belkide herkes de vardır böyle şeyler,akraba içinde birileri birilerinin arkasından istenmeyen şeyler yapar.malesef benimde amcamın çocuğu bana karşı böyle bazen hiç olmadık şeyden canımı sıkar.örneğin;bu gün msnde konuşuyorduk gayet güzel ve hoş konuşmaya başladık.sonra birden bire bana karşı tavırları değişti.bu zamana kadar içinde bana karşı biriktirmiş olduğu şeyler varmış,onları kustu resmen.benim hayatımda olan biteni başkalarından duyuyormuş,bişey olsa ben kalkıp anlatmıyormuşum.aksine bir durum söz konusu olduğu zaman anlatıyorum.ben her dakika herşeyimi anlatamam ya..bir telefon görüşmesi olur yada bir yerde toplanırız o zaman olan biteni anlatırım.ama kendisi zamanında kalbimi kırdı bunu kalkıpta yüzüne hiç vurmadım ki asıl onunla ilgili bişey oldumu ben başkalarından duydum.onun bana yaşadığı kırgınlığı ben onda çok yaşadım.ama benim hatamda kalkıpta onun gibi yüzüne vurmadım.hep iyi ve yakın davrandım.bana karşı soğuk davrananda beni bişeylerden dışlayanda o oldu.bişeylerden hep kıskandı beni.ya diğer akrabalarımdan yada birşey yaparım,alırım hayırlı olsun bile demez...bu kuzenimle bu sorunumu nasıl çözücem bilmiyorum ya hep böyle kalıcak yada birgün düzelicek..:97: