Kuzenim boşanıyor nasıl davranayım

ben olsam mesafeyi korurdum senin bu kuzen ileride yine olmayacak birini bulur ve onun için senin kalbini kırmaktan çekinmez bence

ayrıca sana bu kadar ağır konuştuğu için pişmanlığını dile getirip özür diledi mi senden dilerse

bir düşünürsün fakat şimdi hiç muhatap olma

Hepimizin sınavı farklı bu hayatta hiçbir şey olmamış gibi davranın siz olgun davranın

Annemin hatırına ilk adımı ben atardım.

Kuzenin bu adam uğruna kalbini kırdığı bir sürü insan vardır, hepsinden tek tek özür dilemek gururuna dokunacaktır, hele ki sonradan boşanmayla sonuçlanan bir olaysa bu.

Zaten boşanma nedeniyle iyi değildir, bir de gururu engel oluyordur.

Ha ilk adımı siz atarsanız ve o da "sen haklıydın, özür dilerim" derse devam edin.
Ama aynı dengesizliklere devam ederse annenize anlatın durumu, ilişkinizi bayram-seyran ilişkisi seviyesine getirin.

Hic bisey yapma
Gosterecegin yakinlik ben sana demistimden baska bisey olmaz simdiye kadar nasilsan oyle davran

baştan beri hata olduğunun farkındaydınız ve onu uyardınız ama o hatanın üstüne gitti ve sonucunda o çukura düştü, şimdi o çukurdan çıkması için birilerinin ona el vermesi gerekiyor ki başka hatalar yapmasın, hatasını hata ile telafi etmeye çalışmasın, elinden tutun, yanında olun, sizi kırdı evet ama bu hataı yapan sizde olabilirdiniz allah korusun. Yanlışlarını yüzüne vurmadan, ben demiştim demeden onun ileriyi görebilmesi için yanında olun, siz doğru olun ki oda doğru yolu bulsun, saygılar

Hiç karışmam ben olsam. Kendi istemiş siz uyarmışsınız bide hakaret etmiş. Arayacaksa o arar özürde dilemesi gerekir.

arayin hic olmazsa, madem eskiden araniz iyiydi, o adam yuzunden bozuldu, o coktan bin pismandir zaten. Siz yaninda olun kotu gun dostu olun yani.

Amaan taktigin şeye bak o sana ihtiyaç duyarsa arar Özür diler canım ne takiyon

S
SalllaaAa tinlama.sen kotu olmussun basta. Simdo o dusunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…