Doğuma Hazırlık Kusmukla cinsiyet belirleme

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çamaşır suyunu unuttunuz :D.
:kusmuk::kusmuk::kusmuk: yok ama artık yaa:KK12: şaka mı buuu???? İdrarı köpürtmek karbonatla yetmedi şimdi bu mu?? Ay çok iğrenç.. bence doktorun usg de görmesini beklemek akıl sağlığımız açısından pek bi mantıklı... :işsiz:

Bir de o vardı değil mi :confused::KK70:
Günü gelecek elbet belli olacak o cinsiyet... Benim bütün belirtiler kız iken bebegim erkek oldu. O gün bu gündür inanmam hiçbir söylenene :) Allah'tan cok takmadim kafaya yoksa kesin hayal kırıklığı olurdu benim için :D

Günü gelecek elbet belli olacak o cinsiyet... Benim bütün belirtiler kız iken bebegim erkek oldu. O gün bu gündür inanmam hiçbir söylenene :) Allah'tan cok takmadim kafaya yoksa kesin hayal kırıklığı olurdu benim için :KK70:

Benim de hem kızım hem oğlum var. İkisi de farklı ama söylenenlere inansam bende kesin hayal kırıklığı yaşardım yaniii... ye tatlıyı doğur hakkıyı olmadı bende:D usg denen bir şey var zamanı gelince illa ki gösterecek yanii.... :D aceleye gerek yok yahuu :D

Benim de hem kızım hem oğlum var. İkisi de farklı ama söylenenlere inansam bende kesin hayal kırıklığı yaşardım yaniii... ye tatlıyı doğur hakkıyı olmadı bende:KK70: usg denen bir şey var zamanı gelince illa ki gösterecek yanii.... :KK70: aceleye gerek yok yahuu :KK70:
Benim yediğim ekşileri kimse yememistir ama gelin görün ki icerde tosun uyuyor :D Allah bağışlasın evlatlarınızı :)

Di mi yaa :KK70: her bebekte bünye farklı bir şey istiyor:) aminn sizin tosunu da :)))
Aynen öyle... Bir gün ekşi yerken diğer gün koca bir pastayı oturup tek başıma yediğimi hatırlıyorum. Mühim olan sağlıklı ve hayırlı olması... Hiç takılmadm erkek ya da kız diye... Allah ne verirse razı olmak gerekiyor ki oldum da :) Rabbim hepsine güzel ömürler versin...

Aynen öyle... Bir gün ekşi yerken diğer gün koca bir pastayı oturup tek başıma yediğimi hatırlıyorum. Mühim olan sağlıklı ve hayırlı olması... Hiç takılmadm erkek ya da kız diye... Allah ne verirse razı olmak gerekiyor ki oldum da :) Rabbim hepsine güzel ömürler versin...

Kesinlikle katılıyorum.. oğlumda acı ekşi yedim sürekli. Kızımda da bolca tatlı hem ne tatlı :D yaa kısmetinde ne varsa o çokta şey yapmamak lazım. Sonuçta %50 şans. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil :) Allah sağlıkla huzurla doğup büyümelerini nasip etsin

Kesinlikle katılıyorum.. oğlumda acı ekşi yedim sürekli. Kızımda da bolca tatlı hem ne tatlı :KK70: yaa kısmetinde ne varsa o çokta şey yapmamak lazım. Sonuçta %50 şans. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil :) Allah sağlıkla huzurla doğup büyümelerini nasip etsin
Amin inşallah :) :anne::KK200:

Sen yine sabah kusarsan ilk kusmuk tabi gozunun ucuyla bi bak merak ediyorum dogrulugunu ki ultrasonda dogana kadar bazen cinsiyetini dogru tahmin edemiyor

Sen yine sabah kusarsan ilk kusmuk tabi gozunun ucuyla bi bak merak ediyorum dogrulugunu ki ultrasonda dogana kadar bazen cinsiyetini dogru tahmin edemiyor
Ben çoktan doğurdum, dediğim gibi bütün belirtiler kız derken erkek olduğunu öğrendim... Çok az yanılma payı oluyor ultrasonda... İyi bir hekim ve iyi bir ultrason cihazı olursa yanılma payı yoktur. Yani doktorun tahminine guvenmeyip kusmugum ile cinsiyet tahmini yapmak istemem şahsen :) hayırlı sağlıklı bir evlat olsun, doktorunuz cinsiyet tahmini yapmadı mı daha ? 13. Haftaya girmişsiniz?

Kizlar ilk kusmugu diyorum gun arasnda kusunca bende bakamiyorm ama ilk kusmukta ne varki ...
Herkesin kusmugu bir değil ki.. ben gün içinde de sabah da aynı miktar ve kötü kokulu olarak istifra ediyordum. Bırakın bakmayı kokusu ve orada olduğunu bile bilmek istemiyordum. Demekki siz az bir miktar istifra ediyorsunuz

Ben çoktan doğurdum, dediğim gibi bütün belirtiler kız derken erkek olduğunu öğrendim... Çok az yanılma payı oluyor ultrasonda... İyi bir hekim ve iyi bir ultrason cihazı olursa yanılma payı yoktur. Yani doktorun tahminine guvenmeyip kusmugum ile cinsiyet tahmini yapmak istemem şahsen :) hayırlı sağlıklı bir evlat olsun, doktorunuz cinsiyet tahmini yapmadı mı daha ? 13. Haftaya girmişsiniz?
Ya 11+4 de yuzdeyuz erkek ben eminmisiniz dedigimde kizdi ben asla yanilmam diye ki uc ayna 1 hafda kala gidiyor herkes yanina ve hic yanilmiyo ama korkuyorum bide herkeze heycandan erkek dedim kiz olursa gelde bide acikla kiz diye

Herkesin kusmugu bir değil ki.. ben gün içinde de sabah da aynı miktar ve kötü kokulu olarak istifra ediyordum. Bırakın bakmayı kokusu ve orada olduğunu bile bilmek istemiyordum. Demekki siz az bir miktar istifra ediyorsunuz
Canm bilmemki cogu azi ama ilk kusmukdan igrenmiuorm icinde yemek olmadgi icin ama cok tukuruyorum agZmi silmekden cenem yara oldu

Ya 11+4 de yuzdeyuz erkek ben eminmisiniz dedigimde kizdi ben asla yanilmam diye ki uc ayna 1 hafda kala gidiyor herkes yanina ve hic yanilmiyo ama korkuyorum bide herkeze heycandan erkek dedim kiz olursa gelde bide acikla kiz diye
Neden korkuyorsunuz ? Kız olsa ne olacak ? En fazla doktorum yanılmış erkek demişti ama kız bebeğim olacak dersiniz oldu bitti ...bu kadar takılmayn. 16. İle 18. Haftada bebeğin cinsiyeti netlesir bir daha baktırırsnız...

Back
X