Kuşumuz var ama kayınpeder gene yaptı yapıcağını

aglarsaanamaglar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
52
0
0
İstanbul
Ayyy nedir bir kayınpeder birde bu kadınlar klubünden çektiğim şaka k.k tabi kide, eşim bekarken kuş yani güvercin hastasıymış zamanında tabi yıllar evvel, banada hep anlatırdı şöyle böyle bakardım diye, evlendiğimizde bana dediki bir gün güvercin besleyelimmi aşkım dedi bende bu hastalık olduğu için ve onda da zamanında hastalık yapmış oldugunu bildiğim için yok kesinlikle olmaz demiştim 1 yıl evvel, neyse oturuyoruz bana güvercin alakmı dedi iyi tamam alalım dedim bir görseniz nasıl sevindi anummm nasıl acıdım hemen giyindim kuşandım doğru edirne kapı kuş pazarına gittik, neyse aldık 2 güvercin ikiside kardeşmiş ama aldıklarımızın ayrılmazlarmış, alıştırması kolaymış falan filan, bir haftadır bizde hayvanlar, balkona koyduk, heryer pok oldu ama olsun, bayıldım hayvanlara elime alıp uçuruyom bile,ben nerde ise kuşbalaz oldum eşimden çok hehe hayvanlar 1 haftada alıştı uçup uçup balkonuma konuyorlar ayrılmıyorlar valla, hayvan bile anlamış benim ne iyi insan olduğumu, ama kayınpederin yaptıklarını biliyorsunuz iftara çağırdımda hareketler tavırlar koca adam neysem, iftara çağırıldığım kuşları karton kutunun içine koydukki babası görmesin diye ( sanki o bakıyorda korkuyor eşim) yemini veren ben, suyunu veren ben, pokunu temizleyen ben, uçuran ben eşim eee kayınpeder sana ne .....ok yemek düşüyor dimi töbe yarabbim, adam tabi anlamış, kayınpeder bunların hemen at yok et, alıştırma binbir laf, oysa eşim onları gördükçe sevdikçe öyle mutlu oluyorki yüzünü görmeniz lazım, hem bana söz verdi sen istemezsen hemen satarım geri dedi, bagımlısı olmam eskisi gibi, eskiden bekardım işim gücüm yokken bakıyordum, evliyim şimdi sadece sevmek için bakıcam dedi ve inanıyorumda, ama gelelim bizim kayınpedere, o suratsız haliyle karışıyor,sanki ne hakkı varsa, evime gelince avizemdeki 2 ve diğerindeki 3 ampulü görüp bunlar çok buraya 1 tane takın, yo ktasarruflu ampül alın emir verir gibi, şimdide kuşumuza laf ediyor,bu arada iftara kaldı 2 gün gitsemmi gitmesemmi kararsızım

KUŞUMUZUDA onlara İFTARA götürsemmi acep

Son düzenleme:
Natlus;
Senin gerçekten ruhen iyi olmadığını düşünüyorum arkadaşım.
Ya da evde sıkılıyorsun,saracak yer arıyorsun ve bu yaptığın tüm dengesizlikler aylaklıktan.
Eşine,eşinin ailesine,gelecekteki çocuklarına Allah sabır selamet versin.
Vallahi pes diyorum!

Kayınpederim benim evdeki bakacağım hayvana, yaktığım elektiriğe karışmaya hakkı var ben hakkı yok diye kendimi savunduğumda ruh halim iyi olmadığı kanısına vardınya pes doğrusu

o değilde ne natlus'u o kim? beni karıştırıyorsunuz tÜm laflarınızı geri iade ediyorum diyordunuz bugün kabul etmişsiniz tebrikler.

Yine bir natlus konusu.Artık başlıktan bile senin konun olduğunu anlayabiliyorum.Konularda haklı tarafın varsa bile uslubunla çok itici oluyorsun.Bence ya bir psikoloğa git.Ya da kendine bi meşgale bul.Burdan elini çek artık.Tabiri caizse baymaya başladın.

Arkadaşım sen nasıl bir insansın ben anlamadım. Şurada milleti kendine güldürmek için harcadığın zamanı çocuklarına harcasan bari anlamlı bir iş yapmış olursun. Enerjine de zamanına da yazıktır yahu...

Arkadsim yanlis anlama da isin mi yok gücün mü yok,daha önceki konunu da okumustum,böyle ufak tefek seylere takilip kendi kendine Hayati da evliligi de zehir etme kendine,anladigim kadariyla seviyorsun seviliyorsun,herkesin evlilinde ufak tefek sorunlar vardir,sen benim yerimde olsan esini balkondan asagi atmistin galiba :))))) Benim evliligim daha evlilik bile degil hala mücadele veriyorum,psikoljim bozuldu ve büyük ihtimalle de bosanacagim.Neyse demem o ki,evliliginin hayatinin kiymetini bil hersey gönlünce olsun.

Kayınvalidenin buzdolabından fırlayan böceklerine Natlus nasıl karışmadıysa
Şimdi bunların balkonundaki kuşa da kayınpeder karışmamalı

Natlus kuşlarınıda al git desek ayıpmı etmiş oluruz çok ayıp çok Ama kayınpederine o noktalı yer açmışsınya yazmak istememişsin tam orası için söylemek geldi sana içimden kusuruma bakma artık

sen de git kuşunu da götür tabii,kuşsuz iftar mı olurmuş hiç

ne çekti bu aile senden be natlus perişan ettin adamları sen yetmiyomuşsun gibi şimdi bi de kuşların eklendi, nefes alsalar suç ya

çokta sorun edilecek bir durum yok bence.benim kayınpederi tanımadığın için böyle konuşuyorsun birde benimkini tanısan o zaman haline şükrederdin sadece kendim için demiyorum herkesin vardır mutlaka eşinin ailesiyle anlaşamadıkları ki insan kendi ailesiyle anlaşamıyor bazen..

Ben senin çalışan insan olduğuna inanmıyorum. Sürekli konu açıyorsun. İftar iftar diyorsun ama ben senin iftar için yemek yaptığınada inanmıyorum. Bence senin canın sıkılıyor ondan o kadar konu açıyorsun. Acaba ergen fln mısın? Hani tatil fln başladı can sıkıntısı? Ama eğer gerçeksen çevrendekilere sabır diliyorum :)

acırım acırım da bu kadınla evlenene acırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…