kuzenim eşini aldatıyor sizce eşine söylemeliyim.

bence araya girmeyin.kızının farkettiğini eşinin farketmemesi mümkün mü?

offf off
benimde iki kuzenim (ikisi de bayan) nişanlılık dönemlerinde nişanlılarını aldatmışlar
büyük kuzenime ben şahit oldum ama anlatamadım ki çocuktum anlatsam da analı-kızlı tam fitne fesatlar iftira atıyorum diye bana yüklenirlerdi :/ ki amcamın kızı istenmeyen bi evlilik yaptı ben aracı oldum diye anlatmışlar akrabalara dedem akrabaların içinde bağırdı çağırdı nişan günü tuttu kolumdan kovdu amcamlardan (daha 13 yaşında falandım)
küçük olanı da eşinin ablası söyledi düşünün..biz nelerine he dedik nişanlıyken aldattı da ört bas ettik dedi
allah böylelerinden uzak eylesin :( erkeğe hak değil asla bundan ağzı yanan biriyim üstelik ama kadınlar yapınca olayın boyutu değişiyo benim için bi kadın olarak utanıyorum..

yuvasini yikma istersen.arayip msj yazan kadinin esine soyleyin bunu bence ki ders alsin.birakin onun yuvasi yikilsin

Kadının eşine söylemek gibi bir şey yapma sakın her şey senin başına kalır.Neden tanımadığın insanlarla muhatap olacaksın. Bu olayda haberdar etmen gereken kişiler kuzeninin ailesi ve kuzenin... Bildiğini hatta kızının bile bu durumu bildiğini söylemelisin...

merhaba kızlar
dün kuzenimin eşini aldattığını öğrendim.(kuzenim erkek).14 yaşında bir kızı var bir kaç kere yakalamış kadına babamın peşini bırak diye mesajlar atmış haklı olarak.dünde bana söyledi ''abla babam annemi aldatıyor dün gece kadın babama mesaj atmış seni seviyorum diye babamda ona bende seni seviyorum ve çok özledim diye mesaj yazmış ''dedi.kadında evli çocuğu var.kuzenimin eşide çok güzel bakımlı tabiri caizse manken gibi kadındır.üstelik daha 31 yaşında.ve bizim onunla aramız çok iyi.kuzenimi hiç sevmem fakat eşi yengeden çok arkadaşım gibidir.çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.bana bi akıl verin kızlar.kızı çok üzgün suskun.onun durumunada çok üzüldüm.
Çocuk biliyorsa anneside biliyordur bence..bir kadının hissetmemesi mümkün değil. Ama siz olayı dolaylı yoldan bi açın..

Bence siz karışmayın onların sorunu

dün onlardaydım.kuzenim olacak adam aradı kızı açtı telefonu geç gelicekmiş.kızıda neden dedi.işim uzadı falan diye bağırdı kıza.anneside baban sizin için çalışıyor neden soruyon adama falan diyince bende hiç birşey söylememeye karar verdim.demekki halinden memnun.

Kuzeninizi arayın onu tehdit edin. O kadının numarasını biliyorsanız yıne aynı şekilde ona ulaşın.
Soyleyıp soylememe konusunda birşey diyemem fakat kadına soylemeyecekseniz ailesine de soylemeyın.
Herkes bilecek kadın bilmeyecek; bu durum daha aşağılayıcı.

yok yok ailesinede söylemeyecğim.kızı annem duyarsa boşanır babamdan diyor.ona yardımcı olacağım fakat ben söylemeyeceğim.

Bazen gerçekten de bilmemek daha iyi sanırım. Şimdi anlatsanız bir türlü anlatmasanız bir türlü.
Aslında benim inancım, bir kadın böyle bir şeyi genelde hisseder, hele ki hamilelği döneminde yanında da yaşanmış bu tip bir mesajlaşma... Boşanmak istemediği için anlamaza yatıyorsa, siz dile getirince istemediği halde boşanmak zorunda hissedebilir kendini ve ya daha kötüsü siz kötü olabilirsiniz.

Bazen gerçekten de bilmemek daha iyi sanırım. Şimdi anlatsanız bir türlü anlatmasanız bir türlü.
Aslında benim inancım, bir kadın böyle bir şeyi genelde hisseder, hele ki hamilelği döneminde yanında da yaşanmış bu tip bir mesajlaşma... Boşanmak istemediği için anlamaza yatıyorsa, siz dile getirince istemediği halde boşanmak zorunda hissedebilir kendini ve ya daha kötüsü siz kötü olabilirsiniz.

aynı fikirdeyim sizinle kesinlikle.sonra ben kötü olurum.üzerime iftira atılır.o yüzden susmaya karar verdim.yani umarım kuzenim olacak adam akıllanır.

Back
X