kutu bi annemiyim???

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
163
selam kizlar anneler iki yasinda bir oglum var Allah bagislasin insallah hepimizinkini dort seneden sonra gelen oglusumla zor zamanlar geciriyorum psikolojik olarak cokusdeyim bir hafdadir tuvalet ogretmeye calisiyorum ama hic ilerleme yok ben goturmesem gitmek isdemiyor oyunu birakip gitmek isdemiyor bazen yaptikdan sonra cis yapti diyor konusuyorum soyluyorjm olmuyor yoruldum artik kizmiyim diyorum bir iki uc drken sonunda isdemedende olsa kiziyorum sonra kizdigim icin kendime kiziyorum ne yapcami sasirdim mrmedende kesemedim salca suruyorun kac hafdadir uf oldu diyor geceleri veriyorjm sadece ama artik sutumde bitti gece nasil birakdiracam onuda bilmiyom lutfen tecrubeli anneler fikirlerinizi bekliyorum

selam kizlar anneler iki yasinda bir oglum var Allah bagislasin insallah hepimizinkini dort seneden sonra gelen oglusumla zor zamanlar geciriyorum psikolojik olarak cokusdeyim bir hafdadir tuvalet ogretmeye calisiyorum ama hic ilerleme yok ben goturmesem gitmek isdemiyor oyunu birakip gitmek isdemiyor bazen yaptikdan sonra cis yapti diyor konusuyorum soyluyorjm olmuyor yoruldum artik kizmiyim diyorum bir iki uc drken sonunda isdemedende olsa kiziyorum sonra kizdigim icin kendime kiziyorum ne yapcami sasirdim mrmedende kesemedim salca suruyorun kac hafdadir uf oldu diyor geceleri veriyorjm sadece ama artik sutumde bitti gece nasil birakdiracam onuda bilmiyom lutfen tecrubeli anneler fikirlerinizi bekliyorum
subat annesiydin galiba ben sütten kesebildiysem sende kesersin ben önce senin gibi yapıp aksam emziriyordum .cünki bnm oglum memeden baska bişi almıyordu yemek yemiyordu,bildigin bagımlılk yapmıstı sabaha kadar meme üzerinde yatıyor cektigim anda uyanıp tekrar aglaym memem diyordu artık hertarafım tutuluyordu 20 gün önce salca sürdüm pecete koydum yara band yapıstrdım ya hep vercen ya hiç vermicen gecede kescen sütten.yara bant salcalı pceteyle oluncaistemiyor.bantı memede kalsın her istediginde ac beh de acıyo de gündüz sık ister gördükce vazgecer ama ilk 2 gece zor cok agladı yavrum memem diye kac kez vicdan yappıp tekrar emziridim eski denemelerimde, ama uyumuyor ev işi yapamıyorum oyun oynamıyor meme hep meme diyor .en son gece gündüz komple kestim biberon aldım al sana meme baska yok beh o dedim 3 gece zor oldu ama 3 günden sonra iyi uyumaya basladı gündüz uykusu yoktu simdi var geceleri hic uyanmıyor diyebilirim sabah kaltıgında 1 bardak süt+kahvaltı yapıyor oynuyor benide daha cok sevmeye basladı gibime geldi .eskiden meme için geliyordu simdi öpmek için geliyor.sütten kesmeden ciş bende ögretemedim ama sanırım büyüdügünü anlatabildim artık cişide hallettik zor oldu ama bazen kızdım bazen güldüm atlattttık cok sükür darısıda sana insalah.birde cok denedim kesmeyi salca vs ama olmuyordu kv persembe cuma günü kesersen bi daha istemez dedi hakkaten kolay oldu son deneme cok sükür yarın hiç vermemeye başla bakim sendede son deneme kolay olcakmı.

