Kutlanmayan öğretmenler günüm…

endoplazmik_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
209
0
0
Aydın
Kızlar bugünkü ikinci konum olacak ama çok doluyum galiba ya :26:

Ataması yapılmayan bir öğretmenim,
2 puanla atamam yapılmadı ve 81 puanla bekliyorum.
Bu durumda sınav sonuçlarından beri zor günler geçirdim kabullenmedim ama atlattım bir şekilde.

Fakat bugün öğretmenler günü.
Her zaman yanımda olan bana destek olan nişanlım bu günümü kutlamadı.
Yanlış anlamayın maddi olarak bi beklentim yok, güne de takılmış değilim.
Ama okulumda olamanın verdiği üzüntü ile nişanlım beni yalnız bırakmasın isterdim.
İki güzel söz duymak bile yeterdi ama bu güne dair hiçbirşey demedi.

2 yıl öncesinde ikimizde öğrenciydik ve birlikte evde pasta yapıp kutlamıştık.
Geçen yılda ben ücretli çalışıyordum o kutlayıp hediye göndermişti hatta.
Ama bu yıl çalışmıyorum evdeyim zaten bu duruma üzülüyorum bide nişanlım bişi demeyince iyice bunaldım :43:

Onun aklı şuan kendi tercihlerinde ve akşamki Galatasaray maçında bunu da biliyorum. :9:

Ama yinede biz kızlar daha düşünceli ve hassasız bu konularda galiba :26:

Nişanlıma da bişi demedim her zamanki gibi konuşuyoruz işte …

inşallah en kısa zamanda atanıp, o güzel mesleğinize başlarsınız.
Bir avukat olarak,her zaman öğretmenlik benim için daha değerli olmuştur..
Belki de günün sonunda kutlar bekle bakalım belli olmaz :)

Bu arada "Öğretmenler günün kutlu olsuun" :)

Günümüz kutlu olsun arkadaşım.sıkma canını benimkini de eşim dahil bir Allahın kulu kutlamadı.erkekler çoğu zaman bizim kadar ince düşünemiyorlar. İnşallah en kısa zamanda atanırsın.

ne biliyosun belki bir iki saate kurye kapıda çiçekle belirir..ah canım ben de bekledim birilerinden ama nafile..artık öğretmenlerin kıymetı bilinmiyor maalesef öğrencilerden biri bile kutlamadı cuma günü..

Öğretmenlikte benim içimde kalan bir meslek çok istedim ama olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı ilerletemedim eğitimimi :50:
Eltim öğretmen eşi yazmış duvarına 'bu güzel mesleği yaptığın için seninle grur duyuyorum bitanemm' diye öyle gıpta ettim ki:25::25::25:

Her zaman söylerim herkes öğretmen olabilir ama kimse eğitimci olamaz eminim çok iyi bir öğretmen olacaksın allah yolunu açık etsin
ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN :72::72::72::72::72::46::46::46::46::46::46:

Bu güzel gün k(m)utlu olsun öğretmenim. Elleri öpülesi insan...

Allah öğretmenlerimizi basımızdan eksik etmesin...

Üzülme sakın umarım en yakın zamanda atanırsın. ben basaracağına inanıyorum.
Nişanlına gelince bekle bakalım belki aksama kücük bir süpriz yapacaktır ne dersin?

Öğretmenlikte benim içimde kalan bir meslek çok istedim ama olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı ilerletemedim eğitimimi :50:
Eltim öğretmen eşi yazmış duvarına 'bu güzel mesleği yaptığın için seninle grur duyuyorum bitanemm' diye öyle gıpta ettim ki:25::25::25:

Her zaman söylerim herkes öğretmen olabilir ama kimse eğitimci olamaz eminim çok iyi bir öğretmen olacaksın allah yolunu açık etsin
ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN :72::72::72::72::72::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canım yorumun için..
ben de büyük bişi beklemiyordum ama hiç değilse güzel bi söz bekledim ya :((

Bu güzel gün k(m)utlu olsun öğretmenim. Elleri öpülesi insan...

Allah öğretmenlerimizi basımızdan eksik etmesin...

