Kusur arayan kayinvalide ve cadı görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceniz tava tencere fırlatıyor korkup sesinizi çıkaramıyorsunuz ama burada aslan gibi kükrüyorsunuz. Cahillik diz boyu. Maalesef size buradan istediğiniz gibi akıl fikir çıkmaz. Vardır mahallenizde kapı önünde oturan teyzeler gidin onlara sorun.
Hanımefendi öncelikle tanımadığınız bir insana bir sorununu paylaştığı için sanki kabahat etmiş gibi cahil mahil konuşmanız yanlış. Ben orda bir kullanıcı nin sorusuna cevap olması açısından yaşadıklarimi anlattım. Sonrasında nasıl bir tepki verdim hakkımı aradın mi bunu biliyor musunuz? O şahıs bir daha evine gelemedi mesela? Konuşmuyoruz. Bunun dışında ne yapabilirim canını alacak halim yok. Ayrıca kapı önünde oturan teyzeler deyip geçmeyin onlar iki bebeğini kaybetmiş bir kadına git kendine oyuncak bebek al demez.
Madem yazılanları okudunuz bu kadar üslup diyorsunuz buna da tepki gostersydiniz gostersydiniz. Zira tartışmayı kullanıcının bu acımasızca yorumu başlattı.

Yine de canınız sağolsun

Keske burdaki cesaretini gorumceye kv yede gosterseymissin, buraya konu acmak zorunda kalmazdin en azindan.

Evde kedi
Gibisiniz burda aslan kesiliyorsunuz konu sahipleri😐😂
Evde kedi gibi oldugumu nereden çıkardınız ben öyle bişey yazmış miyim bu sizin çıkarıminiz. Ben sürekli gelip gidiyor gelme diyecek kadar kabalasmak istemediğinden bahsettim. Gerçekten eleştirmek için okumussunuz.
Evet burada iki bebeğini kaybetmiş bir kadına git kendine oyuncak bebek al diyen birisine aslan da kesilirim kaplan da.
Ama Siz bu acimazca yorumu normal karşılıyorsuniz gerçekten söyleyecek bişey yok

Evde kedi gibi oldugumu nereden çıkardınız ben öyle bişey yazmış miyim bu sizin çıkarıminiz. Ben sürekli gelip gidiyor gelme diyecek kadar kabalasmak istemediğinden bahsettim. Gerçekten eleştirmek için okumussunuz.
Evet burada iki bebeğini kaybetmiş bir kadına git kendine oyuncak bebek al diyen birisine aslan da kesilirim kaplan da.
Ama Siz bu acimazca yorumu normal karşılıyorsuniz gerçekten söyleyecek bişey yok
Gorumcene cemkirseydin tavayi tencereyi indirirken diyorum bende.. ona kabalassan nolur o da kabalasmis zaten.. kv gorunceye kocana bu kadar pisirik olup burda aslan olmussun baya..

Eşim dahil hepsi sustu
Sen kimsin terbiyesiz diye bağırıp sımsıkı bir kavga çıkartmalıydınız o sırada veya sonrası
hala görüşüyor musunuz o görümceyle? mesela evinize girmemeli bundan sonra

gerekirse dünyayı eşinizin başınıza yıkın cinnet vs ama ezilmeyin

bu arada mesai saatleri geldiklerinde hiç hizmet falan yapmayın bunlara ki anlasınlar

Sen kimsin terbiyesiz diye bağırıp sımsıkı bir kavga çıkartmalıydınız o sırada veya sonrası

bu arada mesai saatleri geldiklerinde hiç hizmet falan yapmayın bunlara ki anlasınlar
Ben icerde uzanmış ağrı çekiyordum. Kalkıp gidemedim mutfağa. Sonrasında acile gittik eve dönünce eşim ve kv ye görümcem bir daha bu eve gelmeyecek dedim.
Eşimde sonrasında gelme demiş ve bir daha gelmedi.
Ancak tabiki o an eşim dahil hepsinin susturmasini isterdim ama onların mazereti biz süs desek daha beter azardi. Deli o falan a getirdiler. Neyse zaten görümce sayfası kapandı o zaman. Şimdi ki sorunum kv nin zırt pitr gelmesi. Ona da bir çözüm bulacağım ama

Bırakın hizmet etmeyi konuşmuyorum bile ama anlamıyor. İlla açık açık söylemek lazım

Gorumcene cemkirseydin tavayi tencereyi indirirken diyorum bende.. ona kabalassan nolur o da kabalasmis zaten.. kv gorunceye kocana bu kadar pisirik olup burda aslan olmussun baya..
Ben o an kıvranıyordum diye yazdım. Cemkirmeyi düşünecek halde degildim ki. Acilden döndükten sonra evden kovdum
Ayrıca burda aslan kesilmem kabahat mi?

Ben o an kıvranıyordum diye yazdım. Cemkirmeyi düşünecek halde degildim ki. Acilden döndükten sonra evden kovdum
Ayrıca burda aslan kesilmem kabahat mi?
Degil ama esinin ailesinin kotuluklerine karsi pasifsen ki ben oyle anladim yazdiklarindan, burda aslan kesilmen evet tuhaf olur. Ki oyuncak bebek al filan diyen kim okumadim bile yorumlari, ayip etmis

Ayrıca kabalasma sözünü kv ye artık evime gelme söyleme konusunda söyledim.

