KÜTAHYA hazırmısınız ??

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Yaz geldi herkese memlekete gitme hazırlıkları içine girmişken Toplanalım..

02 Haziran Cumartesi 14.00 Hilton'da Simit Sarayında Buluşmak Üzere..​
[/QUOTE]

midem çok ağrıyor kızlar,elimden geleni yapıp gelmeye hiç olmazsa kısa bir süre uğramaya çalışacağım.hepinize sevgiler,selamlar...

Düşmanları çatlattık okadar güzel bir okadarda kalabalıktık ki :)) çok Güzeldi TEŞEKKÜRLER :118::118::118::118:

Düşmanları çatlattık okadar güzel bir okadarda kalabalıktık ki :)) çok Güzeldi TEŞEKKÜRLER :118::118::118::118:
o güzel yüreğinle hepimizi buluşturduğun için öncelikle sana,daha sonra buluşmaya gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepiniz harikaydınız.

Cok guzell bir gundu kizlarrr oldukca keyif aldin acikcasi en yakin zamanda tekrar bulusmak uzere....
Y

fotolar nerede??

canım ceylana faceden fotoları gönderdim.bende bekliyorum,ama henüz fırsat bulamadı herhalde.ben bendekileri koyacağım,oradan bakarsınız.(önceki fotoğrafların olduğu albümden görebilirsiniz sanırım.(Kütahya Buluşma albümünden.(fotoları sadece sizler görebiliyorsunuz,yani arkadaşlarım))
offf yükleyemiyorum fotoları kusura bakmayın.en kısa zamanda yükleyeceğim

Son düzenleme:
arka arkaya olduğu için kusuruma bakmayın,mesaj düzeltme sürem dolduğu için tekrar göndermek durumundayım,üzgünüm.

arkadaşlar özge hazırlanıyor,malum İstanbul yolcusu.en kısa zamanda yükleyecek inşAllah.(şuanda sorun var fotolar yüklenemiyor kk ya.ben elimdekileri de yükleyemedim malesef)sorun halolur olmaz fotolar yüklenecek(fotoları görmek isteyen aramıza yeni katılan arkadaşlarım albümler bölümünden görebilirler.)

özge arkadaşımız sizler için foroğrafları yüklemiştir

Son düzenleme:
Back
X