• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusur aramak için bakarsan bulursun!

o anlamda yazmadım yanı erkek arkadas olarak degıl de sanki sokakta bana laf atan bırıymıs gıbı bır muamele yapardım
bırakın bu sahte erkek fatma ayaklarını...yok bana bişey yapsa karşılık alrımış da,ailesi uyarmış da herif düzelmiş de..adam size şiddet uygulamış daha önce.sanki adamdan 5 çocuğunuz var da ayrılamıyor gibi,affettim diyorsunuz....yahu kafanızın basmadığı ne acaba,sevgiliyken beni döven adam ,evlenince de döver diyemiyor musunuz???

bırakın bu sahte erkek fatma ayaklarını...yok bana bişey yapsa karşılık alrımış da,ailesi uyarmış da herif düzelmiş de..adam size şiddet uygulamış daha önce.sanki adamdan 5 çocuğunuz var da ayrılamıyor gibi,affettim diyorsunuz....yahu kafanızın basmadığı ne acaba,sevgiliyken beni döven adam ,evlenince de döver diyemiyor musunuz???
Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim, siz de şu an bir şiddet uyguluyorsunuz..

Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim, siz de şu an bir şiddet uyguluyorsunuz..
bu yazdığıma şiddet diyorsanız,sevgilinizin dedikleri ve yaptıklarından sonra çoktan ayrılmış olmanız lazımdı..ama yok adamlara karşı emeğim var alışkanlık seviyorum olur,gerçekleri söyleyince psikolojik şiddet olur...

yaşınız da öyle pek küçük değilmiş,meslek sahibi çalışan bir kadınsınız,sizi döven adamla neden devam edersiniz aklım almaz cidden..ailesi uyardı düzeldi diye kandırılacak yaşı da geçmişsiniz..emek,alışkanlık falan demeyin sakın zira çok gençsiniz yaşanmış yılların hatrına geleceğinizi karartmayın.

sana bi koyardım ne demek ya yakasından tuttuğum gibi hadi naş sen kim köpek derdim ayrılmazsan yarın dayak yedim diye konu açarsın

Back
X