Kuyruk sokumu

Hafsa mihrimah

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
120
19
18
28
Selam kızlar 10 haftalık hamileyim. Bi kaç haftadır özellikle son bi kaç gündür kuyruk sokumum ve kalça kemiklerim çok ağrıyor.sol kalcam daha çok ağrıyor. Sol bacagima basamiyorum resmen. Sizce nedendir. Ne yapsam iyi gelir ?

Bol bol kalsiyum alın kemiklerinizdekileri bebişiniz kemiriyor çünkü ağrı ondandır ve bebeğin giderek büyümesinden doktorunuza danışın yine de Allahım birgün ben de hamile kalırsam kesin bu kadar pimpirikli olurum :dd

benim de kuyruk sokumu ağrım oluyor. yatınca hafifçe bacaklarını hareket ettir. Magnezyum verir doktorun onu kullan bir de bol bol kalsiyum içeren şeyler ye, iç. yoğurt süt gibi.

Selam kızlar 10 haftalık hamileyim. Bi kaç haftadır özellikle son bi kaç gündür kuyruk sokumum ve kalça kemiklerim çok ağrıyor.sol kalcam daha çok ağrıyor. Sol bacagima basamiyorum resmen. Sizce nedendir. Ne yapsam iyi gelir ?
Malesef benim de öyle sol taraf ve sol bacağıma basamıyorum , yattığım yerde döneniyorum öyle kötü ki :( oturduğum yerden kalkınca bi süre topallıyırum sol bacağımdan

Nedenini bende blmyrm ama kuyruk sokumu benmde agriyor hamilelikte basladi. Ozellikle oturup kalkarken

normal canım ilerki haftalarda daha çok oluyor hatta doktoruna söylersen magnezyum verir o ağrıları alıyor

Back
X