Kütahya'da doktor tavsiyesi

:80:
arkadaşlar kütahyalılar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben bir yıl öncesine kadar kütahyada yaşıyordum ve o döemlerde bir düşüğüm oldu gebelik takiplerimi volkan beyde devam ettim ama özel muayenehanesine gidiyordum. aradan bir yıl geçti yeniden hamileyim ve sıkıntılı bir durum oldugunda konyada doktorum olmasın ragmen telefonla ararım ve bana yardımcı oluyor saolsun..Yani insanlık bakımından ve bilgi bakımından ben volkan beyden çok memnun kalmıştım.Size de tavsiye ederim bence özel muayenehanesine bir gidin muayene olun, bilgi alın derim..geçmiş olsun..tez zamanda bebeginize kavuşursunuz inşallah..

ysmnnn inşallha sende hamile olursun en kısa zamanda ben sana yaşe hanımı veya volkan beyi tavsiye ederim çünkü genelde herkes bu ikisiden birini beğeiyor birde onlarda dene şansını derim.

:80:

ben bir yıl öncesine kadar kütahyada yaşıyordum ve o döemlerde bir düşüğüm oldu gebelik takiplerimi volkan beyde devam ettim ama özel muayenehanesine gidiyordum. aradan bir yıl geçti yeniden hamileyim ve sıkıntılı bir durum oldugunda konyada doktorum olmasın ragmen telefonla ararım ve bana yardımcı oluyor saolsun..Yani insanlık bakımından ve bilgi bakımından ben volkan beyden çok memnun kalmıştım.Size de tavsiye ederim bence özel muayenehanesine bir gidin muayene olun, bilgi alın derim..geçmiş olsun..tez zamanda bebeginize kavuşursunuz inşallah..
aminn inşllah canım ya.çok yorulmaya basladım meliha koıvancıya çıkıyorum ama henüz özeline hiç çıkmadım
ysmnnn inşallha sende hamile olursun en kısa zamanda ben sana yaşe hanımı veya volkan beyi tavsiye ederim çünkü genelde herkes bu ikisiden birini beğeiyor birde onlarda dene şansını derim.

sagol canım.doktorumdan memenunum ama biraz zaman kısıklıgı oluyo insan rahatlamak yeterli bilgileri almak istiyor.nasip kısmet artık:58:

arkadaşlar neden bsk daki Kuthan Bey'e gitmiyorsunuz kendisi çok iyi ilgileniyor hastalığınız için ne gerekiyorsa uyguluyor kesinlikle tavsiye ederim .

kuthan beyi ben beğenmedim başından savıyo çok fazla hastası var. acele etmekten insan soracağı soruları unutuyo. tabi bu 1 yıl önce falandı.

volkan beyi tavsiye etmiştim ben de daha önce. prenses gibi doğum yaptım çok ilgileniyor. önceden evliya çelebideydi şimdi kent hastanesinde. her zaman telefonla arayabiliyorum doğumdan sonra soracak sorum olsa bile..

arkadaşlar kütahyalılar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

volkan beye git. sorunlu durumlarda bir numaradır. ve muayenehanesine gitmeden hiçbir dr malesef seninle yüzde yüz ilgilenmez. malesef kural böyle..

ayrıca ayşe hanım da sezeryan yanlısı değil. sen nasıl istiyorsan öyle doğum yaptırıyor..

arkadaşlar neden bsk daki Kuthan Bey'e gitmiyorsunuz kendisi çok iyi ilgileniyor hastalığınız için ne gerekiyorsa uyguluyor kesinlikle tavsiye ederim .

merhaba canım, profilini inceledim, hamile olduğunu öğrendim.tebrik etmek istedim.özel mesaj yazacaktım ama yazma hakkım yokmuş.çok alakasız bi yerde ulaşabildim ama olsun. gözün aydın, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çook sevindim. Umarım beni hatırlamışsındır, anatoliadan...

evet hafizecim hatırladım.ben hamileyim 5 aylık oldu inşallah bir kızım olucak .biz artık bırakmıştık herşeyi birden sürpriz oldu işte ama doğana kadar emin olamıyorum işte .korkuyorum birşey olursa diye. senin nasıl oldu ? bebeğin oldu değilmi?

canım çok sevindim. demek ki umut kesmemek lazım. Allah korusun inşallah, vaktinde doğar sağlıklı ve uzun ömürlü olur. Kız olmasına da çok sevindim, yanlış hatırlamıyosam oğlun vardı. çok şanslısın ki ikisinin de sevgisini tadacaksın hayırlısıyla. ben 4 aylıkken ikizlerimi acı bi şekilde kaybettim.hayırlısı buymuş diyorum artık.herhangi bi tedavi filan düşünmüyorum.yorucu bi iş. çok zor günlerden sonra iyiyim çok şükür...