saol canim evet subat annesiyim ben cok sukur bu gece vermemeye kara verdim insaallah cok aglamaz hatta uyanmasa daha iyi olur ama zor daha once verdegimiz zamanlarda cok aglamisdi susdurmam zor olmusdu susduramiycam diye korkuyorum bide sutumde bitti sanirim iki gundur emdiginde felaket ağrıyor goguslerim

saol canim evet subat annesiyim ben cok sukur bu gece vermemeye kara verdim insaallah cok aglamaz hatta uyanmasa daha iyi olur ama zor daha once verdegimiz zamanlarda cok aglamisdi susdurmam zor olmusdu susduramiycam diye korkuyorum bide sutumde bitti sanirim iki gundur emdiginde felaket ağrıyor goguslerim
vaz gecme kararlı ol sık sık uyanacak hazır ol pes etme canım bugun cuma gecesi kolay gececek insalah.hatırlarsın beni belki 2013 subat anneleri topiginden.nese sen önce kes dedigim gibi pansuman gibi görünsün meme ucun.ciş sonra ögretirsin sütten kesilince olgunlastıgını düşünüyorum ben kolay gelsin bakalım.meme isterse ayagında sallayarak uyut geri dalar ilk gün dalmaz kolay kolay sabahtan kesseydin bari vermicegini biraz anlardı yara sansın

sevyeter hatirladim seni canin en son bugun sabah dokuz bucukda emzirdim daha vermedim hun icinde istedi surme surdum falan of olmus agliyo falan dedim bisey drmedi ama aksam dokuz bucukdan on bir buchga kadat isdedi sirke surdum kul doladim bide kendi kapatti agladi en son buyuk kamyonunu isdedi verdim ona sarildi salincakda sallayarak uyuttum bu gece cok zor olacak gibi insaallah oyle olmaz sabah parka falan goturdum bir saat gezdik geldik oylen sadece bir saat uyudu aksamda banyo yapti benki bunlarin sayesindd uyur tuvaleti birakmak isdemiyorum cunki yarim gunlugune krese vermeyi dusunuyoruz kimsemiz yok burda gurbetteyiz en azkndan biraz atkadas edinir diyd dusunuyoruz o yuzden basladim zaten uoksa bdn yazin dusunuyordum ama esim verelim ogret diyince dahada bisey demedim basladik bakalim hayirlisi olur insaallah

senin bebek nasil canim neler yapuyorsunuz gun icinde gdlisimi konusmasi nasil gece dortte kalkti benkmki yarabandiyla ustjnu kspatmisdim vd kil dolamisdim sz agladi cabuk susdu sukur tv acdim vidio izlettim sut icdi falan derken szbah 7 bucukda uyudu onbirde kalkti ikiden sonra parka goturdum bir saat falan dolandik dort bucukda uyudu gece gec yatirmayi dusunuyorum tekrar kalkmasin diye gogsumde sut birikiyor sagiyorum ama nasil azalacak bitecek bilmiyorum

