- 2 Mayıs 2011
- 1.075
- 481
- 198
Kadindaki cesarete bakarsan yuvayi bozmayi goze almisonuda düşündüm.ama kadınında çocuğu çok küçük kıyamadım.bilmiyorum hem yuvalarının bozulmasından korkuyorum hemde vicdan azabı duyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadindaki cesarete bakarsan yuvayi bozmayi goze almisonuda düşündüm.ama kadınında çocuğu çok küçük kıyamadım.bilmiyorum hem yuvalarının bozulmasından korkuyorum hemde vicdan azabı duyuyorum
Çocuk biliyorsa anneside biliyordur bence..bir kadının hissetmemesi mümkün değil. Ama siz olayı dolaylı yoldan bi açın..merhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.
Bazen gerçekten de bilmemek daha iyi sanırım. Şimdi anlatsanız bir türlü anlatmasanız bir türlü.
Aslında benim inancım, bir kadın böyle bir şeyi genelde hisseder, hele ki hamilelği döneminde yanında da yaşanmış bu tip bir mesajlaşma... Boşanmak istemediği için anlamaza yatıyorsa, siz dile getirince istemediği halde boşanmak zorunda hissedebilir kendini ve ya daha kötüsü siz kötü olabilirsiniz.