• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusur aramak için bakarsan bulursun!

Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.

ayyy sinirden yazamıyorum bileee

birde 1-2 gun sonra barışmak için yanına gdiyorsun kusura bakma ama sana az bile yapmış ,

o poşetleri kafasına geçiririm var yaaa densiz

Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.

ayyy sinirden yazamıyorum bileee :kızgın:

birde 1-2 gun sonra barışmak için yanına gdiyorsun kusura bakma ama sana az bile yapmış ,

o poşetleri kafasına geçiririm var yaaa densiz

Bence burada takılmanız gereken konu, kasada insanların içinde yaptığı dengesizliği degil,
'' o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. '' bu olmalıydı.
Ki hoş kasada yaptığı da normal birşey değil,
ama zaten bu adam başlı başına normal biri değil.. Apaçık ortada.
Ayrıca daha önce de böyle birşey olmuş ve tekrar devam etmişsiniz dediğinize göre.
O zaman o yapılanı kaldırdığınız, içinize sindirdiğiniz gibi bunu da gayet kaldırıp,
devam edebilirsiniz demek ki.
Ama uzaklaşmanız da fayda var derim. Bütün dengesizlikleri, konuşmaları bir yana,
şiddete meyil var. Sizin için ne kadar sağlıklı olabilir?

Hayır barısmadım, "sana koyardım" lafından sonra "benden bu kadar" diyip kapıyı carpıp cıktım. Ama anlamadıgım neden boyle yaptıgı.. Bu yuzden konuyu actım. Neden orda yanımda olmadı benı desteklemedı de rezıl etmeyı tercıh etti
Gerçekten bu sorunun cevabını anlayamadıysanız maalesef bu hayatta daha çok üzülürsünüz.:işsiz:
Belli ki tecrübesiz ve naif bir kadınsınız.:KK51:
Şöyle açıklıyayım, sizi daha önce hırpalayan bir adam sizi sevmiyordur.:KK43:
Sizi sevmeyen bir adamın sizi rezil etmesi de desteklememesi de son derece normaldir.:KK14:
Rica ederim,size saygısızlık yapan insanlara 2. şansı vermeyin.:KK56:
Belli ki tecrübesizliğinden faydalanıp bunu suistimal ediyorlar.:KK52:

Aslında genel olarak haksızsınız. Adam avm de çocuğunu oyalamak için ileri geri gidiyor olabilir sizde görebilirdiniz adamı ve çekilebilirdiniz demek ki sizde etrafınız bakmıyordunuz. Erkek arkadaşınızda markette başkalarını nezaketsizlikle suçluyorsun ama sende uymuyorsun kurallara demiş sonuçta aldıklarınızı markette yerine koymalısınız. Ama dediği laf tabii ki kabul edilemez. Ayrılın o zaman ne bekliyorsunuz ki daha böyle saygısız birinden.

Bu nasıl bir kabalık ben anlamış değilim. Sahi ne amaçla barışmaya siz gittiniz onca şeyden sonra?

Ben şahsen bir bayanın kendisine yöneltilmiş şiddete yahut şiddet içerikli cümlelere boyun eğmesine de tamamen karşıyım. Bu nasıl bir kabulleniş, nasıl bir eziklik ki?

Ayrıca evli de değilsiniz, şanslısınız. Evli olunca gitmek için çok daha fazla düşünecek şeyiniz olurdu. Bence siz olayı değil, ilişkinizi bir gözden geçirin.

Nacizane fikrimdir ki; O da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün cümlesini duymuş olduğum bir insan erkek arkadaşım değil, bir yabancım olurdu. Net.

Aklı başında ve yaşınızı bilmiyorum ama yine de olgun fikirleri olan birisiniz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. Yorumum sizi iğnelemek değil, size fayda sağlamaktır.

Hakkınızda hayırlısı...

bir insan kendini bile bile nasıl ateşe atar anlam veremiyorum
saygısız, seni kalabalıkta rezil eden, hatta daha önce hırpalayan ve gelecekte dayak atma ihtimali olan bir insandan evli bile değilken nasıl vazgeçemiyorsunuz.
evli olsan dayanamazsın
bazılarının bundan hoşlandığını düşünmeye başladım
ya biraz kendinize değer verin.

bir insan kendini bile bile nasıl ateşe atar anlam veremiyorum
saygısız, seni kalabalıkta rezil eden, hatta daha önce hırpalayan ve gelecekte dayak atma ihtimali olan bir insandan evli bile değilken nasıl vazgeçemiyorsunuz.
evli olsan dayanamazsın
bazılarının bundan hoşlandığını düşünmeye başladım
ya biraz kendinize değer verin.

Bir kadının kendine yakıştırması en korkunç olan şey, şiddet.

Sonra burada açılan şiddet konularının ardı arkası kesilmiyor

Vay efendim ''eşim dövüyor, çocuğum var, işsizim'' diye.

Üzülüyorum, kızıyorum. Ve en kötüsü, bir tek okuyanlar şikayetçi bu durumdan...

Çok güzel bir meseleye değinmişsiniz sevgili minnaku minnaku

Ama konıu sahibesi bence aklı başında, ve oldukça mantıklı. Yorumlara verdiği cevapları okudum kendisi eleştiriye açık ve fikir almaya meyilli. Eminim ki mutlu olacaktır, ki inşallah olur...

Kizlarimiz her gecen gun beni sasirtiyor. Genc annelere sesleniyorum gozunuzu seveyim kendini seven ve kendine deger veren kizlar yetistirin. Sonra boyle oluyorlar. Bir erkek musveddesinin karsisinda hakaret gorup,insan icinde rezil edilip birde barismak icin ayaklarina gidiyorlar.

Daha once bir hırpalamada bulunmustu ailesi bunun üzerine onu uyarmıstı. Ve ben de bir sans daha vermiştim.
Size ona şans vermeye devam edin oda size koymaya devam etsin o zaman..evlenirseniz buraya konu açarsınız "şiddet gördüm ne yapabilirim?"diye.
Ne diye hala birlikltesin acaba?
Hayır babanız yapsa aynı şeyi yüzüne bakmaz
" babamdan nefret ediyorummm uhu uhu uhuu"diye ağlar dert yanardiniz..ama erkek arkadaş olunca işler değişiyor galiba.Başka adam mı yok?Aklını başına topla tekmeyi vur kıçına!
Deli oluyorum senin gibi kızların şu sümsük hallerine !!

Size ona şans vermeye devam edin oda size koymaya devam etsin o zaman..evlenirseniz buraya konu açarsınız "şiddet gördüm ne yapabilirim?"diye.
Ne diye hala birlikltesin acaba?
Hayır babanız yapsa aynı şeyi yüzüne bakmaz
" babamdan nefret ediyorummm uhu uhu uhuu"diye ağlar dert yanardiniz..ama erkek arkadaş olunca işler değişiyor galiba.Başka adam mı yok?Aklını başına topla tekmeyi vur kıçına!
Deli oluyorum senin gibi kızların şu sümsük hallerine !!

Hep diyorum ya
Sevgili inn..
Aile out..

Back
X