1 ay kadar önce muhabbet kuşu almıştık hatta doğum izleri var diye paniğe kapılıp burada soru sormuştum sonra doğum izleri kayboldu bende rahatlamıştım bugün kuşumun yemi bitmişti bende dedimki sana yem almıcam artık verelim bu kuşu dedim ama hani öyle şakasına söylersiniz ya bakalım kuş anlıyomu diye sadece sevgiden annemde bunu duymuş dışarı çıktığında bi çocuğa söylemiş benim ne olduğundan haberim bile yok çocuk geldi kapıya "teyze annem sizin kuşu almama izin verdi" diyor ben neye uğradığımı şaşırdım bişey diyemedim ayıp olucak diye hala gözlerim doluyor iki gözüm iki çeşme ağladım kuşum gidince ne kadar da alışmışım meğersem anneme çok kızgınım çok
annemi mahçup etmemek adına böyle davrandım çocuğun annesine söylemiş sonra çocukda annesini ikna edince bizim kapıya geldi oldu bittiye geldi anlıyacağınız ne olduğunu anlamadan kuşum gitti
bnm kuşumda 1 ay önce gitti..gözlerimin önünde uççtuuu gitti.atlatamadım hiç hala canım sıkılıyo geri gelmicek hiç..ama sen gidip iste hemen zaman geçmeden boşu boşuna üzme kendini annende hiç olur sey yapmamış yani
bnm kuşumda 1 ay önce gitti..gözlerimin önünde uççtuuu gitti.atlatamadım hiç hala canım sıkılıyo geri gelmicek hiç..ama sen gidip iste hemen zaman geçmeden boşu boşuna üzme kendini annende hiç olur sey yapmamış yani
Şükür Allaha senin kuşun yaşıyor en azından.. Ben dün muhabbet kuşumun üstüne bastım yanlışlıkla ve gözlerimin önünde 1-2 dakika içersinde öldü canımdan can gitti.. ayakla oyun oynamayı severdi oyüzden hep ayak altına atıyordu kendini oyun için..oyle yaptıgını bildiğim icin hep dikkat ederdim.. Onu ne kadar sevdiğimi bildiği içinde hep bana koşardı yerden. uçmazdı zaten hiç..Öpmeye kıyamadığım hayvanı dün nasıl oldu da dikkat etmedim üstüne bastım öldürdüm bana bakışları gözümün önünden gitmiyor bilerek canını yaktım sandı benden uzaklaşmaya calıstı o halde ve öldü..şok oldum sevinç kaynağımdı o benim ve onu ben öldürdüm.. şuan yaşadığım acıyı anlatamam..