Kuzenim iftarına gitmeli miyim ?

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Benim Annem babam taraf hala babane ile yıllardır görüşmiyor. Ben de dolaysiyla uzak kaldım. Yıllardır uni deyim kucuklukte samimi olduğum kız Kuzenler halalar hiç arayip sormadı. Şimdi o kiz kuzen evlendı düğüne gittik geçen hafta dogumgunyydu evine çağırdı gittim. Bugun hala arıyor. Kızı nin tel kapanmış arayaniyormus kız arkadaslarinu iftara çağırmış sende git diyor. Ben de kız arkadaşlarını arayabilyorsa beni de arasın diye düşündüm demek ki önceden onları çağırmış beni niye son gün ? Eşinden de haz etmiyorum. Bi de anneme adilik yapiyormusum gibi hissediyorum. Dusmanlariyla goruserek. Ve o gün doğum gününe gittiğime sonradan pişman oldum. Çünkü halalarimin hepsi vardı. Beni aradi kardeşim ile beni çağırdı babamı çağırmadı zoruma gitti ama gittim yine de sanırım damat tarafina güçlü görünmeye çalışıyor. Napmaya çalışıyor anlamıyorum. Yıllardır aramayan insanlar. Sizce gtmelimiyim

Bence gitmeyin ilk çağıralacak kisi son gün çağrılıyor ve herkes davetli herkes aranıyor baban aranmiyo şahsen bengitmezdim zaten anneme adilik gibi hissediyorum diyosun gitme boşver

Bu çok çelişkili bir durum. Büyüklerin yaptıkları şeylerden bir sonraki jenerasyonun sorumlu olmaması gerekir aslında. Ama diğer taraftan da anne babayı çiğnemek olmaz.
Ben olsam büyüklerimin fikrini alırım. Meseleye nasıl baktıklarına göre değişir fikrim.
Annen baban ne düşünüyor bu durumda?

Annem git ben karışmam diyor. Ama sonradan bi tane komşusu var o demis ki anneme senin sabrina hayranım o çocukları oraya göndermene falan diye. Yani bana içten içe üzülüyor gibi geliyor yani zoruna gidiyor sanki benim onlarla görüşmem. Ben de baya yalnızım ama yillardir aramayıp sormamalari ayrıca kardeşime yaptıkları bazı kötü davranışlar olaylar oldu bilmiyorum aklım karışık. Onlar adım atmış ben bişi yapmıyor gibi mi oluyorum onu da bilmiyorum.

Valla annemi uzenin birdaha 80 sene semtine selam vermem, cikar iliskilerinden ve riyakar insanlardan da hic hoslanmam..

Ben de yapı olarak sevdiklerimi kıran imsanlara karşı ister istemez soğukluk oluyor, ama sevdiklerimde öyle bişey hiç olmadı. Teyzemle abimi kırdığı için sinirlenip tartıştım mesela 10 sene oldu hala görüşmem, ama abim teyzecim diye konuşuyormuş duyunca şok oldum
Yada babamı eniştem ve kuzenim çok kırmıştı onlarla da görüşmüyorum artık çünkü babamı öyle üzgün görünce kahrolmuştum bu adam bunu hakedecek hiçbişey yapmamıştı diyerek ama abimin karısı bana demediğini bırakmadı en hassas olduğum konuda fakat babam şu an yengeme yyer veriyor gel kızım buyur otur diye. Yani bilemiyorum yapına bağlı.

Bence gidebilirdin ama kendisi davet etmemiş sonuçta gitmezsen bir o sebepten gitmeyebilirsin

Aynen oteki kızlar nasıl cagiriliyorsa beni de o şekil cagjrabikirdi. Ve evlerimz arasında 2 sokak ara var. Eşi eve gelince de arayip çağırabilir de mi esi geldi gelicektir şu saatlerde

Ailemin haklı olduğuna inanıyorsam şayet bende görüşmezdim onlarla..
Önce can sonra canan yani..

Aynen oteki kızlar nasıl cagiriliyorsa beni de o şekil cagjrabikirdi. Ve evlerimz arasında 2 sokak ara var. Eşi eve gelince de arayip çağırabilir de mi esi geldi gelicektir şu saatlerde
Evet çağırabilirdi pekala, bence gitme sorarsa da plan yapmıştık o gün için geç haberim oldu kusura bakma ayarlayamadım dersin

E zaten düğüne doğum gününe gitmişsin artık gitme bence mesafeni koy gerek yok.

Kin nefret iyi bir sey değil eger ortada bir davet varsa icabet etmek gerekir ama bizzat yoksa gitmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…