Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifKütahyada Yapılan Acı Biber Turşusu Tarif Arıyorum
Selamlar kütahyada yapılan acı biber turşusunun tarifini arıyorum, şekerli ve yağ ilave edilen domates rendelenerek yapılan içinde küçük doğranmış salatalık da olan bir turşuydu.
Selamlar kütahyada yapılan acı biber turşusunun tarifini arıyorum, şekerli ve yağ ilave edilen domates rendelenerek yapılan içinde küçük doğranmış salatalık da olan bir turşuydu.
Tarifini bilmiyorum ancak bu tür turşu satan çok çok ünlü bir köfteci biliyorum kargoı vb. ilede bu tip şeyler gönderdiğini düşünüyor gibiyim ya da rica etseniz parasını yatırdıktan sonra gönderebilir.
İsterseniz telefonunu alıp size gönderirim sizde onlarla görüşüp istersiniz.
Adı kütahyadaki herkes tarafından bilinen çınar köfte. Hemen vazonun 100 m yakınındadır.
Ekmek tatlısı, Kabak tatlısı, Köftesi ve ev usulu yaptığı turşuları ile ünlüdür. Fiyatlarıda oldukça makuldur. Bir porsiyon köfte sanırım 7 TL idi...
Evdeki yapılanları tutar mı bilemiyorum ancak çok beğeneceğinizi şimdiden temin ederim.
Burada uğrayanların yorumları ve iletişim bilgileri var