kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.

o zaman boşanmış bu kadar bayan bekar erkeklerle nasıl evlenmiş. saçmalamasın. ayrıca o kişiyi heryerden engelle şimdi

al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyak mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.

Karısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.

Bence bu arkadaşla görüsmeyi kesin,gerçek bir dost olsa, sizi bu sözleriyle kırmaz.Evlilik işi kader kısmetdir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaşınız hatalı ama siz de hatalısınız. Boşanan herkesin potansiyel manyaklar olmadığını biliyor olmanız gerek.
nasıl değil ya çevremdeki boşanan kadınlar şiddetten dayaktan küfürden boşandı.off gerçi erkeklerin en iyisi bile ne kadar iyi ki başta babam olacak ş...siz bana sahip çıkmadı.ALLAh onu da bildiği gibi yapsın.

sanırım sizin psikolojiniz bozuk, profesyonel bir yardım alsanız? sürekli eski eşe, o olmazsa başka bir erkeğe özlem algılıyorum ben konularınızda. Hayat bir kocadan ibaret değil. Mesleğiniz var, eliniz ayağınız sağlığınız var, aileniz vs bir sürü etken varken neden ısrarla dönüp dolaşıp kocaya geliyor mevzu? Ayrıca ben çok gördüm kendisinin çocuğu bile varken hiç evlenmemiş biriyle evleneni.nasip kısmet, gönül işleri bunlar.O arkadaşınız oturduğu yerden sallamasın.Enerjinizi düşüren size sinir krizleri geçirten insanlardan uzak durun.

Back
X