- 4 Aralık 2020
- 82
- 53
- 3
- 25
- Konu Sahibi Mardin 7676
Balık ve kuşun aşkını dinleyin eşiniizi anlarsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık kuşu yemez mı yaBalık ve kuşun aşkını dinleyin eşiniizi anlarsınız![]()
Hikaye bu arkadaşlar aramayın
Bir gün, bir balık bir kuşa aşık oluyor.
Ölüyor aşkından, çok büyük bir aşk bu, çok büyük bir aşk.
Kuş bu tabi herkese her şeye tepeden bakıyor ve diyor ki balığa;
Kuş: – Bende Seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Havada? Suda? Ben suda yaşayamam!
Diyor.
Balık: – Ben havada da karada da seni istiyorum! Ölüyorum aşkından!
Diyor.
Bunu dedikten sonra, sudan çıkıyor.
Bir ah işitiliyor ve saniyesinde can veriyor aşkı için!
Kaybedilen ne şimdi?
Hayat.
Kazanılan nedir?
Aşk.
Sezen Aksu ne demiş; Aşk için ölmeli o zaman aşkabi neden aşk için öleyim de aşk o zaman aşk olsun ? yaşamadığım aşkı napayım ?
kafamda deli sorular![]()
Aşk bir fişne. Ye ye kişne de demişSezen Aksu ne demiş; Aşk için ölmeli o zaman aşk
Sen aşktan anlamıyosun demek biraz sanırım kafanda sorun var valla bi googleye yaz anlarsın kafanda sorun var sanırımBalık kuşu yemez mı yaEşimin beni yemesini anlayabileceğim artık
İşte aşk anladınmı bundan ne anladın bilmiyorum ama sen biraz aşkı ezmişsinHikaye bu arkadaşlar aramayın
Bir gün, bir balık bir kuşa aşık oluyor.
Ölüyor aşkından, çok büyük bir aşk bu, çok büyük bir aşk.
Kuş bu tabi herkese her şeye tepeden bakıyor ve diyor ki balığa;
Kuş: – Bende Seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Havada? Suda? Ben suda yaşayamam!
Diyor.
Balık: – Ben havada da karada da seni istiyorum! Ölüyorum aşkından!
Diyor.
Bunu dedikten sonra, sudan çıkıyor.
Bir ah işitiliyor ve saniyesinde can veriyor aşkı için!
Kaybedilen ne şimdi?
Hayat.
Kazanılan nedir?
Aşk.
benim zekamı sorgulayacağınıza keşke konunun en başına bunu ekleseydinizİşte aşk anladınmı bundan ne anladın bilmiyorum ama sen biraz aşkı ezmişsin
Niye sende sorunmu var kuşun aşkı yazdım ozmn sen nerdeydinbenim zekamı sorgulayacağınıza keşke konunun en başına bunu ekleseydiniz