Kuzen belası

asya60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
332
2
96
İzmir
arkadaşlar benim bir dayımın oğlu var benim bulunduğum şehirde öğrenci.öncelikle dayımı hiç sevmem olabildiğince bencil kimseye günahını dahi vermeyen bir adam.en son annannemin cenazesinde kapıştık.annannem ölünce annem şeker komasına girdi bende ambulans çağırdım olay çıkardı adam ne gereği var diye neyse detaya girmeyim.oğlu sık sık bende kalmaya başladı ve rahatsız olmaya başladım.sabah 9-10 da yatar akşam 7-8 gibi kalkar ona ayrı kahvaltı ona ayrı akşam yemeği çok bunaldım benim bütün günümü mahvetmeye başladı misafir kabul edemez oldum.en son geldiğindede olabildiğince rahatsızlığımı hareketlerimle belli ettim hatta sınav döneminde gelmişti sen burda ders çalışmıyorsun gelme dedim ama anlayan yok böyle bir pişkinlik yok.neyse dün mesaj atmış sanırım yaz okuluna kaldı ve hala burda müsaitmisiniz akşam gelicem diye bende akşama yemeğe davetliyiz dedim.cevap olarak yarın müsamitmisiniz ayyyyy kafayı yicem bende anneme ulaşamadım teyzemi aradım bana bir bahane bul diye oda yarın memlekete gidicem de dedi.bende öyle yazdım yine cevap iyi o zaman başka zaman gelirim yazdı.anlamıyor bir türlü şimdi bu yine gelmeye çalışacak bana akıl verin nasıl kesicem onun ayağını

dayınızla aranız serin olduğu için kuzenize ön yargılı olabilir misiniz
sonuçta mesela öğrenci olunca ben çok hassas bakıyorum
bi yerde gurbette aile ev hasretini yakın gördüğü birininn yanında
doldurmaya çalışıyo olabilir.
tamam evin düzenine ayak uydurmaması kötü
ama sizi zor durumda bıraktığını biraz olsun evin yemek saatlerine olsun uyum göstermesini isteyebilirsiniz

oyy işin kötüymüşş, ama laftan anlamıyor, anlamamak işine geliyor çünkü, sen de koy kahvaltılıkları kutu içinde,yemeği de alır ısıtır, ne yerse yesin, mutfak senin, ne istersen ye dersin, tekrar tekrar sofra kurma ona kendi yesin kaldırsın, bi de yediklerini de makineye dizsin, sen o evde yok gibi ddavran

Son düzenleme:

niye sabah 9-10 gibi yatiyorki:26:
sana gelmediginde yurttami kaliyor
bence al karsina konus, böyle olmuyor gündüzleri uyuman filan sen yurdunda kal de:97:

inanın hiç bir alakası yok dayımın tavrıyla çocuklarla herhangi bir sorunum yoktu küçüktü zaten büyüdü üniversite okumaya başladı ilk önceleri çok istekli aldım evime sizinle aynı şeyleri düşünerek destek olayım diye ama baktım kullanılıyorum.en basit örneği maddi durumları oldukça iyidir en iyi marka sigarayı içer ama bana gelince paket almaz tamamen otlakçılık.hatta bunu yeni öğrendim 2 sene önce önce izmirde teyzemin yanına kalmaya 1 haftalığına gitmişti ve bir ay kalmıştı.teyzemden ayrı eniştemden ayrı harçlık alıyormuş meğer sonradan ortaya çıktı

ah yapabilsem keşke sonra da vicdanım el vermiyo anca arkadan konuşuyorum işte

Siz olmasanız nerede kalacak ki?
Okul yurdu,öğrenci evi vs.?

vay uyanik vay

sen herseyi önüne getirmessen arkasindan toplamassan gelmez, bi dene bakalim

Son düzenleme:
evet bana gelmeyince yurtta kalıyor
sabaha kadar internette galiba bilmiyorumki

insanlar cok cikarci olmus artik , tabi evde güzel hizmet ediliyo, kullandirma kendini canim

sen bunlari yapmak zorunda degilsin, hayir aksam yemegine gelir arada yer icer gider olabilir
ama böyle insanlara rahatsizlik verilmezki

kişilik olarak biraz çıkarcı anladığım bu durumda tabi ki batar
ya sürekli sallayacaksın müsait eğilim vs. diyerek ya açık açık söyleyeceksin
ya da kul bilmezse allah bilir diyip misafir edeceksin

yaşlarınız kaç
madem sürekli gelip kalıyo bari hizmet etme
mecbur değilsin yani ona özel kahvaltı, yemek hazırlamaya
internet olayına gelince artık her yurtta wireless var, olmasada bi yerden yakalıyolar zaten, kafelerde avmlerde her yerde var

Uzaktan sizi kullanıyor gibi geldi. Misafir kısa süre durmuyorsa artık o mesafir değildir. Bir evde yatıp kalkıyorsa oranın masrafına işlerine ortak olmalı, yemek saatlerine ve evin kurallarına uyum göstermelidir.

valla arkadaşlar ben tavir olarak elimden geleni yaptım hatta biri bana öyle davransa adımımı atmam evine tek yolu direk söylemek galiba ozaman da eminim kötü olan ben olacağım.yemeğe gelip gitse hiç problem değildi sevdiği yemekleri yapardım yaptımda ilk zamanlar.ama kalma işi artık beni çok rahatsız ediyo napım

Sana internete takilmak icin geliyorsa interneti kes bir sureligine ne bileyim modem bozuk de kaldir modemo ortaliktan yani ne yapacak ki baska evde. Insan caninin sIkilacagi bir yere gelmez. Evet ayrica hastayim ayagia yatip yemegini falan hazirlama cok sohbet de etme tv varsa ona da sen bak evinin hakimi oldugunu goster insan kendi evinde misafir gibi oluyor ya. Ne rahatlik varmis kuzeninde.

ah sadece internet olsa yok sabaha kadar tv seyreder zaten sohbet etmem işlerimi yaparım birde ben uyurken uyanık,uyanıkkende uyuyo olduğu için resmen fri takılıyo bu evde bir düzen varmı yokmu umrunda değil adamın inanın her yolu denemesem buraya yazmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…