Kutlanmayan öğretmenler günüm…

Öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmm :46:
Gününüz kutlu olsun..İnş. en kısa sürede sizde atanır ve vatana millete hayırlı öğrenciler yetiştirirsiniz...

Son düzenleme:
kızlar akrabalarım, arkadaşlarım, hatta fazla samimi olmadığım 1-2 kişi bile kutladı.

ama nişanlımdan hala ses yok ...

şimdi başkaları da arayıp kutlayınca onun aramamış olmasına daha çok üzülüyorum :25: :25: :25: :25: :25:

sanki öenmsenmiyorum hissine kapıldım kızlar yaa :43:

İkiz kardeşim daha 1.sinifta,yıldız teknikte İngilizce öğretmenliği okuyo ben onu bile kutladım:) kirilmakta haklısın,ama olsun herseyi dusunemiyo erkekler...ben de canı gönülden kutluyorum öğretmenler gunünü:) inşallah ilk atamada atanırsın,herseyin en iyisini hakediyo öğretmenlerimiz gelecek sağlıklı nesiller sizlere emanet:)

İkiz kardeşim daha 1.sinifta,yıldız teknikte İngilizce öğretmenliği okuyo ben onu bile kutladım:) kirilmakta haklısın,ama olsun herseyi dusunemiyo erkekler...ben de canı gönülden kutluyorum öğretmenler gunünü:) inşallah ilk atamada atanırsın,herseyin en iyisini hakediyo öğretmenlerimiz gelecek sağlıklı nesiller sizlere emanet:)

teşekkür ederim sağolasın..
aslında unutmazdı nişanlım kutlardı ama niye bu sefer böyle oldu bilmiyorum. yoksa bizde yavaş yavaş bazı heyecanlarını kaybedip sıradanlaşıyor muyuz diye düşünmüyor değilim hani :26:

Unutmuştur dalgınlığına gelmiştir.
Malum erkek işine akıl sır ermez.

Öğretmenler gününü kutlarım canım.
İnşallah en kısa zamanda atanırsın.

atanamayan binlerce öğretmen gibi, sen de hakettiğin yerde değilsin. buna rağmen içindeki meslek aşkın hiç bitmesin. çünkü hala öğretmenlik mesleği dünyanın en özverili, en kutsal mesleği..

dilerim önümüzdeki sene bu zamanlar öğrencilerinle birlikte yeni okulunda olursun:72:

bu arada, nişanlına hiç üzülme. erkekler odun ne de olsa:63:

Neden bu kadar üzülüyorsunuz ki?
Ha kutlanmış ha kutlanmamış ne fark eder?
Siz o gururlu mesleğin bi prçası mısınız? Evet.
O yeter bence.

bana kalırsa nişanlın kasıtlı olarak kutlamadı
şuan atama bekliyorsun henüz resmiyette öğretmen değilsin belli ki buda seni üzüyor
üzüldüğünü eminim nişanlında biliyordur
ben olsam bende kutlamazdım açıkcası hatırlatmak istemezdim

öğretmenler günün kutlu olsun arkadaşım .........:72::46::46:
kadınlar çok duygusal erkeklerde bi okadar eksk maalesef duygular
ama biz varız sanadua ederiz ........

bana kalırsa nişanlın kasıtlı olarak kutlamadı
şuan atama bekliyorsun henüz resmiyette öğretmen değilsin belli ki buda seni üzüyor
üzüldüğünü eminim nişanlında biliyordur
ben olsam bende kutlamazdım açıkcası hatırlatmak istemezdim

aslında evet kutlayan kişilerle konuşmamda zaten duygu yoğunluğu vardı tutamadım kendimi :25:

ama yinede yani ne bilim iyi günde kötü günde hep yanımda olsun isterdim :43:

aslında evet kutlayan kişilerle konuşmamda zaten duygu yoğunluğu vardı tutamadım kendimi :25:

ama yinede yani ne bilim iyi günde kötü günde hep yanımda olsun isterdim :43:

bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun ÖĞRETMEN HANIM arkadaşım

eğer nişanlınızda öğretmense siz onunkini önce kutlayan olun
değilse şakayla karışık imalı öğretmenler günün kutlu olsun deyin
eminim kutlayacaktır sizinkini
ben yine emimin ki sizi incitmemek için hiç konuyu açmamıştır

öğretmenler günün kutlu olsun canım,
kardeşim eğitim fakültesine giderken birinci yıldan öğretmenler gününü kutlamaya başlamıştım, kim ne derse desin güzel bir gün, bence nişanlın ayıp etmiş umarım art niyetle yapmamıştır
en kısa sürede atanman dileyiyle
:13::13:

Back
X