Siz muhabbet kuslarinin hakkında bilgi sahibi olun ve öyle tepki verin bence. Onlar hassas hayvanlar ve dışarda yasayamaz ucamazlar bile normal kuşlar gibi. Dışarıya salarsan kediyi kopege yem olur . Belirli ısıda evde bakilacak hayvan bunlar. 1 metrenin üstünde ucamazlar ve diğer kuşlar gibi yırtıcı değildir kendini savunamaz. Kölelik ticaretiymis biraz bilgili olun öyle tepki verin. Ona bakarsan bende evlerinde köpek kedi besleyenleri anlamıyorum onların yeri dışarı . Onlar kendilerini koruyabilir demi ? Ama siz şimdi buna da hayvan dusmanisiniz dersiniz. Demi
K edi köpek ve Kuşlar arasındaki farkı bilmiyor musunuz :○
İnanmıyorum yıl 2016 biraz araştırın .
Kedi köpek domestik türlerdir .
Ne demek olduğunu biliyor musunuz ? biraz bilgili olun öyle yazın .
Bilmiyorsunuz tabi bilseniz bu kadar komik bir şey yazmazdiniz . kedi köpek binlerce yıl önce evcillestirilmis, insan olmayan yerde yasayamayan türler .insanlar sonra her şeye ihanet ettiği gibi bunlara da ihanet etti .
Sokak kedisi köpeği kavramı hayatimiza girdi .
Kuş öyle değil . muhabbet kuşlarını anavatani Avustralyadir .
Evcillesitirlmis türler değildir .
Erzurum'da karsta istanbulda havaya salin demiyorum . almayin ki bu hayvanlar uygun iklimi olmayan yerlerde yaşamasın diyorum. arz talep iliskisinden haberiniz var mı ? bir arada onu arastirin . Bakın ne kadar çok şey ogrendiniz sayemde ^^
Siz aldığınız için o hayvanlar kendi doğal ortamından uzaktalar .
Günde ortalama bilmem kaç metre uçması gereken kuşları evlere biblo gibi dikip yaşam ömrünü sırf uçmadigi için yarıya indirip ki yapay isik , gece gunduz suresi gibi kavramlari soylemiyorum bile hayvansever olamazsiniz . birisi soylemisti çok hoşuma gitmişti "bu kuş günde 2 saat bizle anahaber izlemek zorunda değil ya " demişti .
KÖLE TICARETININ TAMAMEN AYNISI .
Köle olarak çocuk alıp evin bir odasından dışarı çıkarmayip dışarıda yaşayamaz, dışarısi çok vahşi diyor musunuz ?
Neyse bilmemek ayıp değil .
Ama hayvanlar arası farkları bilmeden evcil - yabani türleri filan bilmeden başka yerde böyle şeyler soylemeyin çok komik olur .
Hadi burası anonim site ama reel hayatta benim gibi bilen kişilerin yanında soylerseniz baya komik olur.
Hahahaha bi de bilmeden konuşmayın yazmış kadın : d