Üzülme sakın umarım en yakın zamanda atanırsın. ben basaracağına inanıyorum.
Nişanlına gelince bekle bakalım belki aksama kücük bir süpriz yapacaktır ne dersin?

bilmem bu saate kadar bekledim hiç bişi demedi :50:

artık umudum da kalmadı. bişi de demek istemedim. ne yapim canı sağolsun ..
ama kırıldım tabi çünkü ben onun herşeyiyle ilgilendim hep yanında oldum :25:

Sonuçta sen bir Öğretmensin..
Geleceğin en güzel meslek sahipleri belki de senin bir zamanki öğrencilerin olacak..:46::46::46:
Ve senin mesleğini çok sevdiğin belli ve bu sevgiyle kim bilir kimleri eğiteceksin..
Bu kadar üzülme çünkü çok kutsal bir görevin var...Mesleğine başladığında senin için her gün ÖzEL olacak..:116:
Bir gün değil her gün anılması gereken tüm öğretmenlerimize
her gün KuTLu ve GÜzEL olsun bence....:nazar::nazar::nazar:

Öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmeniim

Kimse kutlamasın isterlerse, biz biliyoruz ki

Atansanız da atanmasanız da,

Çalışsanız da çalışmasanız da,

Bu ülke sizinle var :72:

Sonuçta sen bir Öğretmensin..
Geleceğin en güzel meslek sahipleri belki de senin bir zamanki öğrencilerin olacak..:46::46::46:
Ve senin mesleğini çok sevdiğin belli ve bu sevgiyle kim bilir kimleri eğiteceksin..
Bu kadar üzülme çünkü çok kutsal bir görevin var...Mesleğine başladığında senin için her gün ÖzEL olacak..:116:
Bir gün değil her gün anılması gereken tüm öğretmenlerimize
her gün KuTLu ve GÜzEL olsun bence....:nazar::nazar::nazar:

gerçekten yüreğimle istediğim meslekti ve olmak istediğim yer hep sınıftı...
o gün gelmesini öyle çok istiyorum ki ...

meslektaşım aynı durumdayız benimde eşim öğretmenler günümü kutlamadı ama nedense içimde hala bir ümit var belki kutlar diye sabah hiç beklemediğim biri mesaj atmış dedimki bak filanca mesaj atmış çok mutlu oldum dedim eşimde aa öylemi ne güzel dedi bu kadar ilgisiz olamaz kesin akşam için 2 güzel söz hazırlamıştır diyorum :)
bu arada öğretmenler günümüz kutlu olsun önümüzdeki yıl inşallah görevde oluruz ve öğrencilerimizden eşimize sıra gelmez :)

meslektaşım aynı durumdayız benimde eşim öğretmenler günümü kutlamadı ama nedense içimde hala bir ümit var belki kutlar diye sabah hiç beklemediğim biri mesaj atmış dedimki bak filanca mesaj atmış çok mutlu oldum dedim eşimde aa öylemi ne güzel dedi bu kadar ilgisiz olamaz kesin akşam için 2 güzel söz hazırlamıştır diyorum :)
bu arada öğretmenler günümüz kutlu olsun önümüzdeki yıl inşallah görevde oluruz ve öğrencilerimizden eşimize sıra gelmez :)

inş öğencilerimle olsam bana yeter :116:
siz hatırlatmışsınız yani o kadar gözüne soka soka da unutmaz herhalde kutlamayı :9:

canım ya aslında ben çok takılmıyorum yani eşimin bu aralar işiyle ilgili çok sıkıntılı bir dönemi eşim emniyette çalışıyor zaten doğu görevindeyiz terörle içiçeyiz adam ın gecesi gündüzü belli değil sabah oluyor uyanıyorum yanımda nefes alıyor ya bana yetiyor 2 gün öncede doğum günümdü aklındaydı biliyorum ama son dakika yoğunluktan yine unuttu ama ne yapıyım çok aşığım galiba yada hamile olduğumdanmıdır nedir kızamıyorum Allah can sağlığı versin ne yapayım :)

canım ya aslında ben çok takılmıyorum yani eşimin bu aralar işiyle ilgili çok sıkıntılı bir dönemi eşim emniyette çalışıyor zaten doğu görevindeyiz terörle içiçeyiz adam ın gecesi gündüzü belli değil sabah oluyor uyanıyorum yanımda nefes alıyor ya bana yetiyor 2 gün öncede doğum günümdü aklındaydı biliyorum ama son dakika yoğunluktan yine unuttu ama ne yapıyım çok aşığım galiba yada hamile olduğumdanmıdır nedir kızamıyorum Allah can sağlığı versin ne yapayım :)

öyle tabi tek derdimiz bu olsu yeter ki :9: ama yine de biz kızlar bekliyoruz işte :26:

rabbim size bebişinizle mutlu mesud olamyı nasip etsin yeterki boşverin öğretmenler gününü :116:

ayy bende çok seviyorum nişanlımı yaa :9: :9:

canım benim çok sağol rabbim inşallah sizlerede nasip etsin evinizin içinde minik minik prens ve prensesler :) kadın milleti işte hemen yelkenler suya demi :)

Back
X