Kusur arayan kayinvalide ve cadı görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bölümdeki aile planlaması bahsettiğiniz aile planlaması değil 😅
Eşinizin tutumu nasıl oluyor görüyor mu davranışlarını annesinin ve kardeşinin? Siz söylemiyorsanız eşinizin konuşmasını isteyebilirsiniz.
Bende böyle bir durum içinde olsam direk gelmeyin diyemem ama siz evden çalışıyormuşsunuz mesai saatlerinde müsait olmuyorum daha sonra gelin demekle başlardım işe.
Eşim e defalarca söyledim şöyle diye tamam deyip icraata gelince hiç bir şey yok. Müsait olmayaya gelince geliyor sürat yapıyorum tek kelime etmiyorum sürekli çalışıyorum bunu anlamayan insanlar desem de gelirler

Eşim e defalarca söyledim şöyle diye tamam deyip icraata gelince hiç bir şey yok. Müsait olmayaya gelince geliyor sürat yapıyorum tek kelime etmiyorum sürekli çalışıyorum bunu anlamayan insanlar desem de gelirler
Anahtarınız onlar da var mı? Umarım yoktur. Sizin yerinizde olsam geldiklerinde kapıyı açmam netice de çalıştığınızı biliyorlar müsait olamadım dersiniz.

Canim allah sabir versin bende evliym 3 yillik ama yurt disindaym bazi seyleri nisanliyken fark ettgm icin dogdugum yere almanyaya getirdim esimi kulagin rahatmi diye soracak olursan yinede huzurum olmadi . kötü günlerimde oldu ama esimde farkinda herseyin.. mesela bu cok önemli esin farkindami olan bitenin? Bide bende görümce yok ama elti var düsman basina vermesin !!! Allahtan hepsi uzaklar uzak olmalarina ragmende kimsenin agzi durmuyor. Cocuk kaybina gelirsek cok üzüldüm allah sana yine nasip eder bende 3 yildir ugrasiyorum ama üzüntü eksik degil hayatmda🤷‍♀️ ayri eve cikin eşinle konusmalisin
Merhaba,
İnşallah çocuklarımız bir an önce olur bu yaşadıklarımızı ilaç gibi gelir.
Aslında ayrı evdeyiz ama aynı apartmandayiz. Uzak olsak bu kadar olmaz biliyorum ama eşimin babasının. Maalesef kiraya çıkamıyoruz. Çocuk için tedavi görmeye baslicam ve durumumuz kira için yetersiz.

Siz çalışıyorsunuz, eşinizde çalışıyor. Kira ödeme şansınız yok mu? Bence kırmadan söylemezseniz hep böyle çekersiniz.

Merhaba,

Geçen yıl evlendim. Maddi nedenlerden dolayı eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz ancak kayınvalidem zırt pırt bize geliyor. Hafta sonu eşimle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum ama kahvaltı saati anında damlıyor. Ailemden birisi ziyarete gelse o da bizimle hiç gitmiyor. Gelme diyecek kadar kaba olmak istemiyorum. Hiçbir şeyden memnun değil. Sürekli kusur arıyor.
İki gebelik kaybı yaşadım psikolojim allak bullak o ve görümcem sürekli beni kötüleme ve açık arama derdinde.
Home Office çalışıyorum mesai saati oturmaya geliyor.
Acaba diyorum bu gebelik kayıplarimda bu cadıların yarattığı stres de etkili mi?
Maddi olarak da burdan gidemiyoruz. Siz yaşadınız mı bunları, nasıl basediyorsunuz?
Ayrı eve çıkacak gücünüz yokken bebeğe nasıl bakacaksınız çok merak ettim

Merhaba,
İnşallah çocuklarımız bir an önce olur bu yaşadıklarımızı ilaç gibi gelir.
Aslında ayrı evdeyiz ama aynı apartmandayiz. Uzak olsak bu kadar olmaz biliyorum ama eşimin babasının. Maalesef kiraya çıkamıyoruz. Çocuk için tedavi görmeye baslicam ve durumumuz kira için yetersiz.
Anladim canim allah yardimcin olsun .. bari cocuk tedavisini söylemeyin eve girip cikiyor olabilir ama özeliniz özel kalsin bari sanada yazik stresse girme canim bedenini rahatlat meditasyon filan insallah bianevvel durumlar düzelirde tasinirsiniz

Görümce neden cadı onu anlamadım. Onunla ilgili birşey yazmamışsınız. Yoksa görümce olması cadı olması için yeterli bir sebep mi :))
Görümce görmeyim seni ömrümce :D
Allah'tan görümcem yok.
Aceba nasıl bir şey?

