Eşim niye böyle bir ihtiyaç duysun?Esin buna ihtiyac duyuyor mu yani su kadinin ruhunu doyurayim diyor mu
Selam.
Evliyim. Öyle böyle yaşayıp günü kurtarıyoruz. Bir mutlu, bazen nötr, bazen mutsuz. Ama durup durup beni dürten bir şeytan var. Hep eşimin ruhumu doyurmadığını hatırlatan.
Biz mi böyleyiz, evlilik yıllandıkça mı kaybedilir bunlar bilemiyorum. Ama biraz özel hissetmek, iltifatlar duymak ne bileyim sevildiğimi daha romantik birşeylerle hissetmek istiyorum. Bazen bu yüzden boşansam mı acaba diyorum. Sonra bebeğime bakıp saçmaladığımı hissediyorum.
Sizce bir kadının ruhu eşi tarafından nasıl doyurulur?
Siz iltifat ediyor musunuz? Romantik ortam hazirliyor musunuz? Siz yapiyorsaniz hep elbette sıkıntı ama siz bir sey yapmayip hep kocanizdan bekliyorsaniz daha büyük sıkıntı.Selam.
Evliyim. Öyle böyle yaşayıp günü kurtarıyoruz. Bir mutlu, bazen nötr, bazen mutsuz. Ama durup durup beni dürten bir şeytan var. Hep eşimin ruhumu doyurmadığını hatırlatan.
Biz mi böyleyiz, evlilik yıllandıkça mı kaybedilir bunlar bilemiyorum. Ama biraz özel hissetmek, iltifatlar duymak ne bileyim sevildiğimi daha romantik birşeylerle hissetmek istiyorum. Bazen bu yüzden boşansam mı acaba diyorum. Sonra bebeğime bakıp saçmaladığımı hissediyorum.
Sizce bir kadının ruhu eşi tarafından nasıl doyurulur?
Aslında konuşur anlatırım zaman zaman. Belki dener ama sevgisini sözlerle ifade etmeyerek büyümüş. Tekrar deneyeyim yine de.Sevildiğinizi, ruhunuzun doyduğunu nasıl hissedecekseniz bunu eşinizle paylaşın diyorum ben. Eğer anlayacaksa imayla, şakayla yapın. Anlamayacaksa direkt konuşun. İnsan eşinden beklentisini eşine söylemezse kime söyler ki?
Belki birbirinizi çok da iyi tanımıyor nelerden hoşlanacağınızı tam olarak bilmiyorsunuzdur.
Ben de düz bir insanımdır aslında. Yani başından beri çok da romantik bir ilişkimiz olmadı ama insan arada bir bekliyor. Neyse işin aslı ben de ona romantik davranıyor sayılmam.Siz iltifat ediyor musunuz? Romantik ortam hazirliyor musunuz? Siz yapiyorsaniz hep elbette sıkıntı ama siz bir sey yapmayip hep kocanizdan bekliyorsaniz daha büyük sıkıntı.
Ben de yapmıyorum. Ama bekliyorum. Böyle söyleyince çok bencil göründüm kendi kendime.5 yillik evliyim , esim de ruhumu doyuruyor ben de onun ruhunu doyuruyorum , yani siz yapip da karsilik alamiyorsaniz sikinti var demektir
Siz yapmıyorsaniz adam beklediğinizi nerden bilsin?Aslında konuşur anlatırım zaman zaman. Belki dener ama sevgisini sözlerle ifade etmeyerek büyümüş. Tekrar deneyeyim yine de.
Sebebi buldunuz. Şimdi çözümü bulma zamanı.Ben de yapmıyorum. Ama bekliyorum. Böyle söyleyince çok bencil göründüm kendi kendime.
Aman bilsin işteSiz yapmıyorsaniz adam beklediğinizi nerden bilsin?
Yapmaniz lazim , karsiliklidir boyle seylerBen de yapmıyorum. Ama bekliyorum. Böyle söyleyince çok bencil göründüm kendi kendime.
Erkekler canim... Biz gibi düşünüp hisseden azdir. Olunca da romantik oluyor iste. Ya var ya yok. Birazcık yontmak göstermek şart.Aman bilsin işte
Siz neden duyuyorsunuz peki? Erkeklerde insan ya hani?Eşim niye böyle bir ihtiyaç duysun?
Ahaha işte bende helva yapmaya fikir de yok. Dümdüz bir insanım. Neyse akşam gelince iki çift güzel söz edeyim bariKütük mütük ama sizin için yanıyor diyecek pozisyona birkaç atakla gelebilirsiniz diye umuyorum. Biraz klişe olacak ama dövmüyor, sövmüyor, hakaret etmiyor başkalarına gitmiyor ee ne duruyorsunuz helva yapsanızayani herşeyi erkeklerden beklemeyin bence dönülmez bir noktada değilsiniz. Siz yapın baktınız ki değişim yok cevapta vermiyor yapılana, hoşuna gitmiyor ozaman alır takkeyi düşünürsünüz. Her evlilik bazen monotonlaşıyor. Siz de elinizden geleni yapın gerisini sonra şekillendirirsiniz
Not:dövmüyor sövmüyor diye hemcinslerime evli kalın demiyorum hemen yuhalama ekibi toplanmasın. Kadın hakları bildirgesinden girip boşanın yeaa'cılar ayaklanmasın. En azından evlılık dönülemez bir çıkmaza girmemiş. Gerisi halledilebilir, biraz canlandırılmasına ihtiyaç var sadece o kadar. O kadarını kastettim yani
Çol yorulmussundur de ayaklarına mını mını masajlar yap sonra bi güzel öp halını hatrını sor bı kahve yap kakır kıkır konusun sonrası gelır zaten seni tatlı şey ahahah diye konuya girmeti unutma amaAhaha işte bende helva yapmaya fikir de yok. Dümdüz bir insanım. Neyse akşam gelince iki çift güzel söz edeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?