Eski erkek arkadasimin annesi ariyor

Ana ogul musallat oldular iyce haa.
Anasinin numarasinida engelle.
Arayamasin.
Tum ozel aramalarida engelle.
Yok olmadi numarani degistir.

Kaç yıl olmuş hala sapık gibi ariyolar neden numaranizi degistirmiyosunuz ki
Sevgi falan değil saplantı bu bu adamla görüşüp ona kanıp birlikte olur ve diyelim ki evlendiniz sorun çıktı bosandiniz şimdi hiç bir şey yokken bu kadar saplantı haline getiren o zaman neler yapar düşünmek bile istemiyorum

Iyi geceler kizlar. Hemen konuya girecegim.Lise sonda bir iliskim vardi yaklasik 2 ay kadar surdu. Son gorusmemizde kolumu biraz sıkmıştı sacma birseye sinirlenip. ki o da son gorusmemiz oldu. Bir daha gorusmek istemedim ayrildik. Ben universite 1 gectigimde ara ara mesaj atip hayatimda birisi var mi ona tekrar bir sans verir miyim diye nabiz yokladi ve tum kapilar yuzune kapandi. Uzun sure irtibata gecmedik.

2. Sinifa gectigimde bir gun bir bayan aradi. Eski erkek arkadasimin annesi oldugunu, ogluşuna bir sans vermemi, kolumu sıkmıs olmasinin bir anlik bir sinirle yapildigini, gorusmemizi istedi. Evde oldugum icin konusamadim ben sizi arayacagim dedim. Bir sonraki gun aramak zorunda kaldim cunku beyfendi annem senden telefon bekliyor diye yazdi. Ayni sekilde kibarca ogluyla gorusmek istemedigimi soyledim. 10 dakikalik telefon gorusmesinde tamam ben onunla konusacagim dedim. Iki uc dusundum. Adama karsi zerre duygum yok yalandan da gorusemedim kimsenin sirf gonlu olsun diye gorusmek istemedim ve bunu ona soyledim.

Konuyu o gun kapattigimizi saniyordum. Arkadasin sevgilisi oldu bir sure. Ailesinin icine sokmasina ragmen ara sira "ben neden kabul etmedin insafsizin kizi" turu mesajlar aldim. İstifimi bozmadim bulasmadim.

Kizla ayrildi, yaklasik bir sene once. Ara ara nabiz yokladi en son aradiginda beni boyle cani her istediginde arayamayacagini hayatimda kendisini istemedigimi soyledim. Bu soylediklerimin tesiri sadece 1 ay surdu. Mesajlar devam etti.

Ve bu aksam yine annesi aradi. Oglumu engellemissin kaldir da konusun be kizim seni cok sevdik oglum iyi birisi vs vs vs. Kapatmak zorunda oldugumu soyleyerek kapattim.

Engeli kaldirarak bana psikolojik baski yapildigini bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Helalleserek muhabbeti bitirdim.

Bunlarin devami gelirse sadece şu bir gorusun baskisindan kurtulmak icin gorusmeli miyim? Yoksa ayni sekilde devam mi? Suan bir iliskim yok. Ama ciddi bir iliskim olursa bunlarin gereksiz burunlarini sokmasini istemiyorum. Kimseyle tartisip sacma sapan agiz dalasina da girmek istemiyorum. Tesekkurler kizlar.
Belliki acik kapi birakmissin. Madem duygun yok görüştüğüm biri var diyecektin. Annesinede soyleyecektin ayrıca:KK51:

Kesinlikle konuşma pacani kurtaramazsin. Teyzeye de hiç yumuşak davranma benim sevgilim var evlenecegiz böyle aramaya devam ederseniz savcılığa şikayet edeceğim sizi beni rahatsız ediyorsunuz de.
Olgusuna başka kız bulsun.

Aynı şeyi suan bende düsünüyordum :)
konu sahibinin yazdgi seylere gore dusunmemek elde degil madem o kadar bunaltiyorlar degstrrsn numarani olur biter diger yorumumda da soyledim bu cok zor birsey degil bnce knu sahbinn hosuna gitmis pesnden kosmasi cocugn bazi kadnlarda cidden var bu rahatsz oluyorum ama pesimden kosuncada egom tavan yapiyor hesabi kusura bakmayin valla isin özu bu bnce

konu sahibinin yazdgi seylere gore dusunmemek elde degil madem o kadar bunaltiyorlar degstrrsn numarani olur biter diger yorumumda da soyledim bu cok zor birsey degil bnce knu sahbinn hosuna gitmis pesnden kosmasi cocugn bazi kadnlarda cidden var bu rahatsz oluyorum ama pesimden kosuncada egom tavan yapiyor hesabi kusura bakmayin valla isin özu bu bnce
Banada öyle geldi..Aynı durumu bende yasadım ne telefon bıraktım ne şikayet etmedigim akraba sonra olay kapandı

NUMARANI DEGISTIR. Kısa ve net.
Eğer nunaram değişsin istemiyorsan taviz verme bunlar yarın öbürgün başına bela da olur. Bir daha atarlarsa savcılığa şikayette bulunacağım de bir daha yemez...