Görümce görmeyim seni ömrümce :KK70:
Allah'tan görümcem yok.
Aceba nasıl bir şey?
Görümceden görümceye değişir☺️ Ben iyi bir görümce oldum, ama bir yengem illa beni kıskanırdı. Abim benimle ilgilense istemezdi hiç. Diğeri öyle olmadığı için güzel bir görümcelik yaptım. Lakin benim kızım çok kötü bir görümce olur, Kardeşim başkasıyla evlenmesin, onunla aynı evde yaşatmam diyor daha şimdiden 🤣

Eline geçirdifi tabağı tavayı tezgah a firlatmalar. Ben de içerde kivraniyorum. Gelip neyin var demeyi bırak bunları yaptı.
Ben bir görümceyim farz edelim delirdim falan kardeşimin evinde böyle bir şey yaptım. Abla sen ne yapıyorsun diye beni sözleri
İle silkeler. Herkes ailesine düşkün okey ama bu terbiyesizliğe göz yummaktır. Ayrıca gebeyken ve bu kadar şiddetli ağrınız varken ne kahvaltı hazırlaması acile gitmeniz gereken yerde

Anahtarınız onlar da var mı? Umarım yoktur. Sizin yerinizde olsam geldiklerinde kapıyı açmam netice de çalıştığınızı biliyorlar müsait olamadım dersiniz.
Anahtar vardı değiştirdim ve yenisini vermedim. Bazan kapıyı açmıyorum sonra da telefon susmuyor niye kapıyı acmadin denek için ben acaba kadar arıyor. Telefonu da açmadan eşim eve gelince geliyor

Merhaba,

Geçen yıl evlendim. Maddi nedenlerden dolayı eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz ancak kayınvalidem zırt pırt bize geliyor. Hafta sonu eşimle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum ama kahvaltı saati anında damlıyor. Ailemden birisi ziyarete gelse o da bizimle hiç gitmiyor. Gelme diyecek kadar kaba olmak istemiyorum. Hiçbir şeyden memnun değil. Sürekli kusur arıyor.
İki gebelik kaybı yaşadım psikolojim allak bullak o ve görümcem sürekli beni kötüleme ve açık arama derdinde.
Home Office çalışıyorum mesai saati oturmaya geliyor.
Acaba diyorum bu gebelik kayıplarimda bu cadıların yarattığı stres de etkili mi?
Maddi olarak da burdan gidemiyoruz. Siz yaşadınız mı bunları, nasıl basediyorsunuz?
Ah canım ah az kalsın aile apartmani cehennemine ben de dusuyordum ne safmışım!benim görümce annesinden cesaret alır patavatsız dengesizin teki 25 yaşında kocaman insan ama hala ergen cahil ! Annesi de patavatsız ve sivri dilli lohusayken yanımdaydılar hala burnumun direği sızlar sözde yardıma geldiler kaşığıyla verip gözümü oydular.. Ben zaman geçtikçe anladım onlarla aynı apartmanda asla olmazmış ya deliririm ya bosanirdim galiba ben..canım stres kesinlikle etkilemiştir çok dua et Rabbım katından bir gelecek inşa etsin sana biz bilemeyiz o bilir beni kurtaran Rabbım seni de kurtarsın

Ben bir görümceyim farz edelim delirdim falan kardeşimin evinde böyle bir şey yaptım. Abla sen ne yapıyorsun diye beni sözleri
İle silkeler. Herkes ailesine düşkün okey ama bu terbiyesizliğe göz yummaktır. Ayrıca gebeyken ve bu kadar şiddetli ağrınız varken ne kahvaltı hazırlaması acile gitmeniz gereken yerde
Kahvaltı hazırlarken ağrım vardı geçer diye cahilce bir duyguya kapıldım. Sonradan iyice suddetlenince gittik tabi ama gidene kadar da bunlar yaşandı maalesef.
Diğer dediklerinizi gelince çok haklısınız. Bana dediler ki o huysuz biz alisttik falan deyip kapatmaya çalıştılar. Ben de biriniz bile uyarmafiniz hepinize yazıklar olsun dedim. Siz kabullenebilirsiniz ama ben kabul etmek zorunda değilim dedim .
Neyse sonra düşük riskim var diye kayinpederim onlarla tartışıp ardından bir süre onlarla konuşmadı ve memleke gitti. görümcem bir daha gelmedi kaynanam şirin olmaya çalıştı. Bebeği kaybedince de dişlerini gösterdi. Görümcem den de beter oldu

Anahtar vardı değiştirdim ve yenisini vermedim. Bazan kapıyı açmıyorum sonra da telefon susmuyor niye kapıyı acmadin denek için ben acaba kadar arıyor. Telefonu da açmadan eşim eve gelince geliyor
Bence bu şekilde deneyin şansınızı o yılmadan siz de yılmayın. Telefonu da sessize alın, açmayın aradıklarında da. Gelecekse de oğlu varken gelsin madem. En azından tek başınızayken ve çalışırken katlanmamış olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X