çok üzüldüm hafizecim ama en önemlisi insanın kendi sağlığı sakın kendini üzme ve ümidini de kesme mutlaka vakti saati vardır .insan aklından atınca oluyor zaten ben bunun farkına vardım .kendine çok iyi bak.hakkında hayılısı olsun inşallah

kuthan beyi ben beğenmedim başından savıyo çok fazla hastası var. acele etmekten insan soracağı soruları unutuyo. tabi bu 1 yıl önce falandı.

volkan beyi tavsiye etmiştim ben de daha önce. prenses gibi doğum yaptım çok ilgileniyor. önceden evliya çelebideydi şimdi kent hastanesinde. her zaman telefonla arayabiliyorum doğumdan sonra soracak sorum olsa bile..

volkan beye git. sorunlu durumlarda bir numaradır. ve muayenehanesine gitmeden hiçbir dr malesef seninle yüzde yüz ilgilenmez. malesef kural böyle..

ayrıca ayşe hanım da sezeryan yanlısı değil. sen nasıl istiyorsan öyle doğum yaptırıyor..

selam canım biraz geç oldu ama ben emet yaşıyorum kütahyaya doktor için gidip geliyorum. volkan bey hakkındada bazı ters ameliyatlar yaptını duydum o yüzden içime sinmedi biraz. tabi kişiden kişiye begeniler degişir orasını tam bilemem
haklısın özeline gitmeden benim doktorum bu kadar ilgilen miyordu hastanede. geçen ay özeline çıktım bu ayda hastanede keyifli bi şekilde rahim filmini çekti.allahtan çok acı çekmedim. allaha şükür ki kanallarım açıkmış.çok korkmuştum:50:

selam canım biraz geç oldu ama ben emet yaşıyorum kütahyaya doktor için gidip geliyorum. volkan bey hakkındada bazı ters ameliyatlar yaptını duydum o yüzden içime sinmedi biraz. tabi kişiden kişiye begeniler degişir orasını tam bilemem
haklısın özeline gitmeden benim doktorum bu kadar ilgilen miyordu hastanede. geçen ay özeline çıktım bu ayda hastanede keyifli bi şekilde rahim filmini çekti.allahtan çok acı çekmedim. allaha şükür ki kanallarım açıkmış.çok korkmuştum:50:
allah allah biz nerdeyse 10 tanıdık volkan beye gittik hiç bir sorun yaşamadık hatta çok rahat edip çok dua ettik adama. ters ameliyat falan ilk defa senden duydum, ters ameliyatları genelde burda bir bayan dr var adını vermiyim o yapar, karıştırmış olmasınlar.. hatta pansumancım bile seni kim ameliyat etti bu ne güzel kesik demişti yanii..

meryem mükerrem tümtaş.
bu dr u tavsiye ettiğine inanamıyorum :53:

Son düzenleme:
gerçekten bu konu içime oturdu merak ediyorum hiç meryem hanıma gidip de memnun olan yok mu???

valla kimi bildiysem mahfoldular. daha geçen gün arkadaşım meryem hanım kurbanıyım dedi..

benim de bir arkadaşımla gitmişliğim var hiç mi hiç beğenmedim.. ama tabi karar senin.

bijoux cevabını dört gözle bekliyordum teşekkür ederim ama benim daha fazla bilgiye ihtiyacım var ne gibi mağduriyeti olmuş arkadaşının ne yönden beğenmedin nolur yardım et bana bu konuyu araştırıp önümüzdeki haftalarda ona göre bi düzen ouşturmam lazım...

ben aşılama düşünüyorum ve iyi bir doktor arıyorum farkettim ki volkan bey çok revaçta.ben de duydum yakınlarımdan ama meryem hanıma da kafayı taktım nedense onun hakkında da bilgi sahibi olup öyle karar vermek istiyorum.önceki doktorum da iyiydi ama malesef artık ordan ayrıldık.merakla beklemekteyim...

merhaba kızlarrr bende kütahyada yaşıoyrummm
kuthan beye gidiyorumm şimdilik bir problem yaşamadımm inş. sonuda gelir varmı kütahyadan arkadaş özel mesaj atıp bana ulaşabilirsiniz arada dertleşiriz tcrübeleirmizden faydalanırız birbirimizin

Back
X