kuzenim esini aldatiyor

Üstelik birden fazla erkekle, aynı anda idare ediyor.
Sizin kuzen nemfoman falan herhalde ama ahlaksızın önde gideni olduğu kesin:51:

Merhaba
Cok düsündüm bu derdimi paylasip paylasmamayi ama artik bu yükü daha fazla tasiyamayacagim. Kuzenim yedi yildir evli ve 3 cocugu var. Esini aldatiyor. Bir erkekle degil farkli kisilerle bunlarinda birbirinden haberi yok tabi. Bunlari tek ben biliyorum aglayarak bana acilmisdi iki sene önce. Yapma etme mutsuzsan ayril ilerde ortaya cikarsa cocuklatin bile yüzüne bakmas desemde dinlemedi. Esimde beni kac defa aldatti hakediyor diyor. Yaptiklari seyler gercekten cok igrenc seyler. Kuzenim baglarida kopartamiyorum kimseye birsey diyemiyorum. O cocuklara bakarken ben cok üzülüyorum, oysa namuslu es rolünü cok iyi oynuyor. Bitsin artik bu yaptiklari ortaya ciksin ve daha fazla can yakmasin istiyorum. Bu sir bana cok agir geliyor kaldiramiyorum artik. Defalarca konusdum devam ediyor dinlemiyor bulusdugu flörtlesdigi erkeklerde evli oluyor cogunlukla. Ne yapmaliyim nasil yapmaliyim kan cikmasindanda cok korkuyorum ama bunlati bilipde susarak yasayamiyorum artik

ALLAH cc. diyor ki " eğer bir kulumun günahını örtersen kıyamet gününde de bende senin günahlarını örterim" bence kendıne ezıyet etme bu ağır bı sır tasımak zor ama elınden gelıyosa onu bu yaptığı seyden vazgeçirmeye çalış sonucta aklı başında bı yetıskın ve ne yaptığını biliyor ALLAH ıslah etsın

kızlar size bişey söyleyeyimmi
şu an yaşadığım ilce küçük burda birilerinin yaptıkları konuşuluyor ve gercek bakın sizlerlede paylaşayım
evli bir çoçuğu küçük diğeri karnında kocasının koynundan kalkıp gece yarısı sevgilisi ile kacan kadın var
üstelik geri döndüğünde eşi karısının sevgilisindne şikayetci oluyor sevgili hapisde
peki koca ne yapıyor sizce geri dönen karısını boşamıyor ayrılmıyor beraber yaşıyorlar evliliğe devam
ve kadın doğurdu ikinciyide millet ne dese iyi kadının kaçtığı sevgilisindne diyorlar
ama kadın hiç umursamadan habire geziyor
eşiem sormştum xxxx neden ayrılmadı eşindne diye eşimde bidaha evlenmem diye korkuyor dedi
öyle sacma şeymi var dedim eşim valla kendisine boynuzlu diyorlar dedi
yani böylelerde varmış ilk defa duydum artık hiç şaşırmıyorum
biz boşa ayrılmışız eşimizden aldattı diye :))))))))

Esime anlatmadim sonucda oda bir erkek ve nasil bir tepki verir bilemiyorum. Zaten günahindan döndürmeyi denedim bunca zamandir okadar dil döktüm ama o bu yaptiklatindan cok memnun böyle mutlu. Cocuklarina birsey yokmus gibi davranabiliyor vicdan yapmadan aksam esinin koynuna girebiliyor. Bazi arkadaslar demiski karisma sakin. Ama ben karismadikca bu günaha ortak olmuyormuyum. Bir düsünün arkadaslar kuzenim dört erkekle birlikte oluyorsa bunlarin hicbiriyle beraber olurken korunmuyorsa günün birinde hastalik gelme riski ne büyük. Eh bu erkeklerin esleri var onlarada gecerse. Ben bilip susuyorum sanki Allah günün birinde benden cikaracakmis gibi geliyor artik :-( engel olmadim diye. Ben namusuna cok düskün bir insanim ama beni onla gören farki nasil anliycak.

