Yanlış anlamadıysam herşeyimle teslim oldum dediniz.
Başında neden düşünmedi o gerçekleri..
başına gelmeden anlaşılmıyor malesef...bende öyle düşünüyodum ama ama ama ............
Akraba evliliğinin hiç bir şekilde normal karşılanacak bir yanı yok !
Kuzen dediğin kardeştir açık ve net. Bunun aksini ben hiçbir şekilde kabul edemiyorum. Ve bu tarz şeyleri normal karşılayan insanları gördükçe de sinirlerim zıplıyor. Kuzenine karşı bu tarz düşünceler içine girdiysen bu sorun senden kaynaklı değil ailenden kaynaklıdır. Zamanında sizin aranızda gerekli mesafeyi ya da ilişkiyi oluşturamamışlar. Benim bütün kuzenlerimin erkek olmasına karşın asla böyle bir düşüncem olmadı. Hepsi benim abim, kardeşim. Onlarla birlikte büyüyorsun sonuçta. Hala, teyze, amca nasıl anne babadan farksızsa kuzenler de kardeşten farksızdır benim düşüncem bu.
Teyzemin kızıyla,dayımın oğlu birbirlerine aşıktı.inanın çok küçük yaşta başladı aşkları ama aileler karşı çıktı.
Daha sonra teyzem baktı senelerdir ne söyleselerde arkadaşlıkları devam etti.sonunda teyzem tamam bir söz keselim dediler.ama dayımın eşi (yengem) istemedi.baya sorunlar çıktı ayrıldılar.
Teyzemin kızı evlendi ve üç çocuğu var,ama dayımın oğlu hala bekar.İnanın bazen mecburen aynı ortamlarda bulunuyorlar anlaşılıyor ya hala birbirlerini seviyorlar.
Bu arada teyzemin kızı hiç mutlu olmadı,zoraki evlendi gibi birşey oldu.teyzemin kızının eşi biliyordu dayımın oğluyla arasındaki sevgiyi.
İnanın hayatı kıza zehir etti.
Teyzemin kaç defa keşke kızımla yiğenimi zorlada olsa evlendirseydim dediğini duydum.
İyi düşünün gerçektende seviyomusunuz yoksa olmayacak şeyler bize cazip gelir ya öyle birşeymi.
çok yakın işteçook bu başka işte hele annelerin tepkileri ne olur bilemem ama çok çetin, arıyor soruyor, düşün taşın ama hep aynı çlıkmaz sokak, bizde hiç yok bu tür evlilik, doğuda yaygın evet ama, amcamın kızı ile halamın oğlunun böyle bi söylentisi çıkmıştı hatırlarım babam bile çok sert tepki vermişti, halbuki yanlış anlaşılmaydı.......oofffoofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?