Kuzenim canımı çok sıkıyor..

uskudar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
117
3
68
İstanbul
belkide herkes de vardır böyle şeyler,akraba içinde birileri birilerinin arkasından istenmeyen şeyler yapar.malesef benimde amcamın çocuğu bana karşı böyle bazen hiç olmadık şeyden canımı sıkar.örneğin;bu gün msnde konuşuyorduk gayet güzel ve hoş konuşmaya başladık.sonra birden bire bana karşı tavırları değişti.bu zamana kadar içinde bana karşı biriktirmiş olduğu şeyler varmış,onları kustu resmen.benim hayatımda olan biteni başkalarından duyuyormuş,bişey olsa ben kalkıp anlatmıyormuşum.aksine bir durum söz konusu olduğu zaman anlatıyorum.ben her dakika herşeyimi anlatamam ya..bir telefon görüşmesi olur yada bir yerde toplanırız o zaman olan biteni anlatırım.ama kendisi zamanında kalbimi kırdı bunu kalkıpta yüzüne hiç vurmadım ki asıl onunla ilgili bişey oldumu ben başkalarından duydum.onun bana yaşadığı kırgınlığı ben onda çok yaşadım.ama benim hatamda kalkıpta onun gibi yüzüne vurmadım.hep iyi ve yakın davrandım.bana karşı soğuk davrananda beni bişeylerden dışlayanda o oldu.bişeylerden hep kıskandı beni.ya diğer akrabalarımdan yada birşey yaparım,alırım hayırlı olsun bile demez...bu kuzenimle bu sorunumu nasıl çözücem bilmiyorum ya hep böyle kalıcak yada birgün düzelicek..:97:

belkide herkes de vardır böyle şeyler,akraba içinde birileri birilerinin arkasından istenmeyen şeyler yapar.malesef benimde amcamın çocuğu bana karşı böyle bazen hiç olmadık şeyden canımı sıkar.örneğin;bu gün msnde konuşuyorduk gayet güzel ve hoş konuşmaya başladık.sonra birden bire bana karşı tavırları değişti.bu zamana kadar içinde bana karşı biriktirmiş olduğu şeyler varmış,onları kustu resmen.benim hayatımda olan biteni başkalarından duyuyormuş,bişey olsa ben kalkıp anlatmıyormuşum.aksine bir durum söz konusu olduğu zaman anlatıyorum.ben her dakika herşeyimi anlatamam ya..bir telefon görüşmesi olur yada bir yerde toplanırız o zaman olan biteni anlatırım.ama kendisi zamanında kalbimi kırdı bunu kalkıpta yüzüne hiç vurmadım ki asıl onunla ilgili bişey oldumu ben başkalarından duydum.onun bana yaşadığı kırgınlığı ben onda çok yaşadım.ama benim hatamda kalkıpta onun gibi yüzüne vurmadım.hep iyi ve yakın davrandım.bana karşı soğuk davrananda beni bişeylerden dışlayanda o oldu.bişeylerden hep kıskandı beni.ya diğer akrabalarımdan yada birşey yaparım,alırım hayırlı olsun bile demez...bu kuzenimle bu sorunumu nasıl çözücem bilmiyorum ya hep böyle kalıcak yada birgün düzelicek..:97:

:9: boşver be canım kardeşin falan olsa neyse ama kuzenin...bu kadar takma zamanla düzelir

bende kuzenlerimle anlaşamıyorum..
üstelik hepsi arkamda kuyumu kazmaya çalışıyolar:D
ne mi yapıyorum?
hiç kötü bi dil kullanmıyorum onlara karşı beni çağırdıklarında..
mutlaka bir bahane buluyorum konuşmamak için..
ve aslaa..aslaa görüşmüyorum..
bende çok takttım..sonra öğrendim işte..
bu böyle olmalı..
kuzeninde olsa sni üzeni hayatından çıkar..en güzeli(:

anlattgın gbi biriyse hic değişmez :) can cıkar huy cıkmaz.. o yuzden bnce hakettigi gbi dawran anlar belki hatasını.. halaa aynı olursa hic takma bile kmse snden değerli degil :3:

Aman üç günlük dünya kardeş bile zor çekilirken güzelim kuzen olmasada olur.
Hayatına devam et en iyisimi hiç görüşme akraban mı var derdin mi var :31:

Tek çocuk olduğum için kuzenlerim çok değerlidir
Kardeş bilirim sağolsun onlarda öyle bilirler
Ama çok sıkı olsada bağlarımız her dakka her yaptığımı hiçbirine hesap vermem
Anlatmak veya anlatmamak senin iradende kimse nenen böyle yaptın diye hesap soramaz
Kuzenin biraz abartıyor.

