Direk siler çıkarırım hayatımdan zaten şu sevgili yapıp erkekte değil kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koyan arkadaşlara bile tahammülüm yok kuzeni de tanımam. Bende kuzenimin eşiyle anlaşamıyorum oda kuzenim oluyor gerçi de akraba evliliği oldu bunların

Yinede eşini görmemiştim ben uzun bir süre bizde kuzen çok olduğu için yarısını tanımıyoruz

Ama öyle hödük biri ki anlaşmak imkansız eşine karıştığı gibi bana da karışıyor sinir oluyorum tabi buluşmamıza kadar sıkıntıydı erken eve çağırır ya da erkenden gelir alır götürürdü bir gün annesinin de yanında dedim ki '' şımarık ve terbiyesiz büyümüş hiçbir erkek eşine hizmetçisiymiş gibi davranamaz bu şımarıklık '' dedim güldü ama az dedikodumu yapmamışlar sonra

Hoş kızı hizmet ettirmek için istemiş zaten her hafta köye mutlaka götürür annesinin işlerini yaptırır gelirdi. O yüzden benim anlayışımda sakinliğimde bi yere kadar yani kız yakında ayaklarını yıkayacak bunu görücem diye korkuyorum

ama haklısın tabi sonuçta kardeş gibi büyüyorsun cidden biz mektuplaşırdık görüşemediğimiz günlerde asdfasdfg. İnsan eski günlerin hatrına görmezden geliyor bazı şeyleri ama bu cidden sınırı aşmış :)