• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyruk kaynana kp:(

Ya okadar sinirim bozukki buaksam abimin dugunu vardi kp kv yide cagardik..bizim sulalede herkezin dugunune gelmek istiyorlar cagarmayan akrabalarima laf sokuyorlar.buaksam kaynanam halamin kizina nisanina cagaarmadin dugunune bari cagarirsub demis..ki hic muhabbwtleri yok..halamda cagarmak zorunda kaldi esime gelirken annenleride alirsin dedi onlarin yaninda...ben onlarin akrabalarimjn hic biseyine gelmelerini istemiyorum
.cunku rahat edemiyorum.onlar varken..kuzenlerle istedigim kadar oynayamiyorum onlar beni seyrederken..iki araba gitmeyelum diyede bizimkiyle gelmek istiyorlar heryere e ben esimle erken gitmek istiyorum gec kalkmak istiyorum belki onlar varken nasiiil bukadar rahat olabilirim..komusunun akrabasina damatlarinin arkadasinin tanidiiginin dugunune bile saatlerce yolu cekip giden insanlar inanilmaz gezme meraklilari.ben napicsm butun enerjim dusstu dugunde aksam kv denin dedigi sey yuzunden..esime desem gelmesinler diye ben ne diyim simdi diyor..cagardilar diyor..e zorla cagirtiyir ayip degilmi diyorum bana surat yapiyor.sizin kilerde geliyormu allah askina akrabalarinizin dugunune nisanina falan
Kardesimin dugunune geldiler tabi .dayimin oglununkine de gelecekler yakinda.ama onlarla beraber gitmiyoruz ki.onlar sonradan gidiyorlar biz erkenden ordayiz.sonra kv me cocugumu birakiyorum dugunde,ben rahat bir dugun geciriyorum.hatta uykusu gelince onlar erkenden goturuyorlar falan.

cagarmak değil çağırmak.

hadi her yere gelmek istiyorlar sizin arabayla gelmesinler bari. buna zamanla mesafe koyarsınız siz söylemeyin kimin düğünü olduğunu haber vermeden çekin gidin. eşin ne diyor?

oynayın ya,benim gelinim oynasa gururla seyrederim yani.

şahsen ben düğünleri falan sevmem ama gelinimin tarafı,çağırınca,mecburen gidiyorum ayıp olmasın diye.sizin kayınvalideniz de seviyormuş,düğün dernek işlerini,çağırın gitsin.ama beraber gitme işine birşey diyemem.siz abinizin düğününe,elbette ki erken gidip,geç çıkacaksınız.o bir zahmet,kendine başka bir araç bulsun.

Bu olayı kafanızın içinde abartıp kendi kendinizi yemeyin en önemlisi de eşinizle aranızın bu konudan dolayı bozulmasına izin vermeyin. Gelsin ne olacak ki? Siz yine erken gidebilirsiniz, anne benim akrabam bizim biraz daha erken gitmemiz gerekiyor derseniz sorun olmaz sanırım. Oynama kısmına gelince oynayın ne olacak ki niye bu kadar kasıyorsunuz. Bir de son olarak eşinize annenler bizim sülalenin bütün düğünlerine gelmek zorunda mı? ya da gelmelerini istemiyorum gibi cümleler kurmayın derim, sizin anne-babanız da bu şekilde gezmeye düğüne meraklı olsaydı ve eşiniz size aynı talebi yöneltseydi tavrınız ne olurdu. Kırılırdınız bence kim olsa kırılır o yüzden kendinizi eşinizin yerine koymanızı öneriyorum. Nacizane fikirlerim bunlar.

• Beğen
Reactions: anu
Evet sinir oluyorum
Binlerce insan okuyor buraları
İnsanın kendisine saygısı yoksa
Okuyanlara olmalı ...
Sene olmuş bilmem kaç
Kitap okusunlar,bilmiyorsa ogrensinler..
Boş boş şeylere kafa patlatacaklarina kendilerine faydali şeyler yapsınlar. .
Katı olurum tabi
Sonra kocam aldattı
Kocam dövdü
Kocam para vermiyor bunları görüyoruz
Kv, kp,elti,yan komşu, bakkal çakkal ugrasacaklarina kendileriyle uğrassinlar..
En önemlisi bu ..
Her şeyi trajediye çevirmeyin
Cahil insanlardan tiksiniyorum bu benim düşüncem
Kendi istekleriyle okumayan,yazmaya, izlemeye, ot gibi insanları sevmiyorum..
Başka ?
Imla kurallarina uyulmamasina,bilindik kelimelerin yanlis yazılmasina,kelimelerin geliyo,geliyore gibi garip kisaltmalarina,harflerin yutulmasina kynim geldi cvp vermdim gibi ifadelere bende cok gicik oluyorum. Ancak sizin nefret kusmaniz da biraz abartili olmus. Insan genelde kendinden veya değiştiremeyecegi gercekliklerde bulur nefret ettigk seyleri. Yazim hatasindan cahillikten siddete ihanete nasil geldiniz anlamadim. Bu sayfalar kocasinin agzini burnunu kirdigi aldattigi ogretmenlerle dolu ? Çelisiyor yazdiklarinizla. Club da dans edecegim deseydi cahil bulmazdiniz ama dugunde dans edecegi icin cahil buldunuz. Bu da sizin cahilliginiz hepimizin hayatta cahil oldugu konular var. Kitap okuyan goreb bilen egitimli bir hanim karsindakini bu denli asagilayarak degistiremeyecegini bilir. Degisime kendinizden baslayin uye konustugu dil ile yazmis. Evet yanlis ama bu onu asagilik, tiksinecek bir insan yapmaz. Haddinizi astiginizi dusunuyorum.