Merhaba,

Geçen yıl evlendim. Maddi nedenlerden dolayı eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz ancak kayınvalidem zırt pırt bize geliyor. Hafta sonu eşimle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum ama kahvaltı saati anında damlıyor. Ailemden birisi ziyarete gelse o da bizimle hiç gitmiyor. Gelme diyecek kadar kaba olmak istemiyorum. Hiçbir şeyden memnun değil. Sürekli kusur arıyor.
İki gebelik kaybı yaşadım psikolojim allak bullak o ve görümcem sürekli beni kötüleme ve açık arama derdinde.
Home Office çalışıyorum mesai saati oturmaya geliyor.
Acaba diyorum bu gebelik kayıplarimda bu cadıların yarattığı stres de etkili mi?
Maddi olarak da burdan gidemiyoruz. Siz yaşadınız mı bunları, nasıl basediyorsunuz?
Bu kadar maddi sıkıntı içinde ve aile apartmanı kabusuyla boğuşurken gebe kalmamaya çalışarak başlayabilirsin işe. Önce kendi evinizi tutun

Degil ama esinin ailesinin kotuluklerine karsi pasifsen ki ben oyle anladim yazdiklarindan, burda aslan kesilmen evet tuhaf olur. Ki oyuncak bebek al filan diyen kim okumadim bile yorumlari, ayip etmis
Yazdıklarım çarptırıldı. Zaten bu konuyu açtığına da çok pişman oldum çünkü yazdıklarım kaba bile olsa haklıydım. Burada yazmak istemem sadece çoğu evli kadın eşinin ailesi ile sorun yaşıyor. Onlar neler yaşamış mesela etkili bir çözüm bulmuşlardır belki. Bazan paylaşınca biraz da insan hafifliyor.
Bir de bazı insanlar yumuşak yuzludur kolay kolay kimseye evine gelme diyemiyor olamaz mı? Heleki bu kişi sevmesem bile bir anne ise. Sonuç ta ben sevmesem de eşimin annesi.
Ancak nolur görümcem gibi bir olay çıkartır tabiki ona da gelme derim.
Evet sürekli gelmesi rahatsız ediyor. Yüz vermiyorum muhabbet etmiyorum ama yine de anlamıyor. Geliyor. Şimdi açık açık kovmadim diye neden pisirik oluyorum
Bur da aslan kesilmem konusuna gelince şu iki bebek kaybetseniz ve birisi size çocuk yapacağına git kedine oyuncak bebek al dese siz nasıl tepki verirdiniz?

Yazdıklarım çarptırıldı. Zaten bu konuyu açtığına da çok pişman oldum çünkü yazdıklarım kaba bile olsa haklıydım. Burada yazmak istemem sadece çoğu evli kadın eşinin ailesi ile sorun yaşıyor. Onlar neler yaşamış mesela etkili bir çözüm bulmuşlardır belki. Bazan paylaşınca biraz da insan hafifliyor.
Bir de bazı insanlar yumuşak yuzludur kolay kolay kimseye evine gelme diyemiyor olamaz mı? Heleki bu kişi sevmesem bile bir anne ise. Sonuç ta ben sevmesem de eşimin annesi.
Ancak nolur görümcem gibi bir olay çıkartır tabiki ona da gelme derim.
Evet sürekli gelmesi rahatsız ediyor. Yüz vermiyorum muhabbet etmiyorum ama yine de anlamıyor. Geliyor. Şimdi açık açık kovmadim diye neden pisirik oluyorum
Bur da aslan kesilmem konusuna gelince şu iki bebek kaybetseniz ve birisi size çocuk yapacağına git kedine oyuncak bebek al dese siz nasıl tepki verirdiniz?
O kisi icin zaten ayip etmis dedim.. boyle hassas konularda kimseyi kirmak istemem ben.

Kv kp evinde oturup altli ustlu ne olmasini bekliyordun.. boyle olanlar grnelde ev veriyolar bedava oturtuyolar ama ozgurlugunu satin aliyolar bi yerde.. yani 40 yasindasin bunu akil etmen gerek bu yasta diye dusunuyorum.

Yani gelmeyin diyemezsin belki ama… farkli bir hareket beklemem ben aile apartmaninda.. Allah kimseye vermesin

O kisi icin zaten ayip etmis derim.. boyle hassas konularda kimseyi kirmak istemem ben.

Kv kp evinde oturup altli ustlu ne olmasini bekliyordun.. boyle olanlar grnelde ev veriyolar bedava oturtuyolar ama ozgurlugunu satin aliyolar bi yerde.. yani 40 yasindasin bunu akil etmen gerek bu yasta diye dusunuyorum.

