• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusur aramak için bakarsan bulursun!

Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.
Ya birak allahindan bulsun adam sana bi tane koyarsam demis sen hala neyin tatavasini yapiyorsun

çok samimi bi soru sormak istiyorum ve çok samimi cevap istiyorum. lütfen doğruyu söyle, gerçekten de barışmadın değil mi? tepki görmemek için yalan söylemiyorsundur umarım.

Kavgaci, insan icinde birini rezil etmekten utanmadan, kindar ve şiddet eğilimli bi nisanlin var.
Sence bu kadar kusura mutlu olabilir misin onla evlenirsen?
Çok kötü bir insan sevgilin. Ayrıl bence yol yakınken. Mutluluk vermez sana bu tipte biri.

Kavgaci, insan icinde birini rezil etmekten utanmadan, kindar ve şiddet eğilimli bi nisanlin var.
Sence bu kadar kusura mutlu olabilir misin onla evlenirsen?
Çok kötü bir insan sevgilin. Ayrıl bence yol yakınken. Mutluluk vermez sana bu tipte biri.
Evet ben de bunlari anlamaya calisiyorum

Evet ben de bunlari anlamaya calisiyorum

Yaşından dolayı kendine iyi kötü demeden evliliği odaklama lütfen.
Gorucu usulü biriyle evlenmek falan neyse de ne olduğu belli olan bir adamla yakma kendini.
Bu adam seni hep rezil eder, aşağılar. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygular. Zerre mutlu olamazsın
Yasina takılma.
Yaşından dolayı kötü birine muhtaç değilsin, ezik davtanma.
Gec olsun güç olmasın derlet, acele edip şiddet eğilimli ayarsız dengesiz biriyle evlenip koca bir omur mutsuz olursun.
Ayrılmalisin bu adamdan bir cacık olmaz.

Yaşından dolayı kendine iyi kötü demeden evliliği odaklama lütfen.
Gorucu usulü biriyle evlenmek falan neyse de ne olduğu belli olan bir adamla yakma kendini.
Bu adam seni hep rezil eder, aşağılar. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygular. Zerre mutlu olamazsın
Yasina takılma.
Yaşından dolayı kötü birine muhtaç değilsin, ezik davtanma.
Gec olsun güç olmasın derlet, acele edip şiddet eğilimli ayarsız dengesiz biriyle evlenip koca bir omur mutsuz olursun.
Ayrılmalisin bu adamdan bir cacık olmaz.
Yo tabi ki yasimdan dolayi degil zaten daha once bir evlilik yaptim. ssdece o oyle yapinca uzuluyorum ve hirs yapiyorum duzelicek bana nasil davranmasini ogrenicek sevgisinibgostericek diyorum

Yo tabi ki yasimdan dolayi degil zaten daha once bir evlilik yaptim. ssdece o oyle yapinca uzuluyorum ve hirs yapiyorum duzelicek bana nasil davranmasini ogrenicek sevgisinibgostericek diyorum

Kimse kimseyi düzeltemez.
Yok oyle bir şey.
Birini adam edeyim derken ömründen olursun.
Değmez bence

Adam koyardım diyor sizin takildiginiz şeye bakın. Yok efendim kasada agzini yaya konuşması neyin nesiymis. Saka misiniz siz ? Bi de barışmak için ayağına gitmissiniz pes.. biraz kendinize sayginiz olsun ve ayrilin bu hodukten.

Kaliteli bir yanlizlik daha iyidir emin olun.

Günaydın.
Daha önce bir evlilik yapmışsanız daha dikkatli adım atın bence.
Üzülmek istemiyorsanız hırslarınızı kenara koyup mutluluk veren insanlarla beraber olun.

Aslında genel olarak haksızsınız. Adam avm de çocuğunu oyalamak için ileri geri gidiyor olabilir sizde görebilirdiniz adamı ve çekilebilirdiniz demek ki sizde etrafınız bakmıyordunuz. Erkek arkadaşınızda markette başkalarını nezaketsizlikle suçluyorsun ama sende uymuyorsun kurallara demiş sonuçta aldıklarınızı markette yerine koymalısınız. Ama dediği laf tabii ki kabul edilemez. Ayrılın o zaman ne bekliyorsunuz ki daha böyle saygısız birinden.
Ben zaten haklı oldugumu ıddıa etmıyorum. Diyorum ki hatalıysam bıle bana karsı uslubu ve tavrı bu olmamalıydı. Ben orda adamla kavga bile etsem, adama ters bişey bile söylesem "sevgilim" dediğim adam benim yanımda olmalı her zaman. Ha sonradan yanlışlarımı söylesin ayrı.. Ama bir sevgili bana göre doğrusunda yanlısında yanında olmalı ve munasip bir sekılde yanlısını soylemelı.

Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.

İyi ki konuyu açtın canım sen.Asıl konu; sizin ilişkiniz..

Nasıl müdade ediyorsun sana böyle saygısız konuşmasına?Sağlıklı bir şey değil bu.

Şimdi çok seviyorum vs dersen çok üzülürüm.

Hemcinslerime öyle üzülüyorum ki bu durumlarda. Hayatların da bir erkek tarafından hiç saygı görmediklerinde doğru ne yanlış ne bilemiyorlar.Adamları olduğu gibi kabulleniyorlar.

Önce kendine saygı duy ve bu sevgili müsveddesine yol ver.
Sonra sana saygı duyacak bir adam çıkar karşına elbet.

Hep diyorum ya
Sevgili inn..
Aile out..
Evet malesef ailem Out.. Her anne baba aynı değil malesef. Her anne anne olamıyor, her baba da baba olamıyor. Bu yüzden evet benim için "sevgili in aile out". Çünkü bu saatten sonra kim olur bilmiyorum ama bir sevgiliyle ailemi olusturucam. Bu yüzden bir sevgili benim için su anki tahmininizden bile cok cok önemli.

Hep diyorum ya
Sevgili inn..
Aile out..
Ayrıca da herkesin yaşadıkları doğrultusunda çizdikleri yol haritası farklı olabilir. Herkes ailesini sevmek zorunda değil. Şartlar bu duruma getirmiştir belki... Bu standartlaşmış "aile her şeydir evladın iyiliğini ister" düz mantığından da kurtulun lütfen artık. Tabi normal aileler evladını sever korur. Budur normali ama anormali de var... Biizm toplumumuz anne konusunda cok hassas oldugu için gündeme gelmiyor; evladına düşman olan anneler, istemeyerek dogurdugu için ya da sırf kocasına benzettıgı ıcın evladını sevmemesi vs..

Back
X