Kuzen problemi. Fikirlere ihtiyacım var.

Merhaba hanımlar,
Benim benden 1 yaş büyük bir kuzenim var ve aramız çok iyi birlikte büyüdük her güzel anımızı paylaştık vs. kardeşten farkımız yok diyebilirim.
Ancak bugün öğrendim ki sevgilisi bir daha benimle görüşmeyeceğini söylemiş kuzenim söyledi bana bunu. “Geçen görüştük ya oturup kahve içtik falan o günden sonra neler çektim bir daha seninle görüşmememi istedi ” diye anlattı kuzenim.
Ve hani sevgilisine kızar gibi kızmış gibi bir hali de yoktu gülerek söyledi. Çok üzüldüğümü söyledim olur mu öyle şey kardeşiz biz benim erkek arkadaşım böyle dese senin için çok üzülürdüm çok kızardım dedim cevap vermedi.
Şimdi ben ne yapmalıyım nasıl bir tavır takınmam doğru olur?
Direk siler çıkarırım hayatımdan zaten şu sevgili yapıp erkekte değil kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koyan arkadaşlara bile tahammülüm yok kuzeni de tanımam. Bende kuzenimin eşiyle anlaşamıyorum oda kuzenim oluyor gerçi de akraba evliliği oldu bunların :D Yinede eşini görmemiştim ben uzun bir süre bizde kuzen çok olduğu için yarısını tanımıyoruz :D Ama öyle hödük biri ki anlaşmak imkansız eşine karıştığı gibi bana da karışıyor sinir oluyorum tabi buluşmamıza kadar sıkıntıydı erken eve çağırır ya da erkenden gelir alır götürürdü bir gün annesinin de yanında dedim ki '' şımarık ve terbiyesiz büyümüş hiçbir erkek eşine hizmetçisiymiş gibi davranamaz bu şımarıklık '' dedim güldü ama az dedikodumu yapmamışlar sonra :D Hoş kızı hizmet ettirmek için istemiş zaten her hafta köye mutlaka götürür annesinin işlerini yaptırır gelirdi. O yüzden benim anlayışımda sakinliğimde bi yere kadar yani kız yakında ayaklarını yıkayacak bunu görücem diye korkuyorum :D ama haklısın tabi sonuçta kardeş gibi büyüyorsun cidden biz mektuplaşırdık görüşemediğimiz günlerde asdfasdfg. İnsan eski günlerin hatrına görmezden geliyor bazı şeyleri ama bu cidden sınırı aşmış :)

Direk siler çıkarırım hayatımdan zaten şu sevgili yapıp erkekte değil kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koyan arkadaşlara bile tahammülüm yok kuzeni de tanımam. Bende kuzenimin eşiyle anlaşamıyorum oda kuzenim oluyor gerçi de akraba evliliği oldu bunların :KK70: Yinede eşini görmemiştim ben uzun bir süre bizde kuzen çok olduğu için yarısını tanımıyoruz :KK70: Ama öyle hödük biri ki anlaşmak imkansız eşine karıştığı gibi bana da karışıyor sinir oluyorum tabi buluşmamıza kadar sıkıntıydı erken eve çağırır ya da erkenden gelir alır götürürdü bir gün annesinin de yanında dedim ki '' şımarık ve terbiyesiz büyümüş hiçbir erkek eşine hizmetçisiymiş gibi davranamaz bu şımarıklık '' dedim güldü ama az dedikodumu yapmamışlar sonra :KK70: Hoş kızı hizmet ettirmek için istemiş zaten her hafta köye mutlaka götürür annesinin işlerini yaptırır gelirdi. O yüzden benim anlayışımda sakinliğimde bi yere kadar yani kız yakında ayaklarını yıkayacak bunu görücem diye korkuyorum :KK70: ama haklısın tabi sonuçta kardeş gibi büyüyorsun cidden biz mektuplaşırdık görüşemediğimiz günlerde asdfasdfg. İnsan eski günlerin hatrına görmezden geliyor bazı şeyleri ama bu cidden sınırı aşmış :)
Doğrudan yüzüme seninle görüşmemi istemiyor bile diyebildiğine göre. Böyle bir şey olsa ben kuzenime söyleyemezdim böyle bir şeyi alınır üzülür diye.

:KK70::KK70::KK70:Siz farkedince ben de farkettim. Emojiler kendimi dövüyorum.

Doğrudan yüzüme seninle görüşmemi istemiyor bile diyebildiğine göre. Böyle bir şey olsa ben kuzenime söyleyemezdim böyle bir şeyi alınır üzülür diye.
N naz_evren kuzeninin sorunu bu tablo. Bir sevgili bu kadar etkin belirleyici oluyorsa aslında ileride kuzeninize annesiyle de kardeşiyle de görüşmesin diye diretebilir. Kuzeninizin tavrına bağlı olarak ilişkinizi gözden geçirin. Aranızı bulmaya çalışabilir veya sizinle görüşmeyi sınırlandırabilir. Bence çok da takılmayın, olduğu gibi kalsın.

