- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle işteŞişlik poposundaki mi? Kuşunuzun daha net fotosunu atar mısınız? Kızgınlık yumurtası falan olabilir dişiyse
Evet dişiŞişlik poposundaki mi? Kuşunuzun daha net fotosunu atar mısınız? Kızgınlık yumurtası falan olabilir dişiyse
Baktım ur veya yumurta diyorVeterinere goturun hemen baya buyuk duruyo yazik kusa
Burasi yerine kus sitelerine bakin bence
Genelde hastaliklarin tarifi oluyo
Peki cani yaniyo mu neşesi nasil
Yeni foto attım bakar mısınızşişlik nerede ben göremedim.birde kaç gündür yalnız kaldı.
Tümör olursa iyileşmez diyorlar o yüzden tedirgin oldum. Yarın hemen ilk işim veterinere götürmek olacakKızgınlık döneminde bir dişi. Yumurta tıkanması da olabilir, tümör de, elinize alabiliyorsanız anlarsınız. Yumurta tıkanmasıysa yarını beklememeniz lazım.
Yaaa öyle miGeçmiş olsun bu arada. İnşallah iyileşir minik..
O şişliği alırlar diye umuyorum. Yada inşallah başka önemsiz bişeydir..Yaaa öyle mipeki tümörse çaresi var mı offf ağlamak istiyorum
Evet çok şiş ama tümör olsa büyüyene kadar farkederdi diye düşündüm. Üzüldüm yavrucağaTümör gibi.. Çok fazla şiş..Koalina durum yumurta sıkışmasına benzemiyor bence..Ne dersin?
Vet ne diyecek meraktayım..