- 20 Mart 2014
- 130
- 6
- 18
Merhaba bayanlar universite ogrencisiyim. Ailemin durumu cok iyi degil ve ben universitede evde 4 kiz kaluyoruz. Bir tanesi evde tamamen hukumdarlik kurdu ve yasi bizden buyuk diye goz yumduk cogu seye erkek arkadasini getirmeler ve daha bir suru sey adeta 5 kisi yasiyoruz o evde neyse okullae tatile girdi e tabi ev sahibi durur mu biz parayi bu kizda topluypduk o da ev sahobine yolluyodu kizda bana birden gicik olmaya basladi inanin ki sebebini bilmiuprim diger kizlar da diuor du senin cok ustune gidiuor ama ben saygimdan odun vermedim ona hatalarini bile demedim. Neyse biz uc ay para yolladik. Gecenlerde beni seven ev arkadasim aradi o beni sevmeyen kiza aramizda C.diyelim. bu C demiski onu atalim evden istemiuorum beni seven kizda anlatti ve ben sirf bu kiz icin cikmadim yoksa en basinda cikcaktim parayi da bu kiz icin yolladim sirf huzursuzluk olmasin diye neyse bende artii anneme dedim boyle boylemis annemde beni seven ev arkafasimi aradi ki hani sorun benim kziimda mi C. Neden oyle demisnkizim ben seni madur etmem C. Yide aramam dedi. Bu beni seven arkadasimda bana sirtini dondu annene dedin diye ki benim annem C.yi bile aramadi aralari bozulmasin diye. Beni madur etti bu C. Ve 900 tl yi bos eve uc ay yolladim. Ailemin durumu iyi de degil benim yuzume soylese ben diyecem parami ver evden ayrilayom ama bana sirt donen arkadaismi madur edemem aonucta sirtta donse cok seviyprum o oevden de cikamiyor sebepleri var yoksa ikimzi cikcaktik. Suan kizin bu durunlari bildigimden haberi yok ve ben madur olarak kaldim ortada ne yapabilirim beni aydinlatin lutfen.