Ara ara bir yerlerde oturup bir şeyler içeriz hayatımızdaki son güncellemeleri falan yaparız ya da aile yemeklerinde görüşürüz vs. Yine 1 hafta önce falan da öyle bir kahve içmeye çıkmıştık. Konular biraz derinleşince bir süre telefonuna bakamadı defalarca aramış yaklaşık 1 saat içinde. Benimle görüşüp telefonlara bakmadığı için sorun yaşamışlar bir daha görüşmeyeceksin demiş.
Ne saçma bir sebep..

kaç yaşında çocuk mu bu birde anlatırken gülmesi falan :D ? kısıtlanmaktan zevk alıyor bizim kızlarımız nedenini bilmiyorum

Merhaba hanımlar,
Benim benden 1 yaş büyük bir kuzenim var ve aramız çok iyi birlikte büyüdük her güzel anımızı paylaştık vs. kardeşten farkımız yok diyebilirim.
Ancak bugün öğrendim ki sevgilisi bir daha benimle görüşmeyeceğini söylemiş kuzenim söyledi bana bunu. “Geçen görüştük ya oturup kahve içtik falan o günden sonra neler çektim bir daha seninle görüşmememi istedi ” diye anlattı kuzenim.
Ve hani sevgilisine kızar gibi kızmış gibi bir hali de yoktu gülerek söyledi. Çok üzüldüğümü söyledim olur mu öyle şey kardeşiz biz benim erkek arkadaşım böyle dese senin için çok üzülürdüm çok kızardım dedim cevap vermedi.
Benim aklıma acaba kuzeniniz sizi sevgilisinden kıskanmış olabilir mi sorusu geldi. Sevgilisinimi bahane ediyor acaba. Bence kesın görüşmeyi ve sevgılısınden ayrılırsa falan asla konuşmayın nefret ederim böyle insanlardan .

kaç yaşında çocuk mu bu birde anlatırken gülmesi falan :KK70: ? kısıtlanmaktan zevk alıyor bizim kızlarımız nedenini bilmiyorum
Ablası kıskanılmak hoşlarına gidiyormuş 😂 Müge anlı birisini ıyı haşladı canlı yayında eşim çalıştırmıyor möge apla birde gülüyor ayy 😂😂😂delirmemek elde değil

Güzelsin diye kıskanmış kız ahahahhaha varoşmuş sevgilisi kuzeninize üzüldüm.

Anasına babasına söylerdim ben olsam bayram ziyaretinde laf arasında vs. Kızı da görsem sen hayırdır fesat mısın kuzenimi benden kıskanıyorsun, sen yokken ben vardım yerini bil, derdim.

Güzelsin diye kıskanmış kız ahahahhaha varoşmuş sevgilisi kuzeninize üzüldüm.

Anasına babasına söylerdim ben olsam bayram ziyaretinde laf arasında vs. Kızı da görsem sen hayırdır fesat mısın kuzenimi benden kıskanıyorsun, sen yokken ben vardım yerini bil, derdim.
Ya işte aslında bende böyle bir şey yapmak istiyorum bir taraftan annesine babasına bir şekilde söyleyeyim diyorum eminim çok üzülürler sevgilini pek de desteklediklerini düşünmüyorum zaten ama işte şikayet gibi olmaması da lazım

Kuzeninle görüşmeyeceksin diyen şahıs ya 17 yaşındadır ya da kendi erkek kuzenine o gözle baktığı için sizi "rakip" gören bir sapıktır.

Merhaba hanımlar,
Ahhejejw ayrıldığında muhtemelen size gelip derdini anlatacaktır :D

Ara ara bir yerlerde oturup bir şeyler içeriz hayatımızdaki son güncellemeleri falan yaparız ya da aile yemeklerinde görüşürüz vs. Yine 1 hafta önce falan da öyle bir kahve içmeye çıkmıştık. Konular biraz derinleşince bir süre telefonuna bakamadı defalarca aramış yaklaşık 1 saat içinde. Benimle görüşüp telefonlara bakmadığı için sorun yaşamışlar bir daha görüşmeyeceksin demiş.
Bence kuzeninizi de boşverin sevgilisini de..
Bende birşey yaptınız sandım ilk okurken.
Kuzeniniz sizi savunmuyorsa ve aranıza mesafe koyuyorsa da o çocuktan ayrıldıktan sonra sizde sakın eskisi gibi olmayın ona karşı.
Onların ilişkisi de sürmez zaten bu kafayla..

Back
X