kuyruk sokumu ağrısı Nasıl geçer acil :(

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
Kızlar 27 haftalik hamileyim ara ara kuyruk sokumu ağrısı yaşadım normal diye de çektim. Bugün yuruyemiyorum ve aksam yemege misafirlerim gelcek inanılmaz kilitleniyorum çok acıyor ne yapayım nasıl yatayim evde de yalnizim :KK43:

Ben daha 14 haftaligim ama benim kuyruk sokumumda da sorun var. Sag bacagima da vuruyor felcli gibi kaliyorum esim ceviriyor. Ilerleyen donemlerde ne yapacagim hic bilmiyorum :KK43:(

Önceki gebeliğimde inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşamıştım. Son haftalarımda. Ve oldukça da uzun sürmüştü. Resmen topallıyordum. Eğilip doğrulmak ne mümkün... Normal doğum yapamamaktan korkar olmuştum.
Ama korkmayın, ne oluyorsa birden kendiliğinden geçiyor. Otururken yatarken pozisyonunuza dikkat edin, ters hareketlerden kaçının. tüm kemikler yerinden oynuyor, gayet normal bir durum... Allah şifa versin :KK66:

Ahhh ahhh bende zaten ankilozan spondilit war ne cekiyorum bana sorun iyice tetikliyor zaten bu hastalik. Dr magnezyum verdi iste bi nebze geciyor ama en onemlisi hareket arkadaslar ani hareketlerden kacinin agri oldugu zamanda bacak egzersizi yapin bebege zarar wermicek hareketler

magnezyum evet iyi geliyor kasları gevşettiği için rahatlatıyor az da olsa. bende çok çekiyorum oturdugum yerden zor kalkıyorum. internetten vakumlu kupa aldım. belime ve kuyruk sokumuma doğru kupalarla egzersiz yapıyorum 1 aydır. biraz azaldı ağrılarım eskisi gibi çok kitlenmiyorum. isterseniz bi deneyin. vallaha kızımı belimden doğurcam sanki :KK43:(

Kızlar 27 haftalik hamileyim ara ara kuyruk sokumu ağrısı yaşadım normal diye de çektim. Bugün yuruyemiyorum ve aksam yemege misafirlerim gelcek inanılmaz kilitleniyorum çok acıyor ne yapayım nasıl yatayim evde de yalnizim :KK43:
ah canim benim ben bilirim o agriyi daha 9 haftalik hamileyken isyerimde tutdu agrim agliyordum resmen ne eyilmek mumkun ne dogrulmak ne oturmak ne kalmak esimi aradim gelip aldi beni eve goturdu ilik banyo yaptim hafifletti biraz ara ara yine yokluyo beni benimki sanirim cok erken baslamis hatta korkmustum acaba dusukmu diye neyseki 3 gunun sonunda gecti Allah yardimcin olsun

magnezyum evet iyi geliyor kasları gevşettiği için rahatlatıyor az da olsa. bende çok çekiyorum oturdugum yerden zor kalkıyorum. internetten vakumlu kupa aldım. belime ve kuyruk sokumuma doğru kupalarla egzersiz yapıyorum 1 aydır. biraz azaldı ağrılarım eskisi gibi çok kitlenmiyorum. isterseniz bi deneyin. vallaha kızımı belimden doğurcam sanki :KK43:(
canim duydugum kadariyla gebelikde kupa zararliymis bi arastir istersen

Arkadaşlar böyle durumlarda hafif sıcak banyo,o bölgeye özellikle tutularak(karın bölgesine sıcak su tutmayın) yapılmasını,bir de biraz masajla ovulmasını tavsiye ediyorlar.Mümkünse otururken 1 saat aralıklarla 5-10 dakika tyürüyüş yapmak gerekiyormuş.

Canim ben çok agrim olduğunda sicak dus aliyorum inanilmaz iyi geliyor..dene istersen belki sahada iyi gelir

X