kuşumun kakası poposuna yapışıyor :((

Mrymak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
761
599
103
39
Arkadaşlar 3 gündür kuşumun poposunda birikinti var. ilk gün onemsemedim, ikinci gün pamukla yağ sürüp temizlemeye calistim, canı çok yandı fazla temizleyemedim..Bugün tamamen kaka içinde kaldi orasi. surekli gagaso orda cok yoruldu yavrum (
ben yağ sürerek iyice yapismasini sagladim sanırım cok pismanim ne yapabilirim sizce?? basina gelen var mi? veteriner de canini yakacak diye korkudan götüremedim bugün.

Sindirim sistemi ile alakalı bir problemden dolayı bu şekillenmiştir. Bir veteriner hekime götürün uygun solusyonlar ile bölge temizlenir ve sonrasında gerekiyorsa primer nedene yönelik tedavi yapılır.

Hayvanı canı yanar diye götürmezsen hayvan zaten ölecek ya zehirlenmiş ya aşırı şekilde ishal bu kadar yapışma normal değil bir an önce götürmezsen zehirlenmeye yapacakları bir şey kalmıyor.

Kedi köpekte biliyorumda kusta ilk defa duyuyorum. Çok gecikme götür veterinere önemli bi durum çünkü.

ishal olmuştur mutlaka bir veterinere getirin imkanınız varsa
ilaç veririler

Sindirim sistemi ile alakalı bir problemden dolayı bu şekillenmiştir. Bir veteriner hekime götürün uygun solusyonlar ile bölge temizlenir ve sonrasında gerekiyorsa primer nedene yönelik tedavi yapılır.
bu sabah götürdüm, önemli bir durum yok dedi, antibiyotik.verdi. ama kakasini görmeden karar verdi, ishal mi dedi dedim ne çok cıvık ne de katı yapıyor. telefon edip baskasina sordu v.s. hic guvenmedim. ama antibiyotigini verdim zorla. arkasini da kendisi temizleyecek biz bisey yapamayiz dedi. bi de arastirip götürdüm. içime hiç sinmedi..yarin baska bir veterinere kakasini götürüp, gostersem mi ki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…