- Konu Sahibi aglarsaanamaglar
-
Natlus;
Senin gerçekten ruhen iyi olmadığını düşünüyorum arkadaşım.
Ya da evde sıkılıyorsun,saracak yer arıyorsun ve bu yaptığın tüm dengesizlikler aylaklıktan.
Eşine,eşinin ailesine,gelecekteki çocuklarına Allah sabır selamet versin.
Vallahi pes diyorum!
daha önce bir konusu olmuştu , iftar ile ilgili ordan biliyor yanılmıyorsam ,orda da natlus dediler değilim demişti..natlus olduğunu nerden anladın hemen vaayyy canına
Ayyy nedir bir kayınpeder birde bu kadınlar klubünden çektiğimşaka k.k tabi kide, eşim bekarken kuş yani güvercin hastasıymış zamanında tabi yıllar evvel, banada hep anlatırdı şöyle böyle bakardım diye, evlendiğimizde bana dediki bir gün güvercin besleyelimmi aşkım dedi bende bu hastalık olduğu için ve onda da zamanında hastalık yapmış oldugunu bildiğim için yok kesinlikle olmaz demiştim 1 yıl evvel, neyse oturuyoruz bana güvercin alakmı dedi iyi tamam alalım dedim bir görseniz nasıl sevindi anummm nasıl acıdım hemen giyindim kuşandım doğru edirne kapı kuş pazarına gittik, neyse aldık 2 güvercin ikiside kardeşmiş ama aldıklarımızın ayrılmazlarmış, alıştırması kolaymış falan filan, bir haftadır bizde hayvanlar, balkona koyduk, heryer pok oldu ama olsun, bayıldım hayvanlara elime alıp uçuruyom bile,ben nerde ise kuşbalaz oldum eşimden çok hehe hayvanlar 1 haftada alıştı uçup uçup balkonuma konuyorlar ayrılmıyorlar valla, hayvan bile anlamış benim ne iyi insan olduğumu, ama kayınpederin yaptıklarını biliyorsunuz iftara çağırdımda hareketler tavırlar koca adam neysem, iftara çağırıldığım kuşları karton kutunun içine koydukki babası görmesin diye ( sanki o bakıyorda korkuyor eşim) yemini veren ben, suyunu veren ben, pokunu temizleyen ben, uçuran ben eşim eee kayınpeder sana ne .....ok yemek düşüyor dimi töbe yarabbim, adam tabi anlamış, kayınpeder bunların hemen at yok et, alıştırma binbir laf, oysa eşim onları gördükçe sevdikçe öyle mutlu oluyorki yüzünü görmeniz lazım, hem bana söz verdi sen istemezsen hemen satarım geri dedi, bagımlısı olmam eskisi gibi, eskiden bekardım işim gücüm yokken bakıyordum, evliyim şimdi sadece sevmek için bakıcam dedi ve inanıyorumda, ama gelelim bizim kayınpedere, o suratsız haliyle karışıyor,sanki ne hakkı varsa, evime gelince avizemdeki 2 ve diğerindeki 3 ampulü görüp bunlar çok buraya 1 tane takın, yo ktasarruflu ampül alın emir verir gibi, şimdide kuşumuza laf ediyor,bu arada iftara kaldı 2 gün gitsemmi gitmesemmi kararsızım
KUŞUMUZUDA onlara İFTARA götürsemmi acep
daha önce bir konusu olmuştu , iftar ile ilgili ordan biliyor yanılmıyorsam ,orda da natlus dediler değilim demişti..
tatlım ben Elossa'ya demiştim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?