- 21 Aralık 2014
- 9.084
- 28.030
- 798
Beni sakın yanlış anlamayın ama kız bir yandam da haklı. Cidden bende böyle bir durum yaşamıştım. Eski sevgilimin hiç real hayatta sanal hayatta kız arkadaşı yoktu. Sadece tek ben veya toplasan mahalleden eskiden 3-4 kız. Benim sosyal hayatım haşır neşir erkek kız herkes var yani. O kadar çok sıkılıyor ve bunalıyordum ki fake hesaplar açıp takip ederdi anlıyordum yani. Soğumamak elde değil.Kızın erkek ve kızlı bir grubu var sürekli onlarla birlikte zaman geçiriyor her gün birisi sosyal medya uygulamasından yazıyormuş kızın anlattığına göre ben istemiyorum onlarla konuşmayı hepsinin niyeti belli tarzında cümleler kurup kuzenimi birazda olsun rahatlatmış inanın çok yardımcı olmaya çalışıyorum bir defasında her yerden sildirip onu yeni baştan bir instagram hesabı açtım içinde kız ve erkek karışık bir liste vardı. kuzenimin sevdiği kız mesaj atıp senin yaptığını ben bile sana yapmadım senin hayatında benden başka kız olamaz bunu o aklına sok diye mesaj atmıştı.
Afedersiniz sonra kızları eklemeye, kızlarla tanışmaya başladı baya ortalıklarda görünmedi. Yalan yok istemsiz bana “vaaaaaay” dedirtti gözüme bir cool göründü. Tabi bunu demekle kaldım ama sevindim de onun adına. Zaten hala her delikten çıkar. Beni hastalık, takıntı haline getirmiş. Geçende bir arkadaşımla konuşurken rahat bırakmıyor en son mahkemeye vuracağım dedim gitti arkadaş konuştu “sevgilim” diye. Şimdi beni her yerden engellemiş bakalım inşallah böyle devam eder ve karşıma çıkmaz.
İnanın bana takıntı ve hastalık haline getirmeden kuzeninize yeni yeni uğraşlar etmesini sağlayın. Hatta buradaki yorumları da okutun kendisine.