Hastalığı falan ayrı konuda, resmen zina var ortada.
O kadar kızıyorum ki zinayı suç olmaktan çıkaranlara.
Sizde suca ortak oluyorsunuz tabi bu durumda.
Kuzeniniz yoldan çıkmış, diyecek bir şey bulamıyorum.
eşinize söylemekte tereddüt etmekte haklısınız, ne yapacağı belli olmaz ama yüksek ihtimalle kocasıyla konuşur,
kuzende inkar eder iftiracı olur kalırsınız.
Bir şekilde kocasının kulağına kar suyu kaçırmak lazım, takip etsin karısını, görsün rezilliği.
Ona isimsiz bir ihbarda bulunabilirsiniz bence:51:

Esi ögrense kan cikar diye korkuyorum. Ve esi zaten sabahdan aksama kadar calisiyor takip edemez. Ciddiye alsa bile ortaya cikartamaz kuzenin ne zaman buluscagi belli degilki. Hoppp birgün arabaya birgün otele birgün ormana. Ama evet bende zinaya ortak oluyormusum gibi hissediyorum. Abisine yada babasina giuli ihbarmi etsem acaba sonucda onun kanindan kiyamazlar heralde. Ama inkar edebilir.

Esi ögrense kan cikar diye korkuyorum. Ve esi zaten sabahdan aksama kadar calisiyor takip edemez. Ciddiye alsa bile ortaya cikartamaz kuzenin ne zaman buluscagi belli degilki. Hoppp birgün arabaya birgün otele birgün ormana. Ama evet bende zinaya ortak oluyormusum gibi hissediyorum. Abisine yada babasina giuli ihbarmi etsem acaba sonucda onun kanindan kiyamazlar heralde. Ama inkar edebilir.
Kuzeniniz o adamlarla buluşmaya giderken hangi ara gidiyor hep eşinin işte oldugu vakittemi gidiyor peki o çocuklara kim bakıyor,eşinin aldatıldıgını bilmek hakkı aslında ama nasıl ögrenecek orası muamma hiç mi şüphelenmiyor hal ve hareketlerinden nasıl davranıyor,bence abiyle babayı şimdilik karıştırmayın.

kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar.. :1: kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık :1:

Sen gerçekmisin yaaa!!!

Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Gerçekten insan ne yapacağını bilemez çoluk çocuk sahibi kadın:26: Tam okuyamadım konuyu yazdınmı bilmiyorum seninle niye nasıl paylaştıki bunu??

Otel, orman, araba neresi olursa yani.
İçim bulandı yeminle.
İşi ticarete dökmüş olmasın bu:26:

kuzenınızın kocaısnı gızlı numaradan arayın eşiniz sizi aldatıyor ben vıcdanıma yedıremedıgımden size haber verdım.ınanmıyosanız takip edın deyıp telefonu kapatın hatta garantı olsun hattıda kırın.sesiniizi değiştirin yada erkek bir tanıdıgınızdan bunları söylemesını isteyın ki kuzenınız sizden süphelenmesin.hatta aldatma zamanını yerını bılıyosanız söyleyın.haksızlık karsısında susan dilsiz seytandır dıye bır söz var.nolcaksa olsun zinaya karsı susmayın.

kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar.. :1: kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık :1:

Bihter ziyalıgil in çok fazla etkisinde kalmış anlaşılan.

Ben konusmayi cok denedim ama o hala devam ediyor. Kuzenim oldugu icin bir sekilde herzaman görüsmek zorunda kaliyorum. Birde herkese beni ne cok sevdigini güvendigini anlatiyor ya birgün ortaya cikarsa benimde kapima gelmezlermi offfff. Ben en cok cocuklarina birde o erkeklerin eslerine üzülüyorum. Ya hastalik felan kaparsalar. Esine bir sekilde söylersem ya inanmaz yada kan cikar onuda yapamiyorum. Abisi var acaba diyorum abisinemi yeni bir mail alip yazsammi bilemiyorum :-(

Haksızlık karşısında susmaman gerekir.Bence onu ikaz et , bu şekilde kendini düzeltmezsen seninle ilişkimi devam ettiremem de. Yoksa bu şekilde günaha ortaksın arkadaşım .Konuşma bence ne haltı varsa yesin.

o kuzen bendede olsa bende rahat edemezdim en azından çocuklar bunu hak etmıyor eşinin haberı olmadığınada ınanmıyorum kadın bukadar rahat davranıcak koca fark etmıycek işine öyle geliyor herhalde adamın ama çocuklar bunu haketmıyor yarın herşey ortaya çıktığında o çocuklarda analarının gunahını yuklenecek

durumu nasıl ortya çıkarırsınız bılemıyorum ama yaptığı hatadan pişmanlık duymadan devam eden bırı çokta merhametı hak etmıyor

Back
X