- Konu Sahibi maydanozsuyu
Aküsü bitmiştir,durdukça karbüratöre benzin pisliği birikmiştir kesin.. eşin iterek götürür artık satmaya ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba konusunda haklısınız, sizin arabanın değeri yükselirken daha iyisininde yükseliyor bir yandan. Ayrıca akü bitmiş olabilir arada marşa basın bari
Şu dönemde gezme isteği konusunda siz haksızsınız. Biraz oturun yahu hepimiz darlandık ama insanlar durmadıkça virüste durmayacak.
Yok kız o kadar değil.Aküsü bitmiştir,durdukça karbüratöre benzin pisliği birikmiştir kesin.. eşin iterek götürür artık satmaya ...
Ay ne salaklık ya. Satar parasıyla gğney amerijayı falan gezerim vallahi... Varyemez bu olsa gerek. Ben de fena kapışırdım
Eşimin 10 sene önce yaptığı askerlikten kalma donları hala duruyor yeşil yeşil. Neymiş hatırası hala giyer. Neyse konunu sabote etmeyeyim ben de çok dertliyim çokAy gel sarılalım.
Adama geçen sene dön hediye ettim paketli falan...
Supriz yaptım.
Almiyordu....
3 tane kalmış ata ata hergün değiştir 3 günde bitiyordu. Çamaşır makinasi çalışıyordu beyefendinin 3 donu için.
Neyseki aşırı ince bir kadınim da gittim 4 tane daha don aldım haftayı tamamlıyor en azından![]()
Eşimin 10 sene önce yaptığı askerlikten kalma donları hala duruyor yeşil yeşil. Neymiş hatırası hala giyer. Neyse konunu sabote etmeyeyim ben de çok dertliyim çok
Bir yandan kel kafasını tokatlamak istiyorum
Olsun yine de cıkmamanız lazım ;şuan hiçbir doktor hava alabilirsiniz demiyor aksine evde oturun diye yalvarıyor .Cocugunuz kaç yaşında bilmiyorum ama sokağa çıkma yasagı var.Dağ bayır kim ne yapsın orada.
Arabada oturup kahve icicez alt üstü.
İnsan kalabalığı olmayan yerlerde hava alabilirsiniz diyor doktorlar.
Ağaçtan da bulasacaksa bulaşsın zaten hakkı yani
yatırım amaçlı alınmış araba işte bunu anlamak çok mu zor. tavrınız bana çok saçma geldiHanımlar iyi geceler.
Ah ben nerelere gideyim beyimle küsüştük...
Sebebi araba.
Gecen yaz güç bela orta sekmentte bir araba aldık çok şükür. Arabayı aldık ama kullanmıyoruz. Evet kullanmıyoruz. Baya.. Garajda keyif yapıyor.
Eşim arabadan para kazanmak niyetinde. Malum değer kazanıyor vs. Geçen yazdan beri de hatrı sayılır bir değer kazandı cidden. Bu sebeple arabayı yok acil bir durum olmadıkça garajda çıkarmıyoruz. Ben de 2 gün önce bu duruma fena sinirlendim ve baya dellendim. Beni gezdirmeyen araba neyime yarar sat gitsin madem dedim. Eşim de değeri biraz daha artsın satarız daha iyi bir araba alırız falan dedi. Ben de mal varken yok gibi davranilmasindan oldum olası tiksinirim. Kavga büyüdü. Sinirle çektim kapıyı çıktım. Arabanın Bir anahtarı ben de biri onda ama garajda en köşeye çekmiş çıkaramadım arabayı. 19 kişiyi aramam falan gerekiyordu. Markete gidecektim. Neyse o sinirle insan olmayan 3 5 arazide gezindim. Şu an küsüs.
Ama ben aşırı doluyum hala. Bir yandan kel kafasını tokatlamak istiyorum bir yandan da keşke çok bagirmasaydim diyorum üzülüyorum. Sonuçta tokatlamak kısmı fena ağır basıyor. Linç edesim geliyor adamı.
Şimdi barışmak niyetim var ama gururuma fena dokunuyor taktik lazım....
Bir de sizce de aşırı saçma değil mi ya araba var ama yok. Burada çok hoş dağ köyleri var terk edilmiş falan diyorum bi gidelim insan yok çocuğa da bize de değişiklik olur yok yaaa diyor ağzını yaya yaya. E hadi madem barajın araya gidelim kimsecikler yok termosa şu koyar kahve içer geliriz yok yeaaa...
Hayır biz bu arabayı garaja sus diye mi aldık...??
Bu mu yani? O dağ bayırda sizden bir kaç saat önce başkalarının dolaşmadığından ne kadar emin olacaksınız? Yada sizin arkanızdan gelenlere bulaşmayacağı? Ayrıca çocuğunuzun sokağa çıkma yasağı cabasıDağ bayır kim ne yapsın orada.
Arabada oturup kahve icicez alt üstü.
İnsan kalabalığı olmayan yerlerde hava alabilirsiniz diyor doktorlar.
Ağaçtan da bulasacaksa bulaşsın zaten hakkı yani
Bu mu yani? O dağ bayırda sizden bir kaç saat önce başkalarının dolaşmadığından ne kadar emin olacaksınız? Yada sizin arkanızdan gelenlere bulaşmayacağı?
Şehir dışı yasağı var, ayrıca çocuğunuza da sokağa çıkma yasağı varŞehir dışındaki yayla evimize kim Niye gelsin. Arazi bizim...
Baraj desen bilmem kaç hektar yer 1971 den beri uğramayan köy gibi.
Virüs desen havada asılı kalamıyor.
Bir de sizce de aşırı saçma değil mi ya araba var ama yok. Burada çok hoş dağ köyleri var terk edilmiş falan diyorum bi gidelim insan yok çocuğa da bize de değişiklik olur yok yaaa diyor ağzını yaya yaya. E hadi madem barajın araya gidelim kimsecikler yok termosa şu koyar kahve içer geliriz yok yeaaa...
Hayır biz bu arabayı garaja sus diye mi aldık...??
Hepinizinki sacma seninde verdigin karar normal degilki su zaman da arabayla gezilecek vakit mi dag koyleri yok barajin yani anlamiyorum ki gezmek icin niye ugrasirsiniz milyonlar olurken
Sizin gibi dusunen herkes daga ciksin O zaman zaten bu vakalarin artmasindaki sebep de sizin gibi dusunenler yuzunden herkes salak mi evde kalip sikiliyorNe takildiniz buna ya...
Dağ bayır da kim var Allah aşkına?
Gideceğimiz yer yayla. Biri bizim arazimiz yanında terkedilmis 5 haneli köy var içinde fare bile yaşamıyor. Bi yer baraj bilmem kaç bin hektar alan. Doktorlar bile diyor ormanlık alanlarda gezin insan yoksa diye.
Şehir dışı yasağı var, ayrıca çocuğunuza da sokağa çıkma yasağı varZararı sadece size olsa siz bilirsiniz derdim de ucu hepimize dokunuyor.
![]()