Yani gelmeyin diyemezsin belki ama… farkli bir hareket beklemem ben aile apartmaninda.. Allah kimseye vermesin
Bazı şeyler yaşla olmuyor yaşayarak öğreniyorsun . Evet gelmek istemedim başta, asla oturmam dedim. Hepsi bana seni asla rahatsız etmeyiz dedi.oyle olmadı tabii. Ben de denerim belki de sorun yaşamam olmadı sonra da kiraya çıkarım dedim.
Çocuk için bu kadar büyük maliyetli tedeviler gerekeceğini ya da ev ve kira fiyatlarinin bu kadar ucacagini ongorebilir mıydım?

ka
Merhaba,

Geçen yıl evlendim. Maddi nedenlerden dolayı eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz ancak kayınvalidem zırt pırt bize geliyor. Hafta sonu eşimle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum ama kahvaltı saati anında damlıyor. Ailemden birisi ziyarete gelse o da bizimle hiç gitmiyor. Gelme diyecek kadar kaba olmak istemiyorum. Hiçbir şeyden memnun değil. Sürekli kusur arıyor.
İki gebelik kaybı yaşadım psikolojim allak bullak o ve görümcem sürekli beni kötüleme ve açık arama derdinde.
Home Office çalışıyorum mesai saati oturmaya geliyor.
Acaba diyorum bu gebelik kayıplarimda bu cadıların yarattığı stres de etkili mi?
Maddi olarak da burdan gidemiyoruz. Siz yaşadınız mı bunları, nasıl basediyorsunuz?
kapıyı açmayın, takın bir kulaklık .

Bazı şeyler yaşla olmuyor yaşayarak öğreniyorsun . Evet gelmek istemedim başta, asla oturmam dedim. Hepsi bana seni asla rahatsız etmeyiz dedi.oyle olmadı tabii. Ben de denerim belki de sorun yaşamam olmadı sonra da kiraya çıkarım dedim.
Çocuk için bu kadar büyük maliyetli tedeviler gerekeceğini ya da ev ve kira fiyatlarinin bu kadar ucacagini ongorebilir mıydım?
Tedaviyi ongoremezdin belki.. ama cocuk basli basina zaten maliyetli birsey sonrasinda.. sen calisiyormussun bu cok guzel ama bebek olunca muhtemelen bi sure calismayacaksin.

Yani etrafinda kimse yok mu aile apartmaninda yasayan gordugun? Ben daha bugune kadar kimsenin mutlu oldugunu gormedim.

Senin esin bunlar olurken birsey demiyor mu mesela? Aslinda bunlari konusurken konuyu acarken ne sordun onu bile
Unuttum…

Gelirlerse acma kapiyi, zilin fisini varsa cek..

Buarada ciddn kocan hic birsey yapmiyorsa bu olanlara yani, ona cocuk dogurmak istiyo
Musun? Herkes bunuda elestirmis

Tedaviyi ongoremezdin belki.. ama cocuk basli basina zaten maliyetli birsey sonrasinda.. sen calisiyormussun bu cok guzel ama bebek olunca muhtemelen bi sure calismayacaksin.

Yani etrafinda kimse yok mu aile apartmaninda yasayan gordugun? Ben daha bugune kadar kimsenin mutlu oldugunu gormedim.

Senin esin bunlar olurken birsey demiyor mu mesela? Aslinda bunlari konusurken konuyu acarken ne sordun onu bile
Unuttum…

Buarada ciddn kocan hic birsey yapmiyorsa bu olanlara yani, ona cocuk dogurmak istiyo
Konu inanılmaz uzadı ve artık kendimi ispartamak zorundaymisim gibi hissetmeye başladım. Sadece kısaca şunu yazayım. Eşim de ben de çalışıyoruz. Çok şükür iyi yaşayacak kadar kazanıyoruz.allah nasip ederde çocuğumuz olursa iyi şartlarda bakacak olanağımız da var çok şükür.
Bazıları yazmış hem tüp Bebek yaptırıp hem de kiraya çıkamıyor san çocuk yapma. Tüp Bebek yapmayı nezle olup doktora gitmek sandılar diye düşünüyorum. Tüp Bebek tedaviler in de çeşitleri var.bixinki en maliyet li olan türden. Çünkü embriyolarimiza genetik test yapılacakmış. O testlerde nerdeyse tüp bebeğin kendisi kadar maliyetli. Sağlıklı çıkmadı çöp bir dahasil baştan aynı masraf. Mesela bir ev parası hazırlayın dedi doktor.
Ne yani bu tedavileri görürken kiraya çıkamam demek çocuğunu yetiştirmeyecek kadar olanaksız olmak anlamına mı geliyor? Bu tedavi çok ekstra bir durum.
Bu ikisini aynı anda yapamıyoruz diye çocuk yapmayalım mi?
Burda çocuğu olan herkesin ayda 50 yüz bin geliri mi var

Unuttum…

Kapı mevzusuna gelince hepsini denedim tutmuyor. Bir açma iki açma inanın ben açmaktan utandım o ısrarla gelmekten utanmafi

Yukarıda da yazdığım gibi bu topik başka yerlere çekildi. Açtığıma pişman oldum. Silmek istiyorum. Nasıl silinir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X