• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyu Kazan Ev Arkadaslarim

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
18
Merhaba bayanlar universite ogrencisiyim. Ailemin durumu cok iyi degil ve ben universitede evde 4 kiz kaluyoruz. Bir tanesi evde tamamen hukumdarlik kurdu ve yasi bizden buyuk diye goz yumduk cogu seye erkek arkadasini getirmeler ve daha bir suru sey adeta 5 kisi yasiyoruz o evde neyse okullae tatile girdi e tabi ev sahibi durur mu biz parayi bu kizda topluypduk o da ev sahobine yolluyodu kizda bana birden gicik olmaya basladi inanin ki sebebini bilmiuprim diger kizlar da diuor du senin cok ustune gidiuor ama ben saygimdan odun vermedim ona hatalarini bile demedim. Neyse biz uc ay para yolladik. Gecenlerde beni seven ev arkadasim aradi o beni sevmeyen kiza aramizda C.diyelim. bu C demiski onu atalim evden istemiuorum beni seven kizda anlatti ve ben sirf bu kiz icin cikmadim yoksa en basinda cikcaktim parayi da bu kiz icin yolladim sirf huzursuzluk olmasin diye neyse bende artii anneme dedim boyle boylemis annemde beni seven ev arkafasimi aradi ki hani sorun benim kziimda mi C. Neden oyle demisnkizim ben seni madur etmem C. Yide aramam dedi. Bu beni seven arkadasimda bana sirtini dondu annene dedin diye ki benim annem C.yi bile aramadi aralari bozulmasin diye. Beni madur etti bu C. Ve 900 tl yi bos eve uc ay yolladim. Ailemin durumu iyi de degil benim yuzume soylese ben diyecem parami ver evden ayrilayom ama bana sirt donen arkadaismi madur edemem aonucta sirtta donse cok seviyprum o oevden de cikamiyor sebepleri var yoksa ikimzi cikcaktik. Suan kizin bu durunlari bildigimden haberi yok ve ben madur olarak kaldim ortada ne yapabilirim beni aydinlatin lutfen.

Paranızı isteyin bence direk o sizi sevdiğini söylediğiniz arkadaşınız da size sırt çevirmiş dediniz demek ki aslında o da sizi pek sevmiyormuş ya da en azından gerçek arkadaşlar böyle yapmaz. Bırakın onlar size böyle bencil olduysa aileniz de parayı çöpten toplamıyor yazık paranızı isteyin onları da hayatınızdan çıkarın. Ama sonrasında nerde kalmayı düşünüyorsunuz var mı bi planınız yurt veya başka arkadaşlarınızla eve çıkma vs?

Annen niye olaya girdi ki aranizda halletseydiniz. Evden kesinlikle cikmiyorum 900 tlimi verin anca oyle cikarim de vermezlerse de cikma 3 ay yasa kira verme 3 ay sonra cik

Ya isler o kadar rayindan cikti anneme anlattim zaten kadin da bisi yapmadi arkadas gibiyiz oyle aglayinca sordu ben de artik patladim anlattim o kadar huzursuz bi ortamda kalamam ki ben napabilirim kiz soylese bana da istemiyorum diye arkamdan konsmasa ben parami isteyecem ama yok demiuor yil sonunda deseydi ben suan madur olamayacaktim

Paranızı isteyin bence direk o sizi sevdiğini söylediğiniz arkadaşınız da size sırt çevirmiş dediniz demek ki aslında o da sizi pek sevmiyormuş ya da en azından gerçek arkadaşlar böyle yapmaz. Bırakın onlar size böyle bencil olduysa aileniz de parayı çöpten toplamıyor yazık paranızı isteyin onları da hayatınızdan çıkarın. Ama sonrasında nerde kalmayı düşünüyorsunuz var mı bi planınız yurt veya başka arkadaşlarınızla eve çıkma vs?
Arastiriyom iste ama kiz bana demedi ki arkadasa demis sonucta benum haberim yok saniuor aoylese isteyecem parami da suan elim kolum bagli ama o parayi almam lazim

şimdi paranın karşılığı 3 ay evde kal desem sana zehir ederler. Eve girmek istemezsin.. kyk yurduna falan başvursan olmaz mı bildiğim kadarıyla ara dönemlerde başvurabiliyor ama zamanları var belki şansına çıkar ev konusunda da seni istemeyen kızı arayıp paranı iste çünkü bu dolandırıcılık.. bırakma paranı kesinlikle gerekirse çirkefleş böyle insanlar için diyecek söz yok. Sussan sessiz kalsan da şöyle bir laf var edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder. Daha çok üzerine gelirler kimse o parayı kolay kolay kazanmıyor. Kaldı ki kız bunu planlamış bile olabilir.

Yaşça büyükte olsa bu hatasız olduğu anlamına gelmez
Birden çok kişi rahatsızsa yanlışa yanlış demeniz lazımdı
Üstüme geldi de saygımı bozmadım ne demek
Saygı tek taraflı olmamalı
Hatta ben olsam madem +1 sürekli sevgilin burda, o da kira versin derim. Koğuş ağası mı o yaşı büyük hatun
Birlik olup onu çıkarmanız daha mantıklıydı aslında da
Anlaşılan yapamayacaksınız
Bari paranı geri iste

ezdirme kendini okul açılınca git odana yerleş begenmıyorsa o hanfendi gitsin evden sinir oldum kıza kız kızın kurdu olmuş dayanışma yerine.Ama erkek arkadaşım dedığı o heriften tekme yiyince gene kızlara yakınmasını ağlamasını da iyi bilir böyleleri

Parayı istersen vermeme hakları var, çünkü ev boş da olsa orada yaşıyor görünüyorsunuz ve kiranın ödenmesi gerekiyor. Yapabileceğin en güzel şey 3 ay boyunca o evde yaşayıp kira ödememek. Ha bunu tatsızlık çıkararak yapmak zorunda değilsin bir şekilde bu gün ödeyeceğim yarın ödeyeceğim diyerek geçiştirebilirsin. Bu kadar sinmene korkmana gerek yok. Ayrıca büyük kızın sevgilisi sürekli sizde kalıyorsa kiraya ortak olması gerekir. Bu arada, hangi şehirdesin. Mesela İstanbul'da özel yurt ve apartlar var öğrenciler için.

verdiğin kira süresince evde kal. sonuçta sana şu an kimse evden çık dememiş aralarında konuşmuşlar sadece. yüzüne söylerlerse de kirayı verdim o kadar süre oturmak hakkım ya da paramı verin ancak öyle çıkarım dersin. hakkını yedirme sakın. bu arada başka yer bulmaya çalış. böyle ortamlarda biraz yırtık olmak gerekiyor yoksa ezilirsin. onları da hiç takmıyormuş gibi görün. sakın onların yanında ağlayıp önemli olduklarını hissettirme. ayrıca o arkadaşın seni çok da arkadaşı olarak görmüyor sen de o üzülür büzülür diye tavrından ödün verme. güçlü ol Allah yardımcın olsun başka şehirde okumak zor.

Back
X