senin bebek nasil canim neler yapuyorsunuz gun icinde gdlisimi konusmasi nasil gece dortte kalkti benkmki yarabandiyla ustjnu kspatmisdim vd kil dolamisdim sz agladi cabuk susdu sukur tv acdim vidio izlettim sut icdi falan derken szbah 7 bucukda uyudu onbirde kalkti ikiden sonra parka goturdum bir saat falan dolandik dort bucukda uyudu gece gec yatirmayi dusunuyorum tekrar kalkmasin diye gogsumde sut birikiyor sagiyorum ama nasil azalacak bitecek bilmiyorum
ben artık korkuyordum bitmicek die.2 gün hiç emmese sen rahatsız olacak zaman sag yoksa kesilmez cok birikim sagılmazsa ertesi gün kesilio.benim oglum masallah gelişimi iyi abiside 3.5 yasında olunca biraz zorlanıyorum cişimizi tamamen ögrendik her lazımlıga oturdugunda ödül olarak sakız verdim cok sevdigi için yaptı ve aldı derken 3 gün sonra tamamen ödülsüz ciş dedi.cocugun ıslanmasına izin ver rahatsız olursa 3 4 kez ciş yapıp ıslanuınca anlıyor.simdi hiç kacırmıyor 2 damla ciş birikse anne ciş die kosuyor yavrum ama sütten kesmeden ögretememiştim kendini bebek hissediyordu sanki hep .birde bazı anneler aman kızmayın falan diyor inanki kızmazsan 4 yasında ögrenir otoriter olma zamanı geldi.cok kalbini kırmadan kız bak de pantolandaki çiş göster bu ne eeh de onlar gayet güzel anlıyor ben bunu 2. yavrumda anladım.memeden kes kendi ögrenir bence ben de yavruma kızıyorum kötü anne degilim bunnun da farkındayım cok sükür yeri gelince poposuna vurdum anlasın kaka tuvalete yapılmasını die.bence sende iyi bir annesin yoksa digerleri gibi 4 yasını bekletebilirdin amaan deyip ugrasmayıp.tek kelimeleri söylüyor oglusum baba gel arda gel abisine hala teyze araba anne ciş baba araba falan ama cok ta dilli degil ama cok sükür enazından konusabiliyor az cok anladık derdini anlatıyor artık abisi sayesindede geliştirio kendini abisinin bisiklet pedalını var gücüyle cabalıyo cevirnmeye tatlı oglum benim.allah herkesin yavrusunu bagıslasın evlat bambamska bişi bizi sinirlendirselerde sakinlesince kimsede olmayan huzur mutluluk yavrumuzda var bunu anlıyoruz.günümüz acayip aktif geciyor massallah 2 erkek cocuk 19 ay yas farkıyla sen düşün artık.cok sükür allahıma rabbim esirgesin yavrularımızı.bak simdi kendi elini ısırdı bana geldi anne bahk arda .yani arda ısırdı diyor.yani simdiden cok fini abisine kızalım die yapıyor oysa ardam hep ben yaptım der dayak yicegini bilse bişi yapsa ben yaptım der hep bu niye böyle acep:KK53::KK53::KK53:

masallah cocuklarina canim Allah acilarinj gostermesin cocuklarinada anali babali sekilde yasamayi nasip etsin insaallah dun gece uyandi meme isdedi du verdim memeyi agzina aldi gelen bisey yom burakdi biraz mizirdandi ama kucagimda salladim uyudu sknra iki uc defa daha kalkdi o zamanda kucagimda uyuttum tam uyanmuyor zaten aliskanlikdan kalkiyor bence sabah 9bucukda uyandi memeye bakdi dudagini buzup ahlamata basladi kuzum oyle agladiki veresim gelmedi desem yalan olur valla emmesini simdiden cok ozledim sonrasinda oyle boyle derkwn unuttu disari ciktik yoruldu bisryler yedi yatti sonra arada isdedi gosterdim uf oldu dedj zorkamadi normalde yatmadan hep meme emmeye aliskin oldugu icin iki gun isdedi bu gun isdemefi hic kac saatir insaallah yarina daha cok unutur havalar iyiya disari cikarip yoruyorum iyi oluyor buzimki cok dilli maşallah cogu kelimeyi soyluyor uc kelimeli cumle kuruyor ciside oyuna dalmazsa soylemeye basladi ama oyunu birakip gitmek isdemiyor bugun kakasina yapti kaka yapti diye degisim bi duyguya burundu sasiddimi sevindimi uzuldumu anlamadim insaallah onuda halledicem canim sana cok teşekkür ederim beni rahatlattin biriyle konusmak iyi geliyor gurbette zor oluyor kimse yok bu bile strese sokuyor insani

