Kuzenim Hakkında Çok Üzülüyorum

ByzKrca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
8
1
1
32
Merhaba sayın kadınlar kulübü üyeleri hepinize iyi ve mutlu günler dilerim uzun zamandır forumu takip ediyordum ilk mesajımı yazmak bugüne nasipmiş cevap verecek bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim şimdiden :)

Konumuza gelirsek yaşça bana çok yakın olan erkek kuzenim var (22) 1 sene öncesinde 2 yıllık kız arkadaşı ile sorunlar yüzünden ayrıldılar fakat bu 1 sene içerisinde iletişim halinde kaldıklarını söyledi kız 2-3 haftada bir arayıp hal hatır sorup kapatıyormuş kuzenimde çok sevdiği için gel tekrardan beraber olalım diyince off diyip yüzüne kapattığı bile olmuş aradığı zaman cevap vermediği geri dönüş yapmadığı mesaj attığı zaman gördüldü yapıp bıraktığı çok oldu diye anlatmıştı kızın böyle yapmasının sebebi Üniversiteye yeni başlamış olmasından etrafı çok kalabalıkmış hayatının merkezine alamazmış arkadaşları okuldaki kulübleri derslerim daha önemli demiş. Bende zamanında okuduğumda o ilk senenin heyecanı içinde böyle hissettim o yüzden anlayabiliyorum ama kalbi kırılan kuzenim olunca dayanamıyorum çünkü küçüklükten beri iç içe dip dibe büyüdük biz

Geçenlerde konuşmuşlar ayrı şehirdeler kuzenim istanbulda kız diyarbakırda hayatıma birisini almayı düşünmüyorum demiş ama nasip kısmet bu işler bir ölüm kalım olmazsa seninle evlenirim oda okulumun bitmesine yakın demiş ama sonraki gün yanında arkadaşları olduğu için kuzenim aradığında kapatmış telefonu.

Kızlar sizce amacı nedir bu kızın ? Ne yapmak istiyor zamanında konuşmuşluğum var kalkmasını oturmasını konuşmasını bilen bir kız ?

Kız dengesiz ve anasının gözü cinsten , kuzenin ise saf aşık durumunda. . Kuzenizle oturup konuşun ciddi ciddi ve henüz 22 yaşında olduğunu bir müddet sonra geçer bu hisler erkeklerde amaaa dediğim gibi kuzeninizin gözünü açın birazcık çünkü kız fena tilkiye benziyor ☺

Son düzenleme:
Önceliği okulu olduğu için beraberlik istemiyor ,sorumluluk istemiyorn özgür olmak istiyor vss. Hâlâ seni seviyor olursam seninle evleniriz diyor pek inandırıcı degil ....
Ya gerçekten önceliği ders okul ya da kuzenin üzülmesin diye net kestirip atamiyordur . Belki bir gün lazım olur diye de olabilir.... Ego okşayan seven bir erkek var niye bıraksın ki?
Kuzenden daha iyisi olursa Allah Kerim.

Buralara yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyemem desin bence. Bi akıllı o kalmış dünyada galiba kuzeniniz ile konuşun akıl verin başka şeylerle meşgul edin kafasını elbet unutur. Benim annem babam 18 yıllık evliliklerini bitirdi iki çocuğa rağmeb 2 yıl nedir ki elbet unutur :KK66:

Üniversite ortamları insanı ister istemez bozabiliyor, binbir çeşit insan modeli, tanışmalar, vakit geçirmeler. Uzaktaki ilişkileri bile etkileyebiliyor. Maalesef acı gerçekler. Tabii herkes için geçerli değil bu durum.

Yalnız kız kuzeninizi iyi oynatıyor bu açık bir şekilde belli. Sosyal medyadan her yerden telefon numarasını silmesine yardımcı olun ve yeni yeni insanlarla tanıştırmayı sağlayın kuzeninize.

