- 27 Haziran 2023
- 233
- 219
- 18
Bence konusun cok yakinsaniz konussbilirsiniz
Herkesin durumu farkli olabiliyor
Benim kuzenlerim biz buyudukten sonra bana uzaklastilar
Bdlki annemi sevmediklerinddn ama bencd bu gecerli bir mazeret degil
Kki tarafta oyle
Hicbir zaman ne tebrik ne guzellik gordum sadece bayramlarda zorunlu muhabbetler ve hissettigim sanki aramizda bir yaris var
Bdn daha az guzel oldugjmdan yada daha az para kazandigimdan yanimdaki ese de bdni hic yakistirmadilar
Msela ben adkadaslarimla tatkle gideyim kuzdnim iki gun sonra ayni yere gider ve fotograf cekinir
Bdnimle ayni bolumu okumak icin senelercd ugrasti
kazandiginda tebrik etmek icin aradigimda da ben ' antalyada ddgilim belki ama burada senddn daha fazla kazanacagim gezmek parayla oluyor " dedi mesela
O yuzddn belli bir yastan sonra kuzenmis akrabaymis takmamak kirilmamak lazim
Kanbagiyla zorunlu olarak kurulan iliskler o yuzddn kendi dostlarimiz kadar samimi ddgiller o dediginiz yakinlik kucukken oluyor
Ama disardan bakinca cok yakin gordugum ya ne yakinlar masallah dedigim akrabalik iliskileri de var nadir de olsa
Iste bazdn onlara imrenirim
Herkesin durumu farkli olabiliyor
Benim kuzenlerim biz buyudukten sonra bana uzaklastilar
Bdlki annemi sevmediklerinddn ama bencd bu gecerli bir mazeret degil
Kki tarafta oyle
Hicbir zaman ne tebrik ne guzellik gordum sadece bayramlarda zorunlu muhabbetler ve hissettigim sanki aramizda bir yaris var
Bdn daha az guzel oldugjmdan yada daha az para kazandigimdan yanimdaki ese de bdni hic yakistirmadilar
Msela ben adkadaslarimla tatkle gideyim kuzdnim iki gun sonra ayni yere gider ve fotograf cekinir
Bdnimle ayni bolumu okumak icin senelercd ugrasti
kazandiginda tebrik etmek icin aradigimda da ben ' antalyada ddgilim belki ama burada senddn daha fazla kazanacagim gezmek parayla oluyor " dedi mesela
O yuzddn belli bir yastan sonra kuzenmis akrabaymis takmamak kirilmamak lazim
Kanbagiyla zorunlu olarak kurulan iliskler o yuzddn kendi dostlarimiz kadar samimi ddgiller o dediginiz yakinlik kucukken oluyor
Ama disardan bakinca cok yakin gordugum ya ne yakinlar masallah dedigim akrabalik iliskileri de var nadir de olsa
Iste bazdn onlara imrenirim