Arkadasim Allah 'a canimi al mi diyorsun ? Deli misin sen yanlis mi okudum ben. Esinin ailesine soyle dugun akrabalarimin erken gidecegiz de. Kendileri ister arkanizda gelirler paralarina kiyip benzin yakmayacaklarsa da gelmezler. Bizim anadolu insanin eglencesi dugunler. Sen dugunde oryantal olarak çıkmayacaksan abartacak ne var bu kadar anlamadim. Oyna oynayabildigin kadar. Biraz abartmamis misin ? Insanlar dugun seviyor katilmak istiyor dugunde kalabalik istenir kotu bisey degil ki?

cagarmak değil çağırmak.

hadi her yere gelmek istiyorlar sizin arabayla gelmesinler bari. buna zamanla mesafe koyarsınız siz söylemeyin kimin düğünü olduğunu haber vermeden çekin gidin. eşin ne diyor?
Habersiz gitcektik iste dun aksam dugunu olcak kuzene zorla kendini cagirttirdi

Arkadasim Allah 'a canimi al mi diyorsun ? Deli misin sen yanlis mi okudum ben. Esinin ailesine soyle dugun akrabalarimin erken gidecegiz de. Kendileri ister arkanizda gelirler paralarina kiyip benzin yakmayacaklarsa da gelmezler. Bizim anadolu insanin eglencesi dugunler. Sen dugunde oryantal olarak çıkmayacaksan abartacak ne var bu kadar anlamadim. Oyna oynayabildigin kadar. Biraz abartmamis misin ? Insanlar dugun seviyor katilmak istiyor dugunde kalabalik istenir kotu bisey degil ki?
Ya onlara gidince bi sekilde istemedigimi dile getirmem lazim ama nasil?

bizde uzak akrabaya çağırılmaz sizde değişik demek ki diyip dudak bükün
ince ayar vermek iyidir
Boyle mi desemki dugune kadar mutlaka onlara oturmaya gideriz..ne desem yaa o konu acmassa ben nasil acsam yada acarsa ben nasil bisey desem..ters bisey diyemem hemen sikayet ediyo beni oraya buraya

oynayın ya,benim gelinim oynasa gururla seyrederim yani.

şahsen ben düğünleri falan sevmem ama gelinimin tarafı,çağırınca,mecburen gidiyorum ayıp olmasın diye.sizin kayınvalideniz de seviyormuş,düğün dernek işlerini,çağırın gitsin.ama beraber gitme işine birşey diyemem.siz abinizin düğününe,elbette ki erken gidip,geç çıkacaksınız.o bir zahmet,kendine başka bir araç bulsun.
Ama ben onlardan cok utaniyorum aramizda hep bi mesafe var hem limoniyiz oyuzden rahat hareket edeniyorum zaten surekli beni izliyor kadin..

Kocam aldattı, dövdü ile okumanın yakından uzaktan ilgisi yok.
Bir harf yanlış yazmak ile cahil olunmaz. Cehalet çok başka bir şey. Süper yaz, süper oku, cahilse kişi bunlar sadece kaportasi olur.
Başka? " Ile kastinizi anlamadım. Benimle böyle konusturmanizi gerektirecek bir şey yazmadım.
Bu forum bu konunun suyunu çıkardı artık.
Sayfalarca bir harf üzerine konuşulup duruluyor.
Çok okuyan , okumakla kafayı bozmuş kişilerin bu forumu okumaya vakti olmaz diye düşünüyorum.
Sen de bizi harcadin şimdi 1sen :D

Cok iyi yazmissiniz ellerinize saglik.bazi insanlar insan olmayi kitap okumayla bagdastiriyolar.ama bilmiyolarki nekadar kitap okursan oku o icindeki kotulugu temizleyemezler.bikac harfe takilipta nasilda kalp kirabiliyolar rahatca.okuduklarida Allah bilir "cok satanlar " raflarindakilerdir.birazda kisisel gelisim okusalar boyle olmazlardi
Kişisel gelişim denilen şey baştan aşağıya saçmalık .