Numara degistirmek bu kadar zor mu taa lise sondaki muhabbet. Yıllar geçiyo ve üstü kapanmıyor. 2. 3. Aramada numaramı degistirirdim (hiç bişey hissetmiyosam). Bana çok şey hissediliyo gibi geldi. 50 yaşındaki tatliş kaynana kırılmasın falan gibi. Beni eski sevgilimin annesi oğlum kaza yaptı sana ihtiyacı var. Nolur hastaneye gel dedi yine gitmedim. Hayatımda biri var dedim tekrar aradığında da acmadım. Çünkü hiç birşey hissetmiyordum. Sende numarani değiştirmelisin ve hiç bir şekilde görüşmeye gitmemelisin. (Tabi sevmiyosan):KK49:

Acik kapi biraktigini düsünüyorum bende.. hosuna gitmis gibi bir halin var.
Yarin öbürgün biri cikar karsina ve asik olursun oda belli belirsiz acik kapi birakirsa ve senin üzerinden egosunu tatmin ederse hic sasmam.

Iyi geceler kizlar. Hemen konuya girecegim.Lise sonda bir iliskim vardi yaklasik 2 ay kadar surdu. Son gorusmemizde kolumu biraz sıkmıştı sacma birseye sinirlenip. ki o da son gorusmemiz oldu. Bir daha gorusmek istemedim ayrildik. Ben universite 1 gectigimde ara ara mesaj atip hayatimda birisi var mi ona tekrar bir sans verir miyim diye nabiz yokladi ve tum kapilar yuzune kapandi. Uzun sure irtibata gecmedik.

2. Sinifa gectigimde bir gun bir bayan aradi. Eski erkek arkadasimin annesi oldugunu, ogluşuna bir sans vermemi, kolumu sıkmıs olmasinin bir anlik bir sinirle yapildigini, gorusmemizi istedi. Evde oldugum icin konusamadim ben sizi arayacagim dedim. Bir sonraki gun aramak zorunda kaldim cunku beyfendi annem senden telefon bekliyor diye yazdi. Ayni sekilde kibarca ogluyla gorusmek istemedigimi soyledim. 10 dakikalik telefon gorusmesinde tamam ben onunla konusacagim dedim. Iki uc dusundum. Adama karsi zerre duygum yok yalandan da gorusemedim kimsenin sirf gonlu olsun diye gorusmek istemedim ve bunu ona soyledim.

Konuyu o gun kapattigimizi saniyordum. Arkadasin sevgilisi oldu bir sure. Ailesinin icine sokmasina ragmen ara sira "ben neden kabul etmedin insafsizin kizi" turu mesajlar aldim. İstifimi bozmadim bulasmadim.

Kizla ayrildi, yaklasik bir sene once. Ara ara nabiz yokladi en son aradiginda beni boyle cani her istediginde arayamayacagini hayatimda kendisini istemedigimi soyledim. Bu soylediklerimin tesiri sadece 1 ay surdu. Mesajlar devam etti.

Ve bu aksam yine annesi aradi. Oglumu engellemissin kaldir da konusun be kizim seni cok sevdik oglum iyi birisi vs vs vs. Kapatmak zorunda oldugumu soyleyerek kapattim.

Engeli kaldirarak bana psikolojik baski yapildigini bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Helalleserek muhabbeti bitirdim.

Bunlarin devami gelirse sadece şu bir gorusun baskisindan kurtulmak icin gorusmeli miyim? Yoksa ayni sekilde devam mi? Suan bir iliskim yok. Ama ciddi bir iliskim olursa bunlarin gereksiz burunlarini sokmasini istemiyorum. Kimseyle tartisip sacma sapan agiz dalasina da girmek istemiyorum. Tesekkurler kizlar.
ya ne diye böyle yüz veriyosun kadınada bağır çağır bir daha seni aramasın bu ne terbiyesizlik. eski sevgilinede çocuk gibi gidip annenemi ağlıyosun de. o kadınıda beni şikayet ediyo diye polise şikayet et görsün gününü

ben olsam anasınıda engellerim toplu temizlik yaparım :KK53::KK53::KK53: zalımın kızı ne ya bence takıntılı aile dikkat et derim :stop:

hattını değiştir önce canım.. sonrada sosyal medyadan eengelle.. ha içinde sevgi varsa orasıda bilemem.. ama kaç bencede kaçabildiğin kadar.. annesi ne kadar tanıomus seni de sevmiş anlamadım da..

Daha önce bunabenzer bir örnek gördüm kız içten içe istiyordu. Şimdi evliler. Sizi de ikna etmesin bunlar? Niçin açık kapı bırakıyorsunuz ki?

yani madem gorusmek istemiyorsun rahatsiz da oluyorsun numarani degistrrsin cok zor birsey degil bu hosuna gidiyo heralde pesinden kosmasi numarani degistitseydin ulasamazlardi ama yapmamissin bu zmana kadar da numara degstrmek aklna gelmstr heralde degistrmedgne gore hosuna gidiyo demek ki kusura bakma

Aynı şeyi suan bende düsünüyordum :)

Benim neden hosa gitsin, aileminde bildigi ve rahatsiz oldugu bir durum. Herneyse istediginizi dusunebilirsiniz..

Benim neden hosa gitsin, aileminde bildigi ve rahatsiz oldugu bir durum. Herneyse istediginizi dusunebilirsiniz..
Boze öyle geldi çünkü bu konu kapanamıcak bi konu değil aynısını yaşadığım için söylüyorum...Telefon numaranı değiştirebilirsin abin,amcam vs varsa onlara sikayet edebilirsin telefonunu acmaya bilirsin yani daha daha sayarım sana

Back
X