- 1 Ocak 2024
- 126
- 62
- 13
- 20
Ben olayı daha yeni öğrendim tabii ki. Kuzenimle yks ye giriyoruz ben ikizim ve o. Ben kuzenimle o kadar yakın değilim ama ikiz kız kardeşim yakın. Tyt'den sonra mesaj atıyor ona hani hep konuştukları şekilde. Ama ablamın instagramından hikayeye cevap veriyor önce ablama si*** g* diyor. Kardeşim de ablamın telefonunu aldım deyince bu sefer sen de s** g** diyor. Bildiğin böyle ağzına geleni saymış. Bu kadar küfrü eden kuzenim diğer kuzenimi arayıp diyor ki ukalaca davranıyorlar bana. Ben de diğer kuzenimden öğreniyorum böyle bir şey olduğunu. Ablamlar falan söylememiş bana sorun çıkmasın diye. Ben de gittim anneme dedim ki böyle böyle bir şey demiş senin yeğenin. Annem de kalkıp şey diyor siz ne yaptınız da cocuk öyle dedi. Kardeşim biz stres tahtası miyiz önüne gelen stresini bizim üstümüzden atsın? Stresliyse stresli şimdi konuşmayalım desin ya da cevap dahi vermesin ağzına gelen küfrü saymak ne? Bize küfür ediliyor suçlu yine biziz. Ben de dedim ki kardesim kendi üstüne alınmayabilir ama ben o çocuğun bir daha yüzüne bakmıyorum. Bu sefer siz birlik olup niye çocuğu dışlıyorsunuz oluyor. İyi yapıyorum kime ne? Doğru değil mi yaptığım?