• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim işçiyle evlendi ve düğününe gittiğim için tepki aldım

Sanırsınki büyük bi şirkette ceo falan :) öğretmen,işçi neden olmasın ki ? Eğitimi liseyse adamın kızın çokta bi artısı yok bence. Görmemişin kızı öğretmen olmuş modunda aile.

Gitmekle iyi etmişsin. Teyze anne yarısı demir ama sana denk olan kuzenindir. İleride kuzeninle görüşüp akraba ilişkisi yürüteceksin, teyzenle değil. Teyze hem kızına hem sana muhtaç olacak, hiç düşünmüyor.

Kiminle görüşeceğinize siz karar verirsiniz senin kişisel problemin yoksa niye görüşmeyeceksin dışlayacaksa kendi dışlasın. Nefret ediyorum bu durumdan gerçekten aptalca insanın evladına yapacağı en büyük kötülüklerden biri Bide başlık feci olmuşya

Ben olsam
Benim kuzenim... sizin aranizdaki gerilim beni ilgilendirmez o benim akrabam ve kiminle gorusecegime kimse karışamaz derdim

Onlar bugün kus yarın barışırlar

Bence dogru olani yapmissin. Gorusmek istedigin surece sana kimsenin karisma hakki yok. Istemeyen gorusmez, baskasina da baski kuramaz. Boyun egmeyin.

Belkide bir avukatla evlenseydi iscinin onu mutlu edecegi kadr mutlu olamayacakti artk insanlri meslekleri ve maddi durumu ile ayirim yapmayipta iyi veya kotu olark ikiye bolun . Ayrica ogretmen olmusta Ne olmus en zor mesleklerdn biri iscilik herkes dr olamaz ya diger isleride biri yapack... ii yaptnz kmseyi sallamayin siz

Son düzenleme:
Senin yaptığını tebrik ederim ama amasi var neden başlığa işçiyle evlendi yazdın ki özellikle işçi olmanın neyi var bende isciyim ayrıca sanki karşı tarafta fbı da ajan falan ki olsa ne değişir ki yani

Sanırsınki büyük bi şirkette ceo falan :) öğretmen,işçi neden olmasın ki ? Eğitimi liseyse adamın kızın çokta bi artısı yok bence. Görmemişin kızı öğretmen olmuş modunda aile.

bizim bir tanıdık , hemşire kızı öğretmene vermediler.birbirlerini istiyorlardı nişan falan oldu ama ayrıldılar sonunda aile baskısından. aile dr istiyormuş.

Kuzenim öğretmen. Ailesinin maddi durumu da kalburüstü. Çocukluğundan beri sevdiği biri vardı. Asgari ücretle çalışıyor bir fabrikada.
Ailesi başından beri karşı çıkıyordu. Bunlar gizlice nikah yapmış. Ayyuka çıkınca kız çocuğa gitti. Dün düğünleri vardı.
Düğüne hiçkimse gitmeyecek dendi.kıyametler koptu.ailesinden kimse gitmediği gibi kimsenin katılmasını da istemediler.
Ama nasıl yalnız bırakabilirdim gittim mecburen .sanki olup biten benim suçummuş gibi Teyzem bana yükleniyor. Anneme de kızmış hızını alamayıp. Onunla görüşmeyecekmişim. Yoksa tüm münasebet kesilirmiş. Dünden beri sinirim bozuk. Arada kaldım. Ne yapardınız bu durumda?

Yakinda barisirlar ve dügune gitmedikleri icin pisman olurlar iyi ki gitmissin

Ben de öğretmenken bir insaat iscisi ile evlendim :) cok az kisinin haberi vardı sadece annem babam biliyodu
Sonradan cok tepki gosterdi akrabalar falan.
Insanlara noluyosa sanki kendileri gecinicek

Kendisine mutluluklar diliyorum

evliligin en temel belirgeci fikir birligidir. insan elbette ki ask ile evlenir, ancak evliligin devamliligi asktan da ote fikirlerin bir kertede birlesmesine baglidir.
kuzeninizin ailesinin bir ogretmen ile bir isci mutlu olamaz onermesi bu acidan - ne yazik ki - dogrudur.
damadiniz elbette ki hayat sartlari yuzunden okuyamamis ama kendisini surekli olarak gelistirmeye acik biriyse sozlerimden tenzih ederim.
her seye ragmen siz dugune giderek dogruyu yapmissiniz, insallah kuzeniniz aldigi karardan pisman olmaz ve cok mutlu olur.
Size katılıyorum.

Keşke ünvandan önce insanlığa bakılsa ama maalesef acı gerçekler farklı. Şayet hayata bakış açısı aynı değilse, bireyler sosyokültürel olarak denk değilse sevgi ateşi hafifleyince acı gerçekler günyüzüne çıkıyor ve çatışmalar başlıyor.

Bir tanıdığım aynı durumdaydı, kadın devlet memuru adam marangozluk yapıyordu bir atölyede. Severek evlenmişler ama bi süre sonra adam kompleks yapmaya başlamış bu durumu, kadını psikolojik olarak ezmeye çalışıyordu.

Konu sahibesi, düğüne gitmekle tabiiki iyi yapmışsınız, bundan sonrada desteğinizi esirgemeyin kuzeninizden. İnşallah çok mutlu olurlar.

işçi dediginiz sizin lordlardan daha insan cıkmış bence gitmeklede cok iyi etmissin kimsenin tercihleri kimseyi ilgilendirmez

Zengin biriyle evlenip kizlarini aldatsalar laf etmezler galiba mutlu olduktan sonra ne onemi var yaa bu insanlar kendini niye kaf daginda goruyor acaba issiymiss Allah Allah.

En güzelini yapmışsınız , hem kuzeniniz kendisini biraz olsun yalnız hissetmemiş hemde siz en güzel gününde yanında olmuşsunuz..
Ama keşke insanları sınıflandırıp ayrım yapılmasa çok büyük ayıp olarak gördüm , nice iş adamları iflas ediyor , memurlar açığa alınıyor önemli olan mutlu huzurlu olmaları..
memur olup da kızına huzur vermese daha mı iyi sanki ? Allah herkese bol kazanç versin.

ZEngin fakirle evlenemez mi !!!

Niye ayarım yapıyorlar..

ZEngin fakir
Türk kürt
Şu bu..
Ya hepimiz insanız İNSANNN!!!

Şı kısacık hayatta ne kadar aptalca şeylerle kafamızı doldurup ömrümüzü harcıyoruz..
Ne var yani Öğretmense..Sanırsın SAbancının kızı fabrikasındaki işçisiyle evlenmiş..Kiiiiiii evlenedebilir..ODa insan..onunda nasibi o kadar mış onu kazanınyor..Bu zamanda Nice yüksek makamda işelrde çalışıp..Af buyrun hayvandan daha aşağı karakterde insanlar biliyoruz..KAlite insanın mayasında gizlidir..KAzandığı parada değil..ARkadaşınıza bir ömürrrr mutlulukar diler..Sizede yanında olduğu için Teşekkür ederim şahsım adına..Ailesinin yapamadığını yapmışssınız

Back
X