masallah cocuklarina canim Allah acilarinj gostermesin cocuklarinada anali babali sekilde yasamayi nasip etsin insaallah dun gece uyandi meme isdedi du verdim memeyi agzina aldi gelen bisey yom burakdi biraz mizirdandi ama kucagimda salladim uyudu sknra iki uc defa daha kalkdi o zamanda kucagimda uyuttum tam uyanmuyor zaten aliskanlikdan kalkiyor bence sabah 9bucukda uyandi memeye bakdi dudagini buzup ahlamata basladi kuzum oyle agladiki veresim gelmedi desem yalan olur valla emmesini simdiden cok ozledim sonrasinda oyle boyle derkwn unuttu disari ciktik yoruldu bisryler yedi yatti sonra arada isdedi gosterdim uf oldu dedj zorkamadi normalde yatmadan hep meme emmeye aliskin oldugu icin iki gun isdedi bu gun isdemefi hic kac saatir insaallah yarina daha cok unutur havalar iyiya disari cikarip yoruyorum iyi oluyor buzimki cok dilli maşallah cogu kelimeyi soyluyor uc kelimeli cumle kuruyor ciside oyuna dalmazsa soylemeye basladi ama oyunu birakip gitmek isdemiyor bugun kakasina yapti kaka yapti diye degisim bi duyguya burundu sasiddimi sevindimi uzuldumu anlamadim insaallah onuda halledicem canim sana cok teşekkür ederim beni rahatlattin biriyle konusmak iyi geliyor gurbette zor oluyor kimse yok bu bile strese sokuyor insani
amin canım.sevindim canım senin bebişin adına atlattı ya artık .inan ben okadar sıkılmıstımki artık 10 dk da meme iştiyor ve yarım saat emiyor die bıkmıstım ama insan o emişini bile özlüo inan .ben 5 gün sonra gece uyku arasında farkında degildi,doya doya sonkez emzirdim ve tekrar basa dönmeden unutturdum.cok zor oldu bizimkine sütten kesmek cünki tek mutlu oldugu an meme emme anıydı memeyi görse havalara ucuyordu inan adı üstünde artık alıskanlık oluyor ve bence herseyin bagımlılık hali zarardr.suan sabaha kadar uyuyor masallah hemde kendi kendine.ben inanamıyorum hala, gece kolum kıpırdasa gözü kapalı meme isteyen aglayan oglum büyüdü resmen erkek oldu.tabi biz 1 haziran 2014 de sünnetimizi abisiyle beraber olmustuk kurtuldular ondanda cok sükür.rabbim korusun canlarımızı

amin canim maşallah sen sunnet isinide halletmissin bende biran once olsun isdiyorum aslinda kucukken daha cabuk iylesir diyolardi bilmiyorum ama kayinvalidrm yok kucuk diye tutturdu dahada zorlamadim bskalim hayirlisi gece hic cis yapmiyor bizimki hata sabah sekizde uykulu cis geldi dedi getirdim uyuyo diye oturtamadim lazimliga sonra geri kucagimda pipisini tutuyodu tulumunun usdunden aldim gene uyurken usdumu cikarirken uyandi oturdu yapti geri yatti kucagimda ama bugun gunduz hep kacirdi nerdryse inşallah onuda ogreticem canim bskalim

amin canim maşallah sen sunnet isinide halletmissin bende biran once olsun isdiyorum aslinda kucukken daha cabuk iylesir diyolardi bilmiyorum ama kayinvalidrm yok kucuk diye tutturdu dahada zorlamadim bskalim hayirlisi gece hic cis yapmiyor bizimki hata sabah sekizde uykulu cis geldi dedi getirdim uyuyo diye oturtamadim lazimliga sonra geri kucagimda pipisini tutuyodu tulumunun usdunden aldim gene uyurken usdumu cikarirken uyandi oturdu yapti geri yatti kucagimda ama bugun gunduz hep kacirdi nerdryse inşallah onuda ogreticem canim bskalim
çiş öğretmek sabır işi der eskiler helede erkek bebeklere ama komşum şu derdi eğer kararlıysan saate bak genelde aynı saatte yapar onu ayarla ve yapmıycak olsa dahi tuvalete götür umarım cabucak öğrenir pes etme ve bence kötü bir anne değilsin bunu aklından çıkar her anne evladı için en iyisini ister

Back
X