiniz?
Bu devirde 300_500 lira disinda borc verilir mi?

Sakin vermeyin

Küssün bosver
Sakin arama
Heryerden engelle
Yuzyuze gelince de cevir suratini

Bu kadar iyi olmayin bence

En tehlikeli tiplerden.
Diyelim ki 10 bin verdin
Baya zaman geçti sıkıştın istedin
O zaman da istedin diye küserlerdi
Verdiğin parayla kalırdın
Hiç arama sorma
Ev almışsın kredi ödüyorsun ona rağmen az da olsa para vermeyi kabul edyosun ama beğenmyorlar oh ne ala

Bırakın küssünler siz niye arayıp açıklama yapıyorsunuz ? Borç vermek gibi bir zorunluluğunuz mu var ?

Para için küsen küssün zaten ben olsam aramam, açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki.

Bırakın küssünler siz niye arayıp açıklama yapıyorsunuz ? Borç vermek gibi bir zorunluluğunuz mu var ?
oturup kalkmisligimiz var o yuzden kardesime rica ettim ver bir miktar diye ama o da verdikten sonra kotu olacagima vermeden kotu olurum dedi.beni cok rahatsiz ediyor sevdigim insanlarin tavır almasi ama her biriniz haklisiniz ben elimdeki az miktar parayi vermeyi teklif ettim cevap bile vermediler

Param seni verip mi kötü olayım vermeyip mi diye bi muhabbet var ya sizinki o olmuş,ülkede bu ekonomik koşullar varken kolay kolay kimseye borç vermemek lazım. Gecenlerde işyerinden bi arkadaş bi miktar borç istedi aynı yerde çalışıyoruz vermezse isteyemem diye vermedim. İyi yapmışsınız.

bırak küssünler sen paranın peşinden koşacağına kümeleri daha iyi

kardeşiniz sizden akıllı:))

Resmen elinize para geçmiş ya aç kurt gibi atlamışlar var böyleleri... aman bırakın küssünler silmek falan ne kadar basit hareketler. Sizde gerçek yüzlerini görmüşsünüz.

Bu kadar iyi olmayın. Ortalıkta bir hastalık olsa ve sizden bunun için para yardımı istense anlarım bence verilmeli ama bu insanlar muzurluktan istiyorlar salla barışma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…