• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşum :( kızlar bakın nolur

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
498
Puanlar
18
Kızlar kuşumda bir şişlik oluşmuş ya :( çok kötüyüm. Neden böyle olmuştur :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 150
Veterinere götürün lütfen burada zaman kaybetmeden.

burada her mantikli insanin verecegi cevap "veterinere goturun" olacaktir. herhangi bir oneri veya tavsiye beklemeyin bunun haricinde.

bir anda mı oldu geçmiş olsun anfeksiyon gibi birşey mi acaba

Yarın götürcem kızlar :( ben yeni farkettim ya offff :( bence Biranda gelmedi bu hale. İl dışındaydım ben.

Şişlik poposundaki mi? Kuşunuzun daha net fotosunu atar mısınız? Kızgınlık yumurtası falan olabilir dişiyse

Veterinere goturun hemen baya buyuk duruyo yazik kusa

Burasi yerine kus sitelerine bakin bence
Genelde hastaliklarin tarifi oluyo

Peki cani yaniyo mu neşesi nasil

Veterinere goturun hemen baya buyuk duruyo yazik kusa

Burasi yerine kus sitelerine bakin bence
Genelde hastaliklarin tarifi oluyo

Peki cani yaniyo mu neşesi nasil
Baktım ur veya yumurta diyor :( inşallah yumurtadır ya. Yoksa ur iyileşmezmiş. Yarın götürcem veterinere

Kızgınlık döneminde bir dişi. Yumurta tıkanması da olabilir, tümör de, elinize alabiliyorsanız anlarsınız. Yumurta tıkanmasıysa yarını beklememeniz lazım.

Kızgınlık döneminde bir dişi. Yumurta tıkanması da olabilir, tümör de, elinize alabiliyorsanız anlarsınız. Yumurta tıkanmasıysa yarını beklememeniz lazım.
Tümör olursa iyileşmez diyorlar o yüzden tedirgin oldum. Yarın hemen ilk işim veterinere götürmek olacak :( çok üzgünüm...

Tümör gibi.. Çok fazla şiş.. @Koalina durum yumurta sıkışmasına benzemiyor bence..Ne dersin?
Vet ne diyecek meraktayım..

Tümör gibi.. Çok fazla şiş.. @Koalina durum yumurta sıkışmasına benzemiyor bence..Ne dersin?
Vet ne diyecek meraktayım..
Evet çok şiş ama tümör olsa büyüyene kadar farkederdi diye düşündüm. Üzüldüm yavrucağa:KK43:

Back
X