Evet sinir oluyorum
Binlerce insan okuyor buraları
İnsanın kendisine saygısı yoksa
Okuyanlara olmalı ...
Sene olmuş bilmem kaç
Kitap okusunlar,bilmiyorsa ogrensinler..
Boş boş şeylere kafa patlatacaklarina kendilerine faydali şeyler yapsınlar. .
Katı olurum tabi
Sonra kocam aldattı
Kocam dövdü
Kocam para vermiyor bunları görüyoruz
Kv, kp,elti,yan komşu, bakkal çakkal ugrasacaklarina kendileriyle uğrassinlar..
En önemlisi bu ..
Her şeyi trajediye çevirmeyin
Cahil insanlardan tiksiniyorum bu benim düşüncem
Kendi istekleriyle okumayan,yazmaya, izlemeye, ot gibi insanları sevmiyorum..
Başka ?
Bu ne şiddet bu öfke !
Biraz sakin olun lütfen,konu sahibi yazim hatasi yapti diye yerden yere vurdunuz. Hatta sayenizde çoğumuz derde değil şuan ben bile başka bi meseleden bahsediyorum.
'Cahil insan' sifatini ne zamandan beri imla yazim hatalarina göre değerlendirir olduk ya da lügatimizda cahilliğin kelime anlami mi değişti anlamadim.
Ki varsayiyorum ki cahil cühela,bundan size ne? Derdine diyecek sözünüz yoktuysa, imlasina da takilmayiverseydiniz.
Ha bir de yazdiklarinizin bir kismina istemsiz güldüm sizin tabirinizle cahil olmayan insanlarin eş, elti,kayinvalide,kayinpeder skintilari yok mu şimdi? :) bunlar sadece cahil olan insanlarin yaşadiği Allahtan gelen bir imtihan mi yoksa:)
Not: Suan çok gerginim. Allah korusun yazim hatam olduysa her an cahil olabilirim, olmadiysa cahil değilim:dondurma:

En Büyük KK da TDK gibi calisan arkadaslar var .hemen hata arastiriyorlar.evet degisik yazilan yazilari okurken anlarken zorlaniyoruz ama boyle kotu sekilde yerden yere vurmak sizlerin degerini yukseltmiyor.sen dedin diye bir anda konu sahibine super turkce gelmiyor.uyarabilirsiniz ama kucuk gorme davranisi sizin yaziniz kendinize gore duzgun olabilir ama igneleyerek karakterinizin zayif oldugunu gosterir.sizden daha guzel yazma yetenegi olan biri.olsa sizi boyle elestirirse - bir bildigi vardir demezsin hemen uste cikmaya calirsin sizin de bir yaraniz var gocunuyorsunuz.:kahve:

Bundan rahatsiz oldun tamam olabilir ozel.mesajla ilet .hem konu saptiriliyor konudan cikilip kisiye hakaret ediliyor kisinin iyiligi icin yaziyorsan ozelden duzgunce yaz .ama kotu niyetli isen konu icinde paylasim yapiyorsun. Ben de konu actim dikkat etmedim konusma dilimle yazdim biraz da agir oldu konu da saglam konuydu.bir iki.kisi konuya cevap vermek yerine basladilar sen soylesin boylesin uslup itici daha neler neler.ilk birsey demedim .baktim domino taslari gibi.ayni sekilde yorum degil direkt beni hedef alan konusmalar.neyse daha dayanamadim yazdim da yazdim megerse bu kural ihlali imis uzaklastirildim.bu raddeye konu sahibi degil guzide yorum yapan insanlar getiriyor.yine konu disina cikildi konu sahibesi kusura bakma canim

Abinizin düğününe çağırmanız gerekir tabiiki.
Kuzenler ise değişir samimiyetlere göre.
Belli ki sizinkiler bir yerlere dahil olmayı seviyor.
Rahat olun, oynayın, karışın ortamınıza, onları düşünmeyin.
Ve bu gibi yerlere giderken herkes kendi arabası ile gitsin. Araç size ayrıca da lazım olabilir.
Siz erken gidin onlar sonra gelsin.
Bunu izah etmek zor olmamalı. Benim işlerim var, ben orda bulunmalıyım siz şuraya gelin şöyle yapın diye kendinizden emin bir şekilde konuşur onları yönlendirirseniz kimse itiraz edemez..
Kasılmayın.içinizden geldiği gibi davranın bence.

Abinizin düğününe çağırmanız gerekir tabiiki.
Kuzenler ise değişir samimiyetlere göre.
Belli ki sizinkiler bir yerlere dahil olmayı seviyor.
Rahat olun, oynayın, karışın ortamınıza, onları düşünmeyin.
Ve bu gibi yerlere giderken herkes kendi arabası ile gitsin. Araç size ayrıca da lazım olabilir.
Siz erken gidin onlar sonra gelsin.
Bunu izah etmek zor olmamalı. Benim işlerim var, ben orda bulunmalıyım siz şuraya gelin şöyle yapın diye kendinizden emin bir şekilde konuşur onları yönlendirirseniz kimse itiraz edemez..
Kasılmayın.içinizden geldiği gibi davranın bence.
Dahil olmaya bayilirlar her dugunde nisanda kinada iillaki basi cekecekler off hala gerginim hala kizginim hic hevesim kalmadi dugun icin kuzenin

Back
X