Benimde var başımda bi tane kuzen. Çok iyi anlaşırdık hani iyide bir insan fakat bi çekememezliktir gidiyodu anlam veremiyorum aynı senin dediğin gibi bişi alıyorum bişi yapıyorum insan hayırlı olsun der ne bilim güle güle giy der ve hemen "ayy bende bundan alıcaktım geçen gün ama vazgeçtim bilmem nerde daha güzelleri var hafta sonu oraya bakıcam". Yani ne olur ki güzelmiş güle güle giy desen ölür müsün :D:D Ama ben napıyorum artık görüşmüyorum çünkü evlendim evime bile gelmedi kıskançlığından çatladı çünkü ondan önce evlendim ve mutluyum die. Bende hiiiç aramıyorum valla öyle kıskanç fesat insanları hayatından çıkaracaksın kim olursa olsun..Bu tarz insanlardan her zaman zarar gelir çünkü..

Bence de boşver.Aramadın,anlatmadın gibi şeyler söylerse "aaa unutmuşum" deyip geç.
Sen de bana haber vermemiştin filan diye tartışmaya girip,canını sıkma.
Gün ola harman ola.Bir bakarsın yıllar geçer daha yakın olursunuz.

canım hiç muhatap olma aynı ortamlarda bulunmamaya çalış eğer seni fazla üzüyorsa:51:

Arkadaşlar doğru söylemişler canım bence de hayatından çıkar gitsin.. Canını sıkan insanları barındırma çevrende, böyle moralini bozarlar.. En iyisi görmezden gelmek, kuzenin de olsa yakın olmak zorunda değilsiniz..

her şey herkese anlatılmaz sen karısımısında ya da sevgılısımısın de her seyı anlatcakmıssın,hayatından cıkarma tabı kı ama bıraz mesafe koyabılırsın

benim değil ama eşimin böyle bir kuzeni var kendi aramaz sormaz ama eşimi görünce sitem eder.:31:
herkese hakkettiği kadar değer vereceksin eşim fazla değer veriyor sonra canı sıkılıyor:97:
boşver canım üstünde durma bile kötü olma ama canını da sıkma bir şekilde geçiştir

Kızmı erkek mi erkekse sana karşı özel duygular besliyebilir..

herkese hakkettiği kadar değer vereceksin eşim fazla değer veriyor sonra canı sıkılıyor:97:

bencede, cok dorgu! benim ablam olmadigi icin teyzemin kizini abla gibi severdim, ama o beni sirtimdan vurdu basimdan ne olaylar gecti ama birkere nasilsin, gecmis olsun demedi. tam aksine ailem beni neden redetmedi diye üzüldü....

ama kuzenimde olsa, takmiyorum onu artik. bana deger vermeyene hic insan yerine bile koymuyrm. yemin ettim, bidaha kimsenin beni üzmesine izin vermiycem dedim. sende öyle yap.

akraba bu silip atamiyorsun biliyrm, ama muhatap olmak zorunda degilsin. bizim aile her hafta bulusuyor, her hafta onu görmek zorundayim, ama yokmus gibi davraniyorm.

bence sende benim gibi soguk davran.. sen üzülecegine birak o üzülsün!

babam tarafından 5
annem tarafından 4 kuzenim var.
bayramlar dışında haberleşmiyoruz bile...
çok da eksiklik hissetmiyorum.
anlaşamıyorsan kes iletişimi, sıkma canını :34:

benimde kuzenlerim var evlenmeden evvel sık görüsürdük hicbir sırrımı paylasmazdım paylassam gidip bütün aileye yayacakları belliydi. Yedı kat ellere daha cok guvenio insan arkadasına dostuna. O yüzden kafana takma sekerım kuzenler böyle anlatmayınca paylasmıyo oluyosun, anlatıncada herkesten duyuyosun

yaptığınız yorunlar için çok teşekkür ederim,kuzenim kız benle aynı yaşta.be istiyorum ki ben onlara yakın davrandıkça oda bana yakın davransın istiyorum sonra bi bakıyorum yine aynı,uğraşamam salla diyorum kendi kendime sonrada böyle karşına çıkıncada la söyleyince insanın morali bozuluyor ister istemez ama beni üzenleride Allah a havale ediyorum daha ne yapayım..en basitinden bir telefon alsam gider benimkinden daha üstününü almaya kalkar.Hiç bizaman eleğini alçak yere asamaz.Bir yerde biri benim için bişey yapsa mesela doğumgünü gibi ona yaptınız bana da yapın der.yengemler menzuniyetime geldi oda benden 1 sene sonra mezun oldu,yengemlere onunkine gittiniz benmkinide geleceksiniz dedi.Çocuk gibi seviyesiz dengesiz hareketleri var.Herşeyde beni karıştırıyor tam anlamıyla fesatlık var içinde yine de Allah bilir.En son olayda; yakında sözlenicem Allah izin verirse kimseye bunun için bişey söylemedim.Bunun için bile bana tavır yaptı.sözleniceksende benim niye haberim yok niye başkalarndan duyuyorum.bunu diyene kadar kendin ara kendin sor,duyduysanda hayırlı olsun de.çevremde böyle insanların olmasından bıktım

Back
X