• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küstüğüm zaman bana eşek oluyor..

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek diyesim geldi.
Yahu önce adam olmalı, kendisini bu duruma düşüren bir adamı ben yanımda taşıyamazdım.
Erkek dediğin dik durmalı, onurlu gururlu olmalı kendisinden taviz vermemeli.
Her yaptığı yanlışta ben bir eşeğim diyen adam ne kadar samimi olabilir.

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek diyesim geldi.
Yahu önce adam olmalı, kendisini bu duruma düşüren bir adamı ben yanımda taşıyamazdım.
Erkek dediğin dik durmalı, onurlu gururlu olmalı kendisinden taviz vermemeli.
Her yaptığı yanlışta ben bir eşeğim diyen adam ne kadar samimi olabilir.
Adam olup olmadığını si bilemezsiniz cümlelerinizle dikkat edin..
Her zaman yapıyı demiyorum herkesin bi onuru var küs olduğunuz zaman sizi güldürmek eğlendirmek için yaptığı şeyleri sordum ve ben benimkinin. Yaptıklarını anlattım

Adam olup olmadığını si bilemezsiniz cümlelerinizle dikkat edin..
Her zaman yapıyı demiyorum herkesin bi onuru var küs olduğunuz zaman sizi güldürmek eğlendirmek için yaptığı şeyleri sordum ve ben benimkinin. Yaptıklarını anlattım
tabii ki bilemem, bir kişi hakkında fikir beyanında bulunmak için onu tanımam ve zaman geçirmem lazım.
Üzerinize alınmayın lütfen, genel olarak konuyla ilgili fikrimi belirttim.
Nişanlınıza değildi sözlerim.
Şahsen bana göre kişi yaptığı hata ne olursa olsun böyle bir tutumda bulunmamalı, kadın yada erkek fark etmez.
Hee küsmekte bana göre değil, küsmek sorunları aşmamıza yardımcı olmuyor yada küstüğümde adam karşıma geçip anırsa sorun çözülmüş olmuyor.
Sizi tenzih ediyorum ama bu bana şaklabanlık gibi geliyor.
Böyle bir şey yapacağına kırdıklarını onarmasını tercih ederim.

Nasıl bi ilişkiniz var sizin ya?:KK64:
Tuhaf geldi bana, ya siz çok atraksiyonlusunuz ya bizim ilişkimiz çok sıradan :KK45:

tabii ki bilemem, bir kişi hakkında fikir beyanında bulunmak için onu tanımam ve zaman geçirmem lazım.
Üzerinize alınmayın lütfen, genel olarak konuyla ilgili fikrimi belirttim.
Nişanlınıza değildi sözlerim.
Şahsen bana göre kişi yaptığı hata ne olursa olsun böyle bir tutumda bulunmamalı, kadın yada erkek fark etmez.
Hee küsmekte bana göre değil, küsmek sorunları aşmamıza yardımcı olmuyor yada küstüğümde adam karşıma geçip anırsa sorun çözülmüş olmuyor.
Sizi tenzih ediyorum ama bu bana şaklabanlık gibi geliyor.
Böyle bir şey yapacağına kırdıklarını onarmasını tercih ederim.
Öyle bi yazmışsınız ki sanki sevgilimi yıllardır tanıyormuş gibi ona dayanarak yorum Yaptım.. Kavga sırasında hiç bir şey demeden direkt Eşek taklidi yapıcak değil tabi ki...
Önce bi şekilde özür dileyip gönlümü alması gerektiğini bilen biri..
Sonra Eşek taklidi falan beni güldürmek Amacıyla ya Yaptığı bişey..:
Sadece onu değil ben kızdığıma ayaklarımı öp barışırım dediğim de gocunmadan ayaklarmı da öper ne var ki bunda...

Nasıl bi ilişkiniz var sizin ya?:KK64:
Tuhaf geldi bana, ya siz çok atraksiyonlusunuz ya bizim ilişkimiz çok sıradan :KK45:
Ben çok kızarsam ayaklarımı öper barışmak için ben de uzatırım maksat tatlılık barışmak için :)

Ben çok kızarsam ayaklarımı öper barışmak için ben de uzatırım maksat tatlılık barışmak için :)
Yok tatlılık olduğunu anladım zaten, şu an bize itici geliyor ama o durumda sana tatlı geliyor demek ki :KK48:
Herkes farklı şeylerden hoşlanıyor işte:KK49:

Arkadaşlar sözlüme kırıldığım zaman eğer ben üzüldüysem benimle barışmak için eşek oluyor :)
Telefonla arayıp ya da birlikteysek eşeğin olurum senin yeter ki gül diyip eşekçe konuşuyor afedersiniz ama eşek gibi anırıyor bildiğiniz sonra bana ne dediğini tercüme ediyor :)
Artık alışkanlık yaptı ona küstüğüm zaman eşeğim olmadan barışmıyorum o da alıştı istediğim kadar eşek olup anırıyor :))
Tabi ben de dayanamıyorum aşkıma barışıyoruz..
Sizin de böyle şeyleriniz var mı hanımlar ??
hahahahahahhahahha ilahi

Back
X