küstü

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
canim cok sikkin stresli bir isim var yanimada bir stajyer verdiler 1 aydir hic birsey ogrenemedi.surekli sigaraya cikiyor yada surekli wc ye gidiyor.surekli bana is ogret diyor ama sunuda ben yapayim demez.is gelir bana verir.ben zaten cok yogunum bu elemanda kalici degil diye oluruna birakiyorum.ayni is yerinde bayan arkadasm var baska bir pozisyonda cocugu cok sevdi kendi ogullariyla bir tutuyor surekli bana isi ogret diyor cocugun yaninda bana bagiriyor azarliyor .bu aksam soyledigim seyi 3 kere tekrar ettirdi bunaldim ve sinirlendim bagirarak 3 kere sordun evet dedim yaaa dedim.arkdasta bana bagirdi onada kizdim baskalarina iyi davraniyormusum filan alakasi yok.herkese nasilsam onada ayniyim.kizinca arkadasimda bana cok bozuldu iste ben seni ayri bir kefeye koyuyordum .senin agzindan. cikani kulagin duymuyor.epey canim sikildi.bizim stajyere bisey olmadi ben arkadasimla kotu oldum.dunde beraber alisverise gitmistik bana yardimci olmustu uzuldum ama bwnde bana karismasindan hoslanmiyorum.zaten yeterince stresliyim.

Başarmanız hoş olmamış.. O kadar insanın içinde kötü duruma düşürmüşsünüz...

Sonuçta siz orada deneyimli bir insansınız herkesin kapasitesi bir değil,bazı stajerler hemen anlar bazıları da sallamaz sizinki de ona denk gelmiş.Bu tur durumlarda sakin kalmak en önemlisi çok sinirleniyorsanız gidin bi kahve alın kendinize dikkatinizi başka yöne odaklayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…