Kiz universiteye gidince yağuşuklu bi kac cocuk gormus belli ki, akıl kaymiş, ooo universite hayati napicam uzaktaki adami yaa diye triplere girmiş
Yuksek ihtimal suan baska biriyle daha flort ediyodur

Kuzeninizin zoru neymiş kendiyle?
Böyle çocuk oyuncağı gibi ilişki olmaz. İrtibatı koparıp önüne baksın.
Dünyada kalan tek kız o değil merak etmesin.
Ve sadaka falan versin yol yakınken kurtulduğu için.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hanımlar kendisi son 1 senedir çok durgun ve üzgün durumda onu öyle gördükçe bana da bir durgunluk geliyor aslında iyi bir işi var Türk Hava Yollarında çalışıyor yok mu oradan diyorum yok diyor daha önceki bir kaç ilişkisinde kızlar pek yakışıklı değilsin gibisinden cümleler sarf ettiği için kendisini yakışıklı bulmuyor ben her ne kadar yok desem de yakışıklı olmadığına inanıyor maalesef.

Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum kargaya yavrusu şahin görünürmüş acaba bende o mantık içerisinde miyim ?

Eklentiler

• IMG_0078.webp
    IMG_0078.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 92
Kuzen niye takılmış kıza bu kadar. Kiz mı bitti istanbulda

Kuzen niye takılmış kıza bu kadar. Kiz mı bitti istanbulda
İlk uzun süreli ilişkisi oldu hep bir küs bir barış oldular ilişki boyunca çok söyledim neden bu kadar ısrar ediyorsun diye bir çok neden saydı ki ona da hak verdim çünkü her ne kadar bu yaptığı yanlış olsada kızın gerçekten çok iyi huyları da var.

Üniversite ortamları insanı ister istemez bozabiliyor, binbir çeşit insan modeli, tanışmalar, vakit geçirmeler. Uzaktaki ilişkileri bile etkileyebiliyor. Maalesef acı gerçekler. Tabii herkes için geçerli değil bu durum.

Yalnız kız kuzeninizi iyi oynatıyor bu açık bir şekilde belli. Sosyal medyadan her yerden telefon numarasını silmesine yardımcı olun ve yeni yeni insanlarla tanıştırmayı sağlayın kuzeninize.

Kızın erkek ve kızlı bir grubu var sürekli onlarla birlikte zaman geçiriyor her gün birisi sosyal medya uygulamasından yazıyormuş kızın anlattığına göre ben istemiyorum onlarla konuşmayı hepsinin niyeti belli tarzında cümleler kurup kuzenimi birazda olsun rahatlatmış inanın çok yardımcı olmaya çalışıyorum bir defasında her yerden sildirip onu yeni baştan bir instagram hesabı açtım içinde kız ve erkek karışık bir liste vardı. kuzenimin sevdiği kız mesaj atıp senin yaptığını ben bile sana yapmadım senin hayatında benden başka kız olamaz bunu o aklına sok diye mesaj atmıştı.

Ben şu an senle düşünmüyorum.
Başkalarıyla görüşeyim, takılayım.
İlerde kimseyi bulamazsam döbüş yaparım diyor.
Böylelerinin kalkan bir yerlerini indirceksin ki hadlerini bilecekler.
Kuzenin fazla değer verince egosu şişmiş.

Kız dengesiz ve anasının gözü cinsten , kuzenin ise saf aşık durumunda. . Kuzenizle oturup konuşun ciddi ciddi ve henüz 22 yaşında olduğunu bir müddet sonra geçer bu hisler erkeklerde amaaa dediğim gibi kuzeninizin gözünü açın birazcık çünkü kız fena tilkiye benziyor ☺

Yaşça ondan büyük olduğum için etrafımdaki arkadaşlarımda büyük kalıyor ve sizde takdir edersiniz ki kadınlar kendinden yaşça küçük erkeklerle birlikte olmak